Lightning-Panthers Game 3 -raporttikortti: Voittamisen bisnes

Ryan McDonaghille ja Victor Hedmanille sunnuntaina Amalie Arenalla meni normaalisti.

Mestaruustason jääkiekon bisnestä siis.

Kuten he ovat tehneet toistuvasti viimeisen kolmen kauden aikana, Lightningin kaksi parasta puolustajaa näyttivät esimerkkiä sekä jäällä että sen ulkopuolella kolmannessa pelissä, mikä johti Tampa Bayn yhden voiton päähän paluusta itäisen konferenssin finaaliin.

Joukkueen sinilinjan kaksi arvostetuinta ääntä estivät laukaukset, ottivat lyöntejä tehdäkseen pelejä, saivat kiekot ulos alueeltaan ja johtivat purkauksia, kun Tampa Bay rajoitti yhden liigan parhaista hyökkäävistä joukkueista yhteen maaliin neljännessä peräkkäisessä pelissä ja kolmannessa pelissä. sarja.

Hedmanilla oli joukkueen ennätys neljä estettyä laukausta, neljä laukausta maaliin, syöttö, osuma ja takeaway ajalla 21:59. McDonagh vietti vielä enemmän aikaa jäällä ja keräsi kolme blokkia, kaksi osumaa, syöttösyöttöä, takeawayn, laukauksen maaliin ja plus-neljä joukkueen ennätykseen 23:21.

He olivat parhaimmillaan ratkaisevalla toisella jaksolla, jolloin Panthers teki pelin suurimman nousunsa, mutta jäi kahden maalin jälkeen.

Hedman esti neljä laukausta työntäen oikean polvensa hylätäkseen Sam Bennettin yrityksen vasemman ympyrän yläpuolelta, joka näytti menevän verkon takaosaan hieman yli kahden minuutin aikana. Tampa Bay teki maalin alle minuuttia myöhemmin ja siirtyi 2-1-johtoon Erik Cernakin maalilla.

Hedmanin ollessa laatikossa häiriöiden takia hieman yli kolme minuuttia Cernakin maalin jälkeen McDonagh selvitti kiekon rypystä ja sai sitten mailan Jonathan Huberdeaun mahdollisen lähitilanteen eteen. Alle kaksi minuuttia sen jälkeen Steven Stamkos teki maalin ja lisäsi Lightningin johdon lukemiin 3-1.

Tasapelin sijaan se oli kahden maalin Tampa Bayn johto, ja yksi Hedman auttoi pelastamaan torjuntaa estämällä Anthony Duclairin laukauksen oikealta, kun jakso – ja toinen Panthersin voimapeli – päättyi.

Heidän sitoutumisensa hieroi heidän nuorempiin kollegoihinsa. Cernak kirjasi maalinsa lisäksi kolme blokkia ja neljä osumaa. Cal Foote esti laukauksen ja antoi hienoja syöttöjä. Mihail Sergachev syötti, kolme osumaa ja blokki. Jan Rutta selvitti toisen kiekon ryöstöstä ja esti laukauksen.

Se ei aina johdu kiekoista, joita laitat vastustajan verkkoon. Usein se on niitä, jotka pidät poissa omastasi.

Arvosana: ON

Näin arvioimme Lightningin muun suorituskyvyn heidän 5-1-voittonsa pelissä 3:

asennustaiteilija

Salaman oikea laita Nikita Kucherov (86), vasen, juhlii tyhjään maaliin yhdessä keskus Steven Stamkosin (91) ja vasemman laita Nick Paulin (20) kanssa kolmannella erällä. [ DIRK SHADD | Times ]

Jos haluat tehdä työn oikein, sinun on joskus tehtävä se itse. Lightningin ollessa kolmannen erän lopussa 3-1 ja hänen edessään tyhjä verkko, Nikita Kucherov syötti Nick Paulille, jonka laukauksen Aleksander Barkov esti.

Seuraa kaikkia toimia jäällä ja sen ulkopuolella

Seuraa kaikkia toimia jäällä ja sen ulkopuolella

Tilaa ilmainen Lightning Strikes -uutiskirjeemme

Lähetämme sinulle uutisia, analyyseja ja kommentteja Boltsista viikoittain kauden aikana.

Olette kaikki ilmoittautuneet!

Haluatko lisää ilmaisia ​​viikoittaisia ​​uutiskirjeitämme postilaatikkoosi? Aloitetaan.

Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin

Kun Kucherov sai kiekon takaisin, hän meni suoraan verkkoon. Alle kaksi minuuttia myöhemmin hän pystytti Stamkosin tekemään toisen tyhjän maalin maalin, osana Kutšerovin neljän pisteen iltapäivällä, sisältäen kolme syöttöä.

Kaikesta ylevästä taidostaan ​​huolimatta Kucherov on ensin asetelma ja toiseksi maalintekijä, hänen syöttönsä Corey Perrylle pelissä 1 ja Ross Coltonille pelin 2 lopussa hänen vastustusosaan. Mutta hän on myös uhka tehdä maalin (neljällä maalilla tällä kaudella) kiekko mailallaan, mikä tekee puolustajien melkein mahdottomaksi havaita hänen aikeensa.

Ehkä sillä ei ole väliä. Olipa hän syöttämässä tai ampumassa, kiekko päätyy yleensä verkon takaosaan.

Arvosana: ON

Parhaiden joukossa – koskaan

Lightning-maalivahti Andrei Vasilevski pumppaa nyrkkiään, kun hänet nimetään sunnuntain ottelun ykköstähdeksi.
Lightning-maalivahti Andrei Vasilevski pumppaa nyrkkiään, kun hänet nimetään sunnuntain ottelun ykköstähdeksi.
[ DIRK SHADD | Times ]

Muualla maailmassa kesti aivan liian kauan tunnistaa se, mutta Lightningin maalivahti Andrei Vasilevski on omaa luokkaansa – ja on ollut viimeiset viisi kautta.

Hän antaa Lightningille ylitsepääsemättömän edun kaikissa kauden jälkeisissä sarjoissa urheilun tärkeimmällä paikalla ja nostaa peliään panosten kasvaessa.

Vasilevskin kyky pelata kiekkoa ja hidastaa etulaukkua on melkein yhtä tärkeä kuin hänen taitonsa pitää se poissa verkosta, ja se on iso syy Tampa Bayn viiden ottelun voittoputkeen kauden jälkeen.

Hän torjui 34 laukausta 35 laukauksella sunnuntaina. Hän on nyt pysäyttänyt 102/105 sarjassa ja 132/136 palaamalla Maple Leafs -sarjan peliin 7.

Älä välitä Vasilevskin aikalaisista. Kun hänen ansiokseensa on jo kaksi Stanley Cupia, Conn Smythe Trophy, Vezina ja neljä All-Star Game -esiintymistä, on aika alkaa pitää häntä kaikkien aikojen parhaiden joukossa.

Arvosana: A+

vaarallista peliä

1-0 johtanut Lightning sytytti Panthersin alle tulen, kun Brandon Hagel ristisyötti tasapainosta poikkeavan Eetu Luostarisen takaapäin ensimmäisen erän loppupuolella ja lähetti hänet lujasti laudoihin.

Viranomaiset arvioivat ensin viiden minuutin suuren rangaistuksen ennen kuin pienensivät sen kahdeksi minuutiksi alarajaksi uusintatarkistuksen jälkeen.

Sillä ei ollut väliä, sillä Florida käytti nopeasti hyväkseen miehen etumahdollisuuden murtaakseen 0-25-voiman kuivuuden. Huberdeau osoitti suurta kärsivällisyyttä kiekon kanssa vetäen kaksi puolustajaa hänen luokseen oikeaan ympyrään ja asettaen sitten Sam Reinhartin kertakäyttöön hashmarkien alta.

Luostarinen palasi kauden loppua kohti, mutta se ei muuttanut sitä, että Hagelin peli oli sekä vaarallista että tarpeetonta.

Arvosana: C, huolimattomuudesta

• • •

Tilaa Lightning Strikes, Boltsin viikoittainen uutiskirje, joka voittaa kirjailija Eduardo A. Encinan ja tuo sinut lähemmäs jäätä.

Älä koskaan jää paitsi Bucsin, Raysin, Lightningin, Floridan yliopistourheilun ja muiden uusimmista uutuuksista. Seuraa Tampa Bay Times -urheilutiimiämme Viserrys ja Facebook.

Leave a Comment