Visalia Rawhide – kulttuuria vai lahjakkuutta?

Visalia Rawhide – kulttuuria, peltoa vai pitchingiä?

2022 Visalia Rawhide ei eroa paljon vuoden 2021 kaudesta, mutta kysymys kuuluu, miksi?

Visalian ennätys on toistaiseksi 11-27, mikä on Kalifornian liigan huonoin Visalia Rawhide – Culture or Talent -ord vähintään neljällä ottelulla. Ottaen huomioon, että he aloittivat kauden 4–1, kun tarkastellaan vain viimeisiä 32 peliä, he ovat menneet 7–26. Tämä on vain ollut julmaa.

Kun tarkastellaan kauden tilastoja, on vaikea osoittaa vain yhtä asiaa. Tässä on muutamia esimerkkejä joukkueen tähänastisista tilastoista:

hakkaaminen:

  • .230 ERA – Kalifornian liiga huonompi
  • 146 BB – Kalifornian liiga huonompi
  • 177 juoksua yhteensä – Kalifornian liiga huonompi

Pikeys:

  • 5.84 ERA – Kalifornian liiga huonompi
  • 334 osumaa sallittu – Kalifornian liigan toiseksi huonompi
  • 233 BB – Kalifornian liiga huonompi
  • 274 juoksua sallittu – Kalifornian liiga huonompi

Mitä tulee tilastoihin ja pelkästään kentän kokonaistuotteeseen, ei ole ollut paljon kirjoitettavaa. Tätä kautta tarkasteltaessa on selvää, että Rawhidella ei vain ole yleistä kykyä kilpailla. Viime vuonna ja tänä vuonna heillä on ollut pelaajia, joilla on ilmeistä lahjakkuutta, vaikka lahjakkuus ei ole ylhäältä alas. Osa minusta on huolissani siitä, että menetys on syvempää kuin pelkkä lahjakkuus. Viimeisten 15 kotiottelun aikana he ovat hävinneet 12 ottelusta 15:stä. Näistä tappioista kuusi oli alle 4 juoksua, joissa he luopuivat neljästä tai useammasta juoksusta yhdessä pelin erässä. Näitä pelejä katsoessa on selvää, että kun jokin menee pieleen, pyörät putoavat pelivuoroa varten. Kuten Keanu Reeves mainitsi “The Replacements” -kirjassa, se on kuin juoksevaa hiekkaa. Jos syöttäjän ja muiden pelaajien kehonkieltä katsoessa tapahtuu virhe tai vain peli jää kesken, he näyttävät sanovan: “Täällä mennään taas.” Sitten 4+ juoksua myöhemmin pelivuoro on vihdoin ohi. Tätä katson seurattaessani joukkueen kulttuuria. Usko joukkueeseen, pelaajiin jne. ei vain ole siellä. Uskon, että tämä johtuu osittain lahjakkuudesta, mutta myös yleisestä kulttuurista.

Suurin osa Visalian viime vuoden listasta on nyt Hillsborossa. Hillsboron ennätys on tällä hetkellä 18-17, mikä on paljon parempi kuin Visalian tänä vuonna tai milloin tahansa viime vuonna. Suurin osa Hillsboron aloituspelaajista pelasi Visaliassa viime vuonna, mutta heidän lukujaan katsottuna he eivät voi yksilöllisesti paljon paremmin tänä vuonna. Joukkue pelaa kuitenkin paljon johdonmukaisemmin ja kilpailee korkeammalla tasolla. Tämä saa minut uskomaan, että kysymys Visaliassa ei voi olla pelkästään lahjakkuuden taso, vaan myös joukkueen yleinen henki. Kaksi pelaajaa, AJ Vukovich ja Danny Oriente, näyttävät kuitenkin pelaavan paljon paremmin Hillsborossa, ja heillä on sekä paremmat peli- että lyöntiluvut. Kun tarkastellaan puhtaasti heidän tilastojaan, on vaikuttavaa nähdä heidän vuosien parannukset, ja toivon, että nämä suuntaukset jatkuvat.

Joten missä ovat valopisteet Visaliassa? Niitä on ollut 3 – Shane Muntz, Jordan Lawlar ja Liam Norris.

Shane Muntz muutti tällä viikolla Hillsboroon, mikä ei ollut yllätys, koska hän näytti täällä hyvältä. Mielenkiintoista Hillsborossa on se, että Caleb Roberts pelaa tällä hetkellä ensisijaisesti ensimmäisen tukikohdan Hillsborossa. Sekä Shane että Caleb draftoitiin vuonna 2021, vaikka Caleb draftoitiin 5. kierroksella ja Shane 15.. Joten on järkevää, että Dbackit investoivat ja siirtäisivät Calebin nopeammin. Caleb vietti suurimman osan vuodesta 2021 Visaliassa draftin jälkeen, minkä jälkeen hän siirtyi Hillsboroon tämän kauden alussa. Kun verrataan Shanen ja Calebin lukuja, Shanen ovat parempia. Vuonna 2021, kun Caleb oli Visaliassa, hänen lyöntiarvonsa oli 0,214. Tänä vuonna, kun Shane oli Visaliassa, hänen lyöntiarvonsa oli ylivoimainen 0,300:ssa. On mielenkiintoista seurata tätä kilpailua, kun molemmat kaverit ovat Hillsborossa. Vaikka Leandro Cedena pelasi niin hyvin Amarillossa, ei todellakaan ole tarvetta pakottaa heitä AA-joukkueeseen milloin tahansa pian.

Jordan Lawlar (ylhäällä) osuu .352:een 7 kotijuoksulla. Uskon, että Lawlar jatkaa kehitystään. Hänen lahjakkuudestaan ​​ei voi sanoa tarpeeksi. Kuten aiemmin on todettu, en ole varma, kuinka kauan hän viipyy Visaliassa. Ryan Bliss on tällä hetkellä Short Stop Hillsborossa ja oli Dbacksin toisen kierroksen valinta vuonna 2021. Verrattaessa Lawyarin ja Blissin lukuja Visaliasta, Lawyarilla on parempi keskiarvo, enemmän kotijuoksuja. Koska Lawyar on 3 vuotta nuorempi kuin Bliss, on mielenkiintoista nähdä, miten tämä etenee.

Liam Norris on heti saamassa akselia Visaliassa. Ei parempaa tapaa sanoa sitä. Olen itse asiassa sitä mieltä, että aloitussyöttäjänä hän näyttää lupaavasti ja hänet pitäisi siirtää ennemmin tai myöhemmin. Vuonna 2021 hänen ennätyksensä oli 0-6 ja ERA 9,08. Kolmannen kierroksen luonnoksen valintana vuonna 2020 hän näytti siltä, ​​että hän voisi olla rintakuva. Kuitenkin vuonna 2022 hänen ERA-arvonsa on 2,88, mikä on yksi joukkueen parhaista, ja hämmästyttävä ottaen huomioon hänen ympärillään oleva joukkue. Syy siihen, että hänen on mielestäni aika siirtyä eteenpäin, johtuu siitä, että hän on aloittanut 6 peliä, eikä hän ole saanut päätöstä koko vuoden kenttäpelaajien ja muiden syöttäjien tukijoukon vuoksi. Joten monet Visalian ulkopuolella eivät ehkä ymmärrä, kuinka hyvin hän syöttää, mutta jos hän jatkaa näin, saatamme katsoa organisaatiossa toista valoisaa nuorta syöttäjää.

Joten luulen vain, että Norrisin ja Lawlarin on aika siirtyä eteenpäin. Vaikka tämä tuleekin murskaamaan jo keskinkertaisen joukkueen Visaliassa, heidän parantumisensa vuoksi uskon, että niiden siirtäminen on parempi heille ja koko Dbacks-organisaatiolle. Toivottavasti Dbacksillä on loistava luonnos ja Rawhide-kauden toinen puolisko paranee.

Leave a Comment