Opetuslautakunta saa tietoa uudesta lukioprojektista

22. toukokuuta – MITCHELL – Mitchellin opetuslautakunta saa päivityksen ehdotetusta uudesta lukiorakennuksesta, kun se kokoontuu seuraavaan kokoukseensa.

Kokous on suunniteltu pidettäväksi maanantaina 23. toukokuuta klo 17.00 Mitchell Career & Technical Education Academyn huoneessa 10.

Useita vuosia suunnitteluvaiheessa ollut ehdotettu uusi lukio korvaisi nykyisen vuonna 1962 valmistuneen ja ikänsä alkavan rakennuksen Capital Streetillä.

Mitchell School Districtin viranomaisten mukaan.

Piiri on rakentanut rahastoa useiden viime vuosien ajan uuden rakennuksen rakentamista varten, ja tällä hetkellä hankkeen päätökseen tähtäävä tavoite on vuonna 2025. Aikajanaa nopeutettiin liittovaltion COVID-19-apurahastojen saatavuuden ansiosta. sijoitettava myös hankkeisiin, kuten uusi ehdotettu uusi lukio.

Alue myös

aloitti pääomapanoslainojen myynnin

mennä kohti rakentamista.

“Meillä on ollut lukion korvaaminen piirin päätavoitteena useiden vuosien ajan, ja tavoitteena on korvata se vuonna 2025”, piirin superintendentti Joe Graves kirjoittaa muistiinpanoissaan kokouksen asialistalle. “Siirsimme päivämäärää noin kahdella vuodella liittovaltion COVID-dollarien saatavuuden vuoksi.”

Hankkeen resurssit sisältävät näiden pääomapanosten joukkovelkakirjalainojen myynnin 24 484 988 dollarilla, pääomasijoitusrahastot 10 000 000 dollarilla ja liittovaltion rahastot, joiden arvo on 6 420 852 dollaria. Tämä tarkoittaa yhteensä 40 905 840 dollaria käytettävissä olevia varoja uuteen rakennukseen.

Graves toteaa, että pääomapanoslainojen myynti ajoittui hyvin, sillä se edelsi viimeaikaista koronnousua. Liittovaltion COVID-19-varoilla on määräajat, joihin mennessä ne on käytettävä, ja Graves sanoi, että dollarit ovat käytettävissä tähän projektiin siirtymällä eteenpäin suunnitelmien mukaisesti. Jos piiri olisi odottanut vuoteen 2025 edetäkseen suunnitelmissaan, liittovaltion varojen saatavuus olisi vanhentunut.

Päivityksen odotetaan sisältävän myös tietoa hankkeen suunnittelukomiteasta ja enemmän suunnitteluprosessista, ja tarkempaa päivitystä projektista odotetaan kesäkuussa.

Hallitus harkitsee myös muutosta MCEA-yleissopimukseen, joka nostaisi esiopettajien palkkoja piirin sisällä.

Graves sanoi, että markkinoiden kilpailukyvyn ja rekrytointimahdollisuuksien tarkastelu osoitti kasvavan eron korvausten ja piirin esiopettajien palkkaamisen välillä, koska he työskentelevät suoraan opiskelijoiden kanssa luokkahuoneissa ja kirjastoissa. Piiri oli aiemmin nähnyt samanlaisia ​​ongelmia ravitsemis- ja vartioimishenkilöstönsä kanssa, ja näin ollen se tarjosi erillisiä korotuksia näihin työtehtäviin.

Graves sanoi, että piiri keskusteli lisäkorotuksista näille esiopettajille lukuvuodeksi 2022-23, ja MCEA:n neuvottelukomitean ja Mitchell Classified Education Associationin väliset neuvottelut sopivat maksavansa 1 dollarin ylimääräisen tuntihinnan niille työntekijöille, jotka työskentelivät ennen tammikuuta. 1. 2022. Tammikuun jälkeen palkatut. 1 saisi vähintään 13,75 dollaria tunnissa vuosina 2022–2023.

Tämä nostaa nämä korotukset 2,25 dollariin tunnissa esiopettajille.

“(Se) auttaa ratkaisemaan tämän ongelman”, kirjoitti Graves, joka totesi aikovansa suositella muutoksen hyväksymistä.

Hallituksen odotetaan harkitsevan seuraavia henkilökohtaisia ​​siirtoja:

* Mitchell Middle Schoolin sairaanhoitajan Ashley Hektnerin uudet luokitellut palkat, 22,50 dollaria tunnissa 5,5 tuntia päivässä, voimassa lukuvuodelta 2022-23, ja Christine Whitledge, palkanlaskentapäällikkö/etuasiantuntija, 65 000 dollaria, voimaan 17.5.2022.

* Mitchell High Schoolin keittiöpäällikön Kayla Hobachin siirto Mitchell High Schoolin opettajaksi lukuvuodelta 2022-23.

* Kim Bruguier, yläkoulun näyttelykuoro, voimassa lukuvuoden 2021-22 lopulla, kunnes sopiva korvaaja, ja Jerilyn Button, ravintolatyöntekijä, eroaminen 20.5.2022 alkaen.

* Uusi Mitchell Technical College palkkaa Jim Mahoneyn, kesäharjoittelijan, 5 250 dollaria; Eric Schramm, kesäharjoittelun ohjaaja, 1 750 dollaria; Josh Kranz, kesäharjoittelun ohjaaja, 1 000 dollaria; Joel Rassel, kesäharjoittelun ohjaaja, 2500 dollaria; Izaak Goldammer, kesäharjoittelun ohjaaja, 2500 dollaria; Julie Hart Schutte, kesäharjoittelun ohjaaja, 250 dollaria; Jason Juhnke, kesäharjoittelun ohjaaja, 2 000 dollaria; Matt Moore, kesäharjoittelun ohjaaja, 3 250 dollaria; Mike Benjamin, kesäharjoittelun ohjaaja, 2 750 dollaria; Chris Degen, kesäharjoittelun ohjaaja, 2 750 dollaria ja Lynne Smith, kesäharjoittelun ohjaaja, 1 250 dollaria. Kaikki vuokrat ovat voimassa 16.5.2022 alkaen.

Kokouksena hallituksen odotetaan myös:

* Harkitse omaisuusluettelon julistamista ylijäämäiseksi.

* Harkitse Mitchell Technical Collegen opiskelijoiden rakentaman talon #108 myyntiä, joka sijaitsee osoitteessa 604 Doris Drive, Mitchell.

* Harkitse MCEA-yleissopimuksen muutosten hyväksymistä.

* Harkitse lukion käsikirjan hyväksymistä lukuvuodelle 2022-23.

* Tarkista vuosien 2022–2023 perus- ja peruskoulutusbudjetit.

* Kuuntele hallituksen jäsenten raportit.

* Kuuntele johtajan raportti.

* Kuuntele julkisia kommentteja.

Kokous on avoin yleisölle. Mitchell Republic lähettää kokouksen suorana lähetyksenä.

Leave a Comment