Inmarsat, Honeywell lanseeraa maailman nopeimman L-kaistaisen lentoyhteyspalvelun yrityslentotoiminnalle

LONTOO–(BUSINESS WIRE)–Inmarsat ja Honeywell ovat asettamassa satelliittiviestinnässä uuden vertailukohdan käynnistämällä SwiftJetin, joka on heidän uusin lentoliikennepalvelunsa liikelentoteollisuudelle. Se tulee kaupalliseen käyttöön vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla ja tarjoaa kaikkien aikojen nopeimmat nopeudet L-kaistalla.

Yhtenä ensimmäisistä Inmarsatin ELERA-satelliittiverkossa esitellyistä uusista palveluista SwiftJet tarjoaa saumattoman maailmanlaajuisen kattavuuden lentoreiteillä 2,6 Mbps:n maksiminopeudella, joka on jopa kuusi kertaa nopeampi kuin Inmarsatin nykyinen liikelentoyhteysratkaisu L-kaistan yli. Tämän ansiosta matkustajat voivat luoda turvallisen “taivaan toimiston”, jossa on parannetut ominaisuudet videopuheluihin, verkkoselailuun, sähköpostiin, tekstiviesteihin, pilvisynkronointiin ja yhteistyötyökaluihin, kuten Microsoft Teamsiin. Myös sosiaalisen median ja videosovellukset, kuten TikTok ja YouTube, jotka olivat aiemmin haastavia L-kaistalla, otetaan käyttöön.

Uusimpana lisäyksenä Inmarsatin markkinoiden johtavaan yritysilmailun liitäntäpalveluihin, SwiftJet on saatavilla Jet ConneX:n (JX) ja SwiftBroadbandin (SBB) rinnalla, jotka on aktivoitu tuhansissa suihkukoneissa maailmanlaajuisesti. JX on suosituin ja laajimmin hyväksytty korkealuokkainen nopea ratkaisu, joka on saatavilla nykyään maailmanlaajuisesti Ka-kaistaisten satelliittien avulla. Lisäksi SBB tarjoaa 432 Kbps:n nopeudet L-kaistalla käyttämällä pienempiä antenneja, jotka sopivat toissijaiseksi järjestelmäksi JX:lle tai ensisijaiseksi liitäntäksi pienemmille tai vanhemmille lentokoneille.

SwiftJet käyttää Inmarsatin kumppanin Honeywellin edistyksellistä laitteistoa, joka voidaan varustaa monenlaisiin lentokoneisiin ja joka tukee myös ohjaamo- ja turvallisuuspalveluita. Inmarsatin SBB-palvelun nykyiset asiakkaat hyötyvät luonnollisesta päivityspolusta ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa ulkoisesti asennettuja lentokonelaitteita, kun taas uudet asiakkaat kokevat saman asennuksen helppouden kuin minkä tahansa Inmarsat L-kaistan terminaalin. Palvelu luo uusia mahdollisuuksia myös pienemmillä jet-markkinoilla, jotka ovat aiemmin rajoittuneet peruspuhe- tai tekstiliitettävyyteen, joka ei vastaa nykyajan matkustajan tarpeita. Se on ennakkotilattavissa Honeywellin kautta lisäkannustimilla varhaisen käyttöönoton kampanjassa.

Inmarsat lanseeraa uraauurtavan palvelun liikelentoalan kriittisellä hetkellä. Maailmanlaajuisen pandemian aiheuttaman turbulenssijakson jälkeen viimeisten kahden vuoden aikana Inmarsatin ja Corporate Jet Investorin (CJI) äskettäin tekemässä tutkimuksessa lähes 80 % vastaajista ympäri maailmaa uskoo, että liikelentolennoilla tehdään useammin seuraavan vuoden aikana. vuosi. Lisäksi hämmästyttävät 90 % uskoo, että verkkotoiminta hallitsee rehtoreiden ilmassa vietettyä aikaa, jaettuna liike- ja vapaa-ajan kesken.

Kai Tang, Inmarsatin liikelentotoiminnan johtaja, sanoi:Inmarsat on ylpeä voidessaan toimittaa palveluita, jotka täyttävät asiakkaidemme ainutlaatuiset ja nopeasti kehittyvät vaatimukset. Liikelentoyhteyksien markkinajohtajana Inmarsat kehitti SwiftJetin vastauksena asiakkaiden ja kumppanien palautteeseen nopeamman ja edistyneemmän L-kaistan tarjoamiseksi. Pohjimmiltaan he pyysivät meitä vahvistamaan L-kaistan ominaisuuksia menettämättä sen tavaramerkkiominaisuuksia, kuten joustavuutta, luotettavuutta ja saatavuutta.

Voin ylpeänä todeta, että SwiftJet tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta, avaamalla uusia jännittäviä ominaisuuksia lentokoneen matkustamoon ja mahdollistaen käyttäjien liittää useampia laitteita ja nauttia nopeammista yhteysnopeuksista, milloin ja missä he lentävät. Se tulee aikaan, jolloin liikelentomatkailu ei ole vain palaamassa pandemiaa edeltävälle tasolle, vaan myös lentokoneyhteyksien kysyntä on ennennäkemätöntä.”

Adam Sheppard, Honeywell Aerospacen lentokoneyhteyksien johtaja, sanoi: “SwiftJet edustaa viimeisintä harppausta lennon aikana tapahtuvassa liitettävyydessä, jossa yhdistyvät Inmarsatin kaupalliset satelliittiominaisuudet ja Honeywellin yhdistetty lentokoneosaaminen tarjotakseen skaalautuvaa, nopeaa satelliittiviestintää matkustajille 40 000 jalan korkeudessa. Inmarsatilla olemme luoneet suoraviivaisen päivityspolun SwiftBroadband-asiakkaille, mikä antaa heille helpon pääsyn ennennäkemättömiin internetnopeuksiin L-kaistan kautta ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa johtoja tai antennilaitteistoa.

Inmarsatin ELERA maailmanlaajuinen satelliittiverkko tarjoaa maailman luotettavimman ja joustavimman maailmanlaajuisen yhteyden täydellä redundanssilla ja ainutlaatuisella kestävyydellä kaikissa olosuhteissa. ELERA-ominaisuuksia parannetaan entisestään lisäämällä kaksi Inmarsat-6-satelliittia, jotka ovat kaikkien aikojen suurin ja kehittynein kaupallinen viestintäsatelliitti. Molempien on määrä ottaa käyttöön ensi vuonna ja jotka tukevat SwiftJetiä 2030-luvulle saakka, mikä vahvistaa palvelun pitkäaikaista termiarvo. Jokaisen I-6-satelliitin L-kaistan kapasiteetti on huomattavasti suurempi kuin Inmarsatin 4. sukupolven avaruusalusten, mikä tarjoaa 50 % enemmän kapasiteettia keilaa kohden sekä rajoittamattoman säteen reititysjoustavuuden.

I-6-sarjan satelliiteilla on myös ratkaiseva rooli Inmarsatin ainutlaatuisen ORCHESTRA dynaamisen mesh-verkon jatkuvassa kasvussa, joka yhdistää olemassa olevat geosynkroniset (GEO) satelliitit matalan maakiertoradan satelliittien (LEO) ja maanpäällisen 5G:n kanssa integroiduksi. , korkean suorituskyvyn ratkaisu, jota ei voi verrata olemassa oleviin tai suunniteltuihin kilpailijoihin.

LOPPUU

INMARSATISTA

Inmarsat on maailman johtava mobiilisatelliittiviestinnän toimittaja. Se omistaa ja operoi maailman monipuolisinta maailmanlaajuista matkaviestintäsatelliittiverkkojen portfoliota, ja sillä on monikerroksinen, globaali spektriportfolio, joka kattaa L-kaistan, Ka-kaistan ja S-kaistan, mikä mahdollistaa sen tarjoamien ratkaisujen verrattoman laajan ja monipuolisuuden. . Inmarsatin pitkäaikainen maailmanlaajuinen jakeluverkosto sisältää paitsi maailman johtavien kanavakumppanien, myös sen omat vahvat suorat vähittäismyyntimahdollisuudet, jotka mahdollistavat asiakaspalvelun varmuuden päästä päähän.

Yrityksellä on vertaansa vailla oleva kokemus maailman luotettavimpien maailmanlaajuisten matkaviestintäsatelliittiteleviestintäverkkojen toiminnasta, ja se on ylläpitänyt liiketoiminta- ja tehtäväkriittisiä turvallisuus- ja toimintasovelluksia yli 40 vuoden ajan. Se on myös merkittävä liikkeellepaneva voima mobiilisatelliittiviestinnän teknologisissa innovaatioissa, ja se säilyttää johtoasemansa huomattavien investointien sekä tehokkaan teknologia- ja valmistuskumppaniverkoston ansiosta.

Inmarsat toimii hajautetulla toimialaportfoliolla, jolla on taloudelliset resurssit liiketoimintastrategiansa rahoittamiseen. Inmarsatilla on johtava asema merenkulun, valtionhallinnon, lentoliikenteen ja yritysten satcoms-markkinoilla toimien jatkuvasti luotettavana, reagoivana ja laadukkaana kumppanina asiakkailleen kaikkialla maailmassa. maailman.

Lisätietoja saat seuraamalla meitä: Viserrys | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram.

HONEYWELLISTA

Honeywell Aerospace -tuotteita ja -palveluita löytyy käytännöllisesti katsoen kaikista kaupallisista, puolustus- ja avaruuslentokoneista. Aerospace-liiketoimintayksikkö rakentaa lentokoneiden moottoreita, ohjaamon ja matkustamon elektroniikkaa, langattomia yhteysjärjestelmiä, mekaanisia komponentteja ja paljon muuta. Sen laitteisto- ja ohjelmistoratkaisut luovat polttoainetehokkaampia lentokoneita, suoria ja oikea-aikaisia ​​lentoja sekä turvallisempia taivaita ja lentokenttiä. Lisätietoja on osoitteessa www.honeywell.com tai seuraa meitä osoitteessa @Honeywell_Aero

Honeywell (www.honeywell.com) on Fortune 100 -teknologiayritys, joka toimittaa toimialakohtaisia ​​ratkaisuja, jotka sisältävät ilmailutuotteita ja -palveluita; ohjaustekniikat rakennuksia ja teollisuutta varten; ja suorituskykymateriaalit maailmanlaajuisesti. Teknologiamme auttavat lentokoneita, rakennuksia, tuotantolaitoksia, toimitusketjuja ja työntekijöitä yhdistämään paremmin ja tekevät maailmasta älykkäämmän, turvallisemman ja kestävämmän. Lisää uutisia ja tietoa Honeywellistä on osoitteessa www.honeywell.com/newsroom

Leave a Comment