Sheba: A New Dawn on arabialaisesta kulttuurista inspiroitunut sidescroller-roolipeli

Viides vuotuinen Indie Live Expo pidettiin kuluneena viikonloppuna, ja siellä oli satoja pelejä kehittäjiltä eri puolilta maailmaa. Me täällä RPG-sivustolla päätimme nostaa nopeasti esiin joitakin streamissa näytetyistä roolipeleistä.

Sheba: Uusi aamunkoitto on arabialaisesta kulttuurista inspiroitunut sidescroller-roolipeli, jonka on kehittänyt Arabiemiirikunnat-pohjainen studio Kashkool Games. Se on tarkoitus julkaista PC:lle (Steam), ja myös PlayStation- ja Xbox-konsoliversiot on suunniteltu. Pelissä on erilaisia ​​yhdistelmä-pohjaisia ​​kykyjä, “metroidvania”-tyylistä tutkimusta ja useita kerättävää “tehoa”.

Kaksi pelivideota, kuvaus ja kuvakaappaukset löytyvät alta Kashkool Gamesin kautta. Virallinen verkkosivusto on täällä.

Sheba: A New Dawn on toimintaseikkailu metroidvania-peli, joka vie sinut koston ja epätoivon pakottavan tarinan läpi. Taistele läpi seuraavan ratkaisevan taistelun, A New Dawnin. Tutustu Sheban maailmaan ja jinnien omaisuuden turmeltumiseen.

Sheba: A New Dawnin tapahtumapaikka on Sheban vanhassa sivilisaatiossa. Tunnettu sivilisaatio, joka oli noin 1000 eKr. Arabian niemimaalla. peli ottaa huomioon Jinn, loitsujen käytön ja näiden aikojen elämäntavan. Fantasiatarinassa peli puhuu jinnien hyökkäyksestä ihmismaailmaan ja Jinnin ja ihmisten välisen muurin murtamisesta.

ominaisuudet

  • 67+ ainutlaatuista jinnit ja pomot: jokainen Jinn ja pomo ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja myyttisistä tarinoista. Heillä on omat strategiset taistelutyylinsä, jotka palkitsevat sinut ainutlaatuisilla keräilyesineillä matkasi tehostamiseksi!
  • 45+ yhdistelmätaitoa ja elementaaliyhdistelmäviimeistelyä: ole tyylikäs käyttämällä erilaisia ​​taitoja ja komboja jokaisen eri elementaalimiekan kanssa nauttiaksesi edessä olevista taisteluistasi!
  • Mukauta taistelutyyliäsi RPG-elementeillä: Nosta hahmosi tasoa parantaaksesi tilastojasi ja pelataksesi peliä haluamallasi tavalla!
  • Erilaiset ympäristöt: Sheban maa on täynnä erilaisia ​​paikkoja tutkia ja löytää.
  • Kerää erilaisia ​​lisävoimia ja kykyjä: Nauti matkastasi läpi Sheban maailman salaisten paikkojen avataksesi uusia kykyjä ja jauhaaksesi harvinaisia ​​jalokiviä, jotta voit voittaa vihollisesi.
  • Ainutlaatuisia pulmia: Jinnit asettavat mielenpelit estämään seikkailijoita paljastamasta maailman salaisuuksia.
  • Ikoniset ja mieleenpainuvat hahmot: Jokaisella hahmolla on tärkeä rooli tarinassa, jota et koskaan unohda!
  • Tarina ja välikohtaukset: Nauti täysillä ääninäyttelijöiden mukaansatempaavasta tarinasta!

Mainos. Jatka vierittämistä saadaksesi lisää

Leave a Comment