Tapaa Hannoverin kouluhallituksen ehdokkaat | koulutus

Kahdeksan ihmistä kilpailee yhdestä paikasta Hannoverin piirikunnan koululautakunnassa.

Mechanicsvillen piirin paikka seitsemän jäsenen hallituksessa päättyy 30. kesäkuuta. Hannover on yksi Virginian 16 paikkakunnasta, joka nimittää koulun johtokunnan jäsenet. Ei ole julkisia vaaleja; sen sijaan hallituksen jäsenet nimittää läänin hallintoneuvosto neljäksi vuodeksi porrastettuun toimikauteen. Mechanicsvillen ohjaaja on W. Canova Peterson.

Jokainen henkilö nimesi itsensä julkisesti 27. huhtikuuta pidetyssä valvojien hallituksen kokouksessa tai jonkun muun nimittämä. Toinen henkilö nimitti yhdeksännen ehdokkaan – Chris Cray – kokouksessa, vaikka Cray on sittemmin kieltäytynyt ehdokkuudesta.

Peterson haastattelee jokaista ehdokasta, ja koko hallintoneuvosto äänestää nimityksestä kokouksessaan 25. toukokuuta.

Times-Dispatch esitti jokaiselle ehdokkaalle sarjan kysymyksiä. Heidän vastauksensa jatkuvat päivittäin sunnuntaihin asti. Tämän päivän ehdokas on Johnny Redd.

WHO: Hannoverin syntyperäinen ja entinen Hannoverin koulun hallituksen jäsen, Johnny Redd hänellä on kirjanpitäjän tutkinto East Carolina Universitystä ja verotuksen maisterin tutkinto Virginia Commonwealth Universitystä. Laillistettu tilintarkastaja 49 vuotta, hän avasi oman yrityksen vuonna 1984. Hän palveli koulun hallituksessa 1980-1984. Hänellä ja hänen vaimollaan Terry Oatmanilla on kaksi aikuista poikaa.

KYSYMYS: Mikä sai sinut asettumaan ehdolle? Mitä ominaisuuksia toisit Hannoverin piirikunnan kouluneuvostoon?

REDD: Minut valittiin ehdokkaaksi, koska asetin itseni käytettäväksi konservatiivisena, kristillisenä äänenä koulun hallituksessa, [and] monet hannoverilaiset tukevat nimitystäni.

Minulla on kokemusta koulun johtokunnasta, sillä olen toiminut hallituksessa Cold Harborin edustajana vuosina 1980–1984. Tiedän, mitä piirini ja läänin kansalaisten edustaminen vaatii. Se vie aikaa – ja minulla on aikaa – koska olen puoliksi eläkkeellä julkisesta kirjanpidosta. Voin antaa lähes koko ajan koulun johtokunnan edessä oleville ongelmille.

Minulla on myös pitkäikäisyys Hannoverin piirikunnassa – syvät juuret. Olen asunut täällä koko ikäni, [and] vaimoni on asunut täällä koko ikänsä. Yritykseni on täällä; suurin osa asiakkaistani on Hannoverin asukkaita. Olen kasvattanut perheeni täällä ja käyn kirkossa Hannoverin piirikunnassa Fairmont Christian Churchissa.

Minulla on yhteyksiä Hannoverin asukkaisiin, joten tiedän mitä he ajattelevat. Minulla on ollut veroasiakkaita, jotka ovat Hannoverin opettajia, linja-autonkuljettajia, kahviloiden työntekijöitä. En voi kuvitella kenenkään muun ehdokkaan juuret yhtä syvältä kuin minun.

Kokemukseni CPA:na julkisessa käytännössä 49 vuoden ajalta tarjoaa runsaasti taloudellista taitoa.

Harmaat hiukseni ovat merkki siitä, että olen ollut jo jonkin aikaa. Palvelin koulun hallituksessa Cold Harborin piirin edustajana ennen kuin useimmat muut ehdokkaat tähän Mechanicsvillen piirin koululautakunnan paikkaan edes syntyivät. Harjoittelin julkista kirjanpitoa vuosia ennen kuin useimmat muut ehdokkaat olivat edes ajatuksia vanhempiensa päässä. Miksi sillä on väliä? Koska tämän koulun johtokunnan käsiteltävänä olevat asiat tänään olivat mahdottomia kuvitella muutama vuosi sitten. Henkilö, joka ottaa Mechanicsvillen piirin paikan kouluneuvostossa, tarvitsee kypsyyttä, arvostelukykyä ja viisautta. Nämä ominaisuudet eivät tule helposti; ne on kehitetty vuosien elämänkokemuksen aikana.

KYSYMYS: Mitkä ovat Hannoverin piirikunnan koulujen kiireellisimmät ongelmat tai haasteet? Miten suhtautuisit niihin?

REDD: Suurin ongelma, jonka kohtaamme tällä hetkellä, on häiriötekijä. Huomio on siirtymässä pois keskeisistä koulutuksen tavoitteista ja huomio kiinnittyy sosiaalisiin kysymyksiin, kuten CRT, transsukupuolisten kylpyhuoneisiin tai yhden ryhmän “oikeuksiin” toisen ryhmän “oikeuksiin”. Huomioni keskitytään Hannoverin piirikunnan julkisten koulujen ensisijaiseen tarkoitukseen palaamiseen – opiskelijoiden koulutukseen, ei opiskelijoiden indoktrinaatioon, epäloogisen, moraalittoman ja/tai jumalattoman yhteiskunnallisen muutoksen edistämiseen.

Raamatullinen maailmankuva on linssi, jota käytän politiikkojen ja opetussuunnitelmien analysoinnissa. Maamme perustettiin raamatullisten periaatteiden, ohjeiden ja käskyjen puitteissa. Vapautemme on meille antanut Jumala, ei hallitus, mutta olemme olleet omahyväisiä ja antaneet häiriötekijöiden ja jumalattomuuden saada jalansijaa yhteiskunnassamme, hallituksessamme ja kouluissamme. Olemme eksyneet jumalallisista periaatteista ja korjaamme tottelemattomuuden seurauksia. Tämä on meidän kellomme – otan sen erittäin vakavasti. Tämä on kelloni – minulla on tehtävä. Aionko vastustaa moraalittomia ja epäloogisia ideologioita – KYLLÄ! En aio olla hiljaa osallinen ja antaa pahan vuoroveden viedä LAPSET pisteeseen, jossa heidät aivopestään. Huomaa, että tarkoitan “lapsia” – en “lapsiani”. Olen huolissani oppilaiden ryhmästä, jota kutsumme “lapsiksi”. Lapseni ovat aikuisia ja asuvat Coloradossa.

Muutamat vanhemmat protestoivat edelleen, että “lapseni” ei kohdella oikeudenmukaisesti. Olen valmis avoimin mielin kuulemaan, miksi he ajattelevat niin. Jos heidän lastaan ​​kohdellaan eri tavalla kuin ketään muuta lasta koulujärjestelmässä, haluaisin kuulla yksityiskohdat. Mutta jos tämä vanhempi vaatii, että hänen lapsensa huomioidaan erityisellä tavalla hänen ulkonäkönsä tai tunteensa vuoksi [or the way that they identify]Minun on vaikea olla samaa mieltä siitä, että heitä ei kohdella samalla tavalla kuin muita opiskelijoita.

.

Leave a Comment