ThriveDX hankkii koulutusalustan tarjoajan Lucy Securityn

Kyberturvallisuuden koulutusyritys ThriveDX Digital Skills Training Ltd. ilmoitti tänään ostaneensa tietoturvakoulutusalustan tarjoajan Lucy Security AG:n julkistamattomaan hintaan.

Vuonna 2015 perustettu Lucy tarjoaa ohjelmistoja, joiden avulla yritykset voivat ottaa hyökkääjän roolin ja paljastaa ja korjata teknisen infrastruktuurinsa ja henkilöstönsä heikkouksia. Alusta tarjoaa yli 300 mukautettavaa koulutusmoduulia, jotka tukevat 130 kieltä.

Lucyn koulutus voi olla paikan päällä tai ohjelmiston kautta palveluna, ja se voidaan integroida jaettavien sisältöobjektien viitemalleihin, kertakirjautumiseen ja kevyisiin hakemiston käyttöprotokolliin. Sen tietotekninen tietoturvatietoisuus ja tietojenkalastelu esitetään muuttavan perustajiensa eettisen hakkerointikokemuksen kattavaksi koulutusohjelmistoksi, joka tarjoaa 360° näkymän organisaation IT-tietoturvahaavoittuvuuksista ihmisen näkökulmasta.

Yhtiö sanoo tukevansa miljoonia käyttäjiä ja satoja yritysasiakkaita maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Fortune 500 -yritykset. Lucy on saanut useita alan palkintoja, mukaan lukien Frost & Sullivan 2021 Global Competitive Strategy Leadership Award ja Cybersecurity Excellence Awards 2021 parhaasta tietojenkalastelun estämisestä ja parhaasta tietoturvakoulutusalustasta.

“Lucyn tekniikka, tiimi ja asiakkaat ovat hämmästyttävä lisä ThriveDX:n päästä päähän yritysten kyberturvallisuuskoulutukseen”, ThriveDX:n toimitusjohtaja Roy Zur sanoi lausunnossaan.

Yritysosto on ThriveDX:n kolmas viime aikoina, ja yritys on aiemmin ostanut Cybint Solutionsin 50 miljoonalla dollarilla plus Kontra Securityn. Lucy liittyy ThriveDX SaaS -divisioonaan.

“Yhdistämällä turvallisuustietoisuustarjontamme muihin koulutusratkaisuihin voimme tarjota tarvittavat resurssit, tuotteet ja palvelut yhteisen tavoitteemme saavuttamiseksi”, sanoi Lucy Securityn perustaja Oliver Muenchow.

Ei tiedetä, keräsikö Lucy Security rahoitusta ennen hankintaansa.

Vuonna 1997 perustettu ThriveDX, joka tunnettiin aiemmin nimellä HackerU, on kerännyt 110 miljoonaa dollaria sekä riskipääoma- että velkarahoituksena. Sijoittajia ovat Prytek ja Liquidity.

Kuva: Lucy Security

Osoita tukesi missiollemme liittymällä Cube Clubiin ja Cube Event -yhteisöömme. Liity yhteisöön, johon kuuluvat Amazon Web Services ja Amazon.comin toimitusjohtaja Andy Jassy, ​​​​Dell Technologiesin perustaja ja toimitusjohtaja Michael Dell, Intelin toimitusjohtaja Pat Gelsinger ja monet muut huippuhenkilöt ja asiantuntijat.

.

Leave a Comment