KY-ohjelma korostaa mustien lukiolaisten menestystä

Jathan Briscoe, BMWA:n vanhempi, hymyilee korokkeella akateemisen allekirjoitusjuhlan aikana sunnuntaina.

Jathan Briscoe, BMWA:n vanhempi, hymyilee korokkeella akateemisen allekirjoitusjuhlan aikana sunnuntaina.

tsix@herald-leader.com

Sunnuntai oli päivä, jolloin Lexingtonin Black Male Working Academyn (BMWA) 18 valmistuvan 2022 seniorin joukossa tunnustettiin huippuosaamista heidän akateemisella allekirjoitustapahtumallaan.

Black Male Working Academy on yksityisrahoitteinen ohjelma, joka edistää mustien nuorten huippuosaamista. Roszalyn Akins loi ohjelman vuonna 2005 kouluttaakseen, motivoidakseen ja aktivoimaan potentiaalia.

Akinsin mukaan allekirjoitus akateeminen päivä oli BMWA:n puheenjohtajan tohtori Roger Clevelandin “aivonlapsi”, joka sanoi, että tutkijat ansaitsisivat tunnustuksen suuruudestaan ​​korkea-asteen koulutuksessa.

“Olemme aina valmiita allekirjoittamaan kaiken yleisurheiluun liittyvän – olen entinen yliopisto-urheilija, joten olen hyvä yleisurheilussa – mutta nämä nuoret miehet neljännestä luokasta lähtien ovat olleet tässä ohjelmassa, joka keskittyy tutkijoihin”, Cleveland sanoi.

Akins oli samaa mieltä ja sanoi, että tapahtuma oli juhlallinen, ja koulutuksen jatkamispäätöksen korostaminen oli yhtä tärkeää, ja se pitäisi tunnustaa yhtä paljon kuin päätös urheilla.

“Olemme koripallomaassa”, Akins sanoi. “Kaikki näkevät, kun nuori mies sanoo olevansa tulossa Kentuckyn yliopistoon pelaamaan koripalloa. Tarvitsen samaa innostusta ja väkeä, kun nuori mies sanoo: “Menen yliopistoon Howard Universityyn” tai Tennesseen osavaltion yliopistoon tai Kentuckyn yliopistoon.

“Jos et usko, että tämä on juhlan aika, et ole lukenut sanomalehteäsi tai katsonut televisiota”, hän jatkoi. “Koska aina kun näet 18 nuorta afroamerikkalaista miestä, jotka ovat ehdokkaita suuruuteen ja jotka ovat matkalla yliopistoon tai armeijaan, meidän on juhlittava yhteisöämme.”

Ruoan ja laulun ohella väkijoukko Campbell Housessa kuuli Louisvillen Urban Leaguen puheenjohtajalta ja toimitusjohtajalta Sadiqa Reynoldsia.

Hän puhui ja tunnusti vuoden 2022 senioriluokkaa ja kiitti heitä siitä, kuinka paljon 18 tutkijaa selviytyivät viimeisten kahden vuoden aikana pandemiasta sekä Breonna Taylorin kuoleman jälkeisistä levottomuuksista.

“Toivon, että nämä vanhemmat ja perheet ymmärtävät, mitä näiden nuorten miesten on täytynyt voittaa ollakseen täällä”, Reynolds sanoi. “Pidämme näitä asioita itsestäänselvyytenä. Tätä maailmaa ei ole rakennettu menestyville mustille miehille, tätä maailmaa ei ole rakennettu mustille pojille, jotka uskovat itseensä. Tämän maailman ei ole tarkoitus nähdä sinun selviytyvän, menestyvän ja olevan paras. Tämä maailma ei ole rakennettu mustan erinomaisuutta varten.

“Ja silti tarjoamme jatkuvasti Black-huippuosaamisen. Ja tässä meillä on jälleen 18 esimerkkiä nuorista miehistä, jotka ovat voittaneet kaikenlaiset ristiriidat.”

Nuoret miehet nousivat yksitellen korokkeelle ja ilmoittivat, missä he jatkaisivat opintojaan, ja laittoivat päähänsä college-lippiksen merkiksi päätöksestään.

Myan Emberton ilmoitti suunnitelmistaan ​​osallistua Louisvillen yliopistoon. Hän kertoi olevansa myös kiitollinen BMWA:lle yhdestä suosikkimuistostaan.

“Yksi suosikkimuistoistani on omanarvontunnon tunnustaminen”, Emberton sanoi. “Se tunnustus tapahtui tämän ohjelman, opettajien ja muiden luokkani nuorten miesten kautta.”

Valmistunut Justin Graves, joka aikoo osallistua Itä-Kentuckyn yliopistoon, sanoi, että hänen suosikkimuistonsa oli, kun ohjaaja tuli puhumaan hänelle EKU:hun osallistumisesta.

“Hän selitti minulle kaiken, mitä voisin tehdä Easternissä”, hän kertoi.

Monet muut tutkinnon suorittaneet jakoivat muistonsa tanssimisesta “kauneudessa”, kulkurituaali, matkoille lähteminen ja motivoivien puhujien kuuleminen. Jokainen mies sai stipendin. Ensimmäisen kierroksen stipendit myönnettiin piispa Carterin ponnisteluilla. Hän keräsi 33 stipendin sponsoria tämän vuoden senioreille.

Vuoden 2022 BMWA Scholar -tutkinnon suorittaneisiin kuuluvat Jathan Briscoe, Leon Cooper Jr., Joseph Edmonds Jr., Myan Emberton, Derrick Franklin, Jamarion Gaines, Justin Graves, Zyan Harris, Riley Hayden, Joshua Hocker, Tylin Israel, Anthony Jackson Jr., Carter James , Caden Johnson, Malik Mulder, Dorian Riddick, Aiden Roberts ja Tomias Rushin.

Taylor Six on rikosoikeustoimittaja Herald-Leaderissa. Hän syntyi ja kasvoi Lexingtonissa käyden Lafayette High Schoolia. Hän valmistui Eastern Kentuckyn yliopistosta vuonna 2018 journalismin tutkinnosta. Hän työskenteli aiemmin hallituksen toimittajana Richmond Registerissä.

.

Leave a Comment