Ross-Dulanille myönnetään Franzini Leadership Award -palkinto NJBIA:n Women Business Leaders Forumissa

Brenda Ross-Dulanpalkittu ylin johtaja, ajatusjohtaja ja hallituksen johtaja, palkitaan New Jersey Business & Industry Associationin vuoden 2022 Caren Franzini Leadership Award -palkinnolla 8. vuotuisessa NJ Women Business Leaders Forumissa 28.–29. syyskuuta.

Tapahtuma, joka järjestetään Caesarsissa Atlantic Cityssä, on New Jerseyn suurin ammatillinen naisten konferenssi. WBLF kokoaa yhteen satoja yritysten ja voittoa tavoittelemattomien johtajia, yrittäjiä ja opiskelijoita joka vuosi inspiroimaan ja vahvistamaan menestyvien yritysten rakentamista ja lisäämään monimuotoisuutta yritysjohtajuudessa.

NJBIA on myös kunnianosoitus Ruthi Zinn ByrnePR-yrityksen Zinn, Graves & Field presidentti WBLF:ssä, jakoi vuoden 2202 Legacy & Leadership Award -palkinnon tunnustuksena hänen vuosikymmeniä kestäneestä julkisesta palvelusta, liikesaavutuksista ja nuorten naisten mentoroinnista.

“Molemmat kunnianosoittajamme ovat todellisia visionäärejä ja edelläkävijöitä liike-elämän ja julkisten palvelujen maailmassa”, NJBIA:n toimitusjohtaja Michele Siekerka sanoi. “Heidän ainutlaatuinen kykynsä rakentaa ihmissuhteita, inspiroida tiimejä ja saavuttaa tuloksia – kaikki samalla kun avaavat ovia muille naisille, jotka haluavat edetä politiikassa tai liiketoiminnassa – on ollut huomattava.”

Brenda Ross-Dulan

Ross-Dulan, joka ansaitsi MBA-tutkinnon UCLA:n Anderson School of Managementista, arvostetaan liike-elämässä suuresti strategisesta johtajuudestaan. Hän johti Wachovian ja Wells Fargon fuusiota vuonna 2008 luodakseen Pohjois-Amerikan laajimman rahoituspalvelujen jakelujärjestelmän ja toimi Wells Fargon kuluttajapankkiryhmän puheenjohtajana Etelä-New Jerseyssä. Wells Fargossa hän johti 1 700 työntekijää ja valvoi 12 miljardin dollarin talletuksia ja 5 miljardin dollarin lainoja.

25 vuotta finanssipalvelualalla työskenneltyään Ross-Dulan käynnisti oman konsulttiyrityksensä, The Ross Dulan Group LLC:n, vuonna 2017. Nykyään hän johtaa monipuolista tiimiä ja hyödyntää vuosikymmenten kokemustaan ​​yrityspankkitoiminnasta ja liikekiinteistöjen rakennusrahoituksesta. kehittäjät sekä yhteisön kehittäminen ja investoinnit auttamaan toimitusjohtajia ja johtajia kaikkialla Yhdysvalloissa ratkaisemaan vaikeimmat liiketoimintahaasteet.

Black Enterprise Magazine on aiemmin tunnustanut yhdeksi yritys-Amerikan vaikutusvaltaisimmista naisista. Ross-Dulan on myös ollut yhteisön johtaja palvelemalla monien organisaatioiden ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen hallituksissa, mukaan lukien NJM, Princeton Mercerin alueellinen kauppakamari, Southern New Jerseyn kauppakamari, NJTV, Greater Trenton Initiative ja Coopers Ferry Community Development Association.

“Caren Franzini Leadership Award on kunnia, joka myönnetään henkilöille, jotka inspiroivat ja vahvistavat muita saavuttamaan ammatillista huippuosaamista”, Siekerka sanoi. “Brenda Ross-Dulan on johtaja, joka johtaa esimerkillään kokoushuoneessa ja yhteisössä, aivan kuten tämän palkinnon kaima teki, muuttaakseen muiden elämää.”

Vuonna 2017 kuollut Franzini oli New Jerseyn talouskehitysviranomaisen pitkäaikainen toimitusjohtaja, joka työskenteli seitsemän kuvernöörin kanssa vuosina 1994–2012 edistääkseen yrittäjyyttä ja talouskasvua erityisesti New Jerseyn suurimmissa kaupungeissa. Franzini toimi myöhemmin NJBIA:n johtokunnassa kuolemaansa asti 57-vuotiaana.

Ruthi Zinn Byrne

Ruthi Zinn, kuten hänet tunnettiin ennen naimisiinmenoa edesmenneen kuvernöörin kanssa. Brendan Byrne vuonna 1994 aloitti politiikassa 1970-luvun puolivälissä, kun hän ja muutama Essex Countyn naisäänestäjäliiton vapaaehtoiset ottivat puoluejohtajiksi menestyksekkäästi pyrkiessään muuttamaan läänin hallintomuodon piirikunnan johtamaksi. johtaja.

Onnistuneen Essex Countyn charter-taistelun jälkeen hän ja muutama hänen aktivistitoverinsa perustivat PR-yrityksen, Zinn Graves & Fieldin, jonka ainoa omistaja hän on nyt. Vuosien varrella Byrne on johtanut yrityksensä perinteisen suhdetoiminnan ja markkinoinnin ajattelutavan ulkopuolelle uusille viestintäalueille, kuten hallituksen hallintokonsultointiin, julkisten asioiden strategiaan, yhteisösuhteisiin ja kriisinhallintaan.

Byrnen asiakaslistaan ​​on vuosien varrella kuulunut suuria yliopistoja, laitoksia, valtion virastoja, rahoituslaitoksia, arkkitehtejä, lakitoimistoja, hotelliketjuja ja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä. Hän on myös toiminut lukuisissa johtokunnissa, mukaan lukien Paper Mill Playhouse, New Jersey Chamber of Commerce ja Drumthwacket Foundation.

“Ruthi Byrne on ollut peloton luonnonvoima New Jerseyn politiikassa ja liiketoiminnassa vuosikymmeniä”, Siekerka sanoi. “NJBIA on innoissaan voidessaan luovuttaa ensimmäisen Legacy & Leadership Award -palkinnon Ruthi Byrnelle kaikesta siitä, mitä hän on tehnyt ja tekee edelleen ollakseen yhteyshenkilö, mentori ja ääni New Jerseyn naisille.”

Tietoja NJWBLF:stä

NJBIA:n tukema NJ Women Business Leaders Forum on kaksipäiväinen tapahtuma, joka sisältää johtajien TED-tyylisiä keskusteluja, yhdeksän asiantuntijapaneelin johtamaa purkausistuntoa, henkilökohtaista valmennusta; apua yhteenvedon rakentamisessa; LinkedIn-muutokset; ja lukuisia verkostoitumismahdollisuuksia. Siirry tänne hyödyntääksesi Ear-Bird -alennuksen ennen elokuuta tehdyistä rekisteröinneistä. 5.

Vuoden 2022 NJBIA Women Business Leaders Forumin sponsorit auttavat tekemään tämän tapahtuman mahdolliseksi. Näitä yrityksiä ja organisaatioita ovat mm.

Lisätietoja kumppanuusmahdollisuuksista löytyy täältä.

Leave a Comment