Kasvata liiketoimintaasi loputtomasti kiitollisuudella

Mielipiteitä ilmaissut Yrittäjä avustajat ovat omiaan.

On tavallista, että ihmiset puhuvat kiitollisuuden harjoittamisesta osana matkaasi menestykseen. Mutta miksi he sanovat tämän ja mikä tieteellinen perusta (jos sellaista on) heidän väitteilleen on?

Yrityksesi loputon kasvattaminen kiitollisuudella on vain kuormitus epäkäytännöllistä, uuden ajan “woo-woo” hölynpölyä… eikö niin?

Jos olet, kuten minä aiemmin, iskenyt kasvullasi seinään, voi olla vaikea tietää, mihin kääntyä. Tuon kynnyksen ylittäminen vaatii sinulta liikaa. Et voi antaa enempää saavuttaaksesi kriittisen massan, jolla sinulla on taloudellinen vapaus ja aikaa nauttia menestyksestäsi. Se on niin turhauttavaa, raivostuttavaa ja pettymystä. Tiedän, ymmärrän sen. Mutta ajan viettäminen siinä energiassa, jota sinulta “puuttuu”, ei auta. Itse asiassa: Se on suurelta osin vastuussa pysähtyneisyydestäsi.

Kiitollisuuden harjoittaminen on avainasemassa. Mutta miksi?

Sisäisten säätöjen tekeminen tilanteen muokkaamiseksi on tie eteenpäin, ja kiitollisuuden harjoittaminen on avainasemassa. Mutta miksi?

Kiitollisuus on asia, joka monille ihmisille luultavasti tuntuu tulokselta. Jotain, joka tulee reaktiona menneisiin tapahtumiin. Kiitollisuus valitusta tuloksesta ennen kuin se on tapahtunut, jos et ole tottunut siihen, voi tuntua enemmän kuin hieman “epänormaalilta”.

Ei ole todellista syytä, miksi kiitollisuuden pitäisi olla passiivinen tunne, ei kuitenkaan, kun ajattelet sitä. Vain työehtosopimuksemme määräävät, että kiitollisuuden ilmaukset tulevat sen jälkeen, kun jotain on tapahtunut, josta olemme kiitollisia.

Käytännössä kuitenkin: Se on aivan sama kuin olla kiitollinen etukäteen.

Kuuntele minua. Kun tunnet kiitollisuutta tapahtuman jälkeen, kun mietit sitä mielessäsi, vaikka se olisi vain muutaman sekunnin kuluttua, et silti ole enää siinä hetkessä. Se on jotain, jonka ilmaisemme, kun olemme henkilökohtaisesti arvioineet jotain ja pitäneet sitä kiitollisuuden arvoisena. Joten se on aina jotain, joka tehdään sisäisesti, muistettujen kokemusten perusteella.

Kun päätät olla kiitollinen jostain ennen kuin se todella tapahtuu, teet pohjimmiltaan saman asian. Nimittäin: tapahtuman tekeminen todelliseksi mielessäsi ja emotionaalisen energian liittäminen siihen.

Aiheeseen liittyvä: Miksi kiitollisuus tekee johtajista tehokkaampia

Joten mitä eroa on?

Okei, niin: Yhdessä asia on tapahtunut ja toisessa ei. Mutta sinä vain ajattelet jotain ja yhdistät siihen tunteen, kun kaikki on sanottu ja tehty. Kiitollisuuden harjoittamisen käytännön sovellus on positiivisen odotuksen tason kehittäminen. Toisin sanoen: Luomme “unien kokoisen aukon” universumille täytettäväksi.

Universumin luonnollinen tila on runsaus. Katso vain taivaalle kirkkaana kesäyönä. Meillä ei ole aavistustakaan, missä rajat ovat, jos ollenkaan.

Tästä syystä olemme myös luonnollisesti taipuvaisia ​​rajoituksia vastaan. Etsimme vapautta ja laajentumista, ja harjaamme, kun muut yrittävät hallita käyttäytymistämme. Kaunis asia on, että universumi haluaa antaa sen meille! Liian usein me olemme niitä, jotka asettavat rajoituksia sille, kuinka paljon saamme tulla meille ja milloin.

Aiheeseen liittyvä: Kiitollisuuden harjoittaminen liiketoimintataidona

Työehtosopimusten voima

Eräs asiakas sanoi minulle toissapäivänä ryhmäpuhelussa, että hän oli kasvanut tiukassa katolisessa kodissa, mutta hän oli kauan sitten vältellyt uskontoa. Siitä huolimatta, kun hän oli kriisissä tai jos hän todella halusi jotain, hän vaistomaisesti rukoili sitä.

Hän ei kuitenkaan pitänyt siitä, että hän teki niin, ja hän oli vuosia moittinut itseään näkemänsä mukaan uskonnolliseen tapaan luopumisesta. Hän ei myöskään pitänyt sanasta “kiitollisuus”, koska se loi hänelle kuvan – kaikkialla läsnä olevan jumaluuden, jolle hän osoitti uskollisuutta, havaitsevan hänet.

Tarjosin hänelle kaksi tapaa muotoilla tämä uudelleen:

  1. Jätä sana “kiitollisuus” pois – jos se on jumituskohta, muista, että tässä on todella kyse positiivisen odotuksen tason kehittämisestä. Joten kutsu sitä sillä ja poista kyseisen sanan negatiivinen tunnevaraus.

  2. Syy siihen, että rukous oli hänen liikkeensä, johtui siitä, että hän oli viettänyt vuosia indoktrinoituneena sellaiseen ajattelutapaan. Jos kuitenkin poistetaan järjestäytyneen uskonnon puoli, puhumme vain kollektiivisen uskomuksen energiasta.
    Kuten Lynn McTaggart osoitti kirjassaan, Kahdeksan voima: Kun kahdeksalla tai useammalla ihmisellä on idea, itse todellisuuden kuitu muuttuu. Siitä rukous-/meditaatiopiireissä on kyse – työehtosopimuksen pitäminen tietyssä lopputuloksessa ja kvanttikietouden luominen todellisuuteen, mikä saa sen tapahtumaan.
    Kun nämä erityiset sopimukset ovat olemassa ja ne ovat miljoonien hallussa kaikkialla maailmassa, voimme “liittyä” siihen ja saada siitä voimaa. Miksi taistella sitä vastaan?

Tätä kiitollisuus on pohjimmiltaan: yhteisesti sovittu merkitys tietylle ihmisen tunneenergialle. Olemme kaikki pitkälti samaa mieltä siitä, mitä se tunne on, mitä se tarkoittaa ja miten käsittelemme sitä.

Joten, hyödynnetään sen kollektiivista voimaa!

Jos voimme integroida kiitollisuuden käytännöt jokapäiväiseen elämäämme, vietämme enemmän ja enemmän aikaa tässä energiassa. Tee sitä tarpeeksi kauan, niin kirjoitat kirjaimellisesti uudelleen elämäsi kokemuksesi. Pian alat myös huomata lisää asioita, joista olla kiitollinen!

Tämä johtuu siitä, että valitessaan tuntea kiitollisuutta olemme alkaneet johdottaa verkkomaista aktivoivaa järjestelmäämme (aivojen osaa, joka on vastuussa siitä, mikä tieto on tietoisen huomiomme arvoista). Ja aivan kuten alat nähdä saman auton kaikkialla sen jälkeen, kun saat uuden ylpeyden ja ilon, alat myös nähdä, kuinka paljon sinun täytyy olla kiitollinen siellä maailmassa.

Tässä tilassa tunnet olosi energisemmäksi, inspiroituneemmaksi ja täysin resurssetuksi tehdäksesi mitä tarvitset. Sinulla on taustalla oleva usko siihen, että universumi on selkäsi ja että sinusta huolehditaan, jos vain otat sen seuraavan askeleen.

Kokeile. Mitä menetettävää sinulla on?

Aiheeseen liittyvä: Miksi yrittäjien tulisi aina ilmaista kiitollisuutta

.

Leave a Comment