Lomake FBISD:n superintendentti liittyä kansalliseen koulutuslautakuntaan | Koulun uutisia

Pitkäaikainen paikallinen ja Texasin koulun ylläpitäjä on nimetty kansallisen koulutusorganisaation johtokuntaan.

Entinen Fort Bend ISD:n superintendentti Charles Dupre on nimetty Kickstart Kidsin kansalliseen johtokuntaan, organisaatio ilmoitti keskiviikkona. Kickstart Kids on Chuck Norrisin vuonna 1990 perustama voittoa tavoittelematon taistelulajien hahmojen kehittämisohjelman järjestö, joka tarjoaa opetusta yläkoulun ja lukion oppilaille kaikkialla osavaltiossa.

Dupre on toiminut Texas Association of School Administratorsin (TASA) jäsenten sitouttamisesta ja tuesta vastaavana johtajana viime syyskuusta lähtien ja toimi Texasin koulun ylläpitäjänä lähes 25 vuoden ajan FBISD:n ja Pflugerville ISD:n välillä.

“DR. Dupren kokemus, näkemys ja omistautuminen ovat valtava lisä kansalliseen johtokuntaamme”, Kickstart Kidsin toiminnanjohtaja Joan Neuhaus sanoi tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan Dupre auttoi käynnistämään Kickstart-ohjelman FBISD:ssä ollessaan vielä piirin talousjohtaja vuonna 1999. Kun hänestä tuli Pflugerville ISD:n superintendentti vuonna 2007, järjestö sanoi, että hän otti ohjelman välittömästi käyttöön piirin yläkouluissa.

Kickstartin mukaan Dupre asetti myös ohjelman tarjoamisen jokaiselle FBISD-kampukselle ensisijaiseksi tavoitteeksi sen jälkeen, kun hän otti siellä päällikön tehtävän vuonna 2013, kunnes hän jäi eläkkeelle viime vuonna. Järjestö sanoi, että sen ohjelmat ja opetussuunnitelma tarjoavat opiskelijoille vaihtoehdon perinteisille urheiluvaihtoehdoille, kuten jalkapallolle ja koripallolle.

“On monia lapsia, jotka eivät ole kiinnostuneita näistä ohjelmista”, Dupre sanoi. ”Olen huomannut, että Kickstart Kids täyttää aukon monille heistä. Ja kun he ovat mukana, tiedän, että he menestyvät koko elämänsä ohjelman kautta oppimiensa luonnearvojen ansiosta.

Dupren mukaan karaten taidot, kuten kurinalaisuus, luonne ja muut, voivat auttaa oppilaita rakentamaan itseluottamusta, joka ulottuu kaiken luokkahuoneen ulkopuolelle. Kickstart kertoi, että tänä vuonna yli 8 300 oppilasta otettiin 60 kouluun eri puolilla osavaltiota, ja sen opetussuunnitelma edistää “yhteisön tunnetta, saavutuksia, terveellisiä elämäntapoja ja luonteen perustaa”.

“Kickstart tuo kouluihimme jotain, mitä ei ollut siellä aiemmin”, Dupre sanoi. ”Keskikoulu on paikka, jossa voitat tai häviät oppilaita koko elämäksi. Tarvitsemme jotain, joka sitouttaa kaikki opiskelijat.”

Lisätietoja Kickstart Kidsistä on organisaation verkkosivuilla osoitteessa KickstartKids.org.

.

Leave a Comment