Hanmi Fine Chemical käynnistää huipputeknologian CDMO-liiketoiminnan

COVID-19-pandemian vuoksi korkeatasoisten, synteettisten biofarmaseuttisten raaka-aineiden, kuten mRNA-rokotteissa käytettävien raaka-aineiden, kuten lipidinanohiukkasten (LNP), nukleotidien, suojamateriaalien, polyeteenin, kysyntä on kasvanut maailmanlaajuisesti. glykoli (PEG) johdannaiset ja peptidit. Sellaisenaan me 23. toukokuuta 2022Hanmi FC (toimitusjohtaja Chang Young-kil) ilmoitti käynnistävänsä liiketoiminta-alueensa sisältämään CDMO-hankkeita asiaankuuluvilla aloilla.

Hanmi FC investoi tähän tarkoitukseen n 10 biljoonaa KRW rakentaa tiloja “korkean teknologian CDMO:ille”. Hanmi FC valittiin viime vuonna toteuttamaan Korean hallituksen hanketta COVID-19-rokotteiden ja raaka-aineiden tuotantotilojen laajentamiseksi ja sai 1,6 biljoonaa KRW tällaisten pyrkimysten tueksi. Lisäksi yhtiö aikoo päivittää näitä tiloja entisestään täydentämällä 8 biljoonaa KRW omista varoistaan.

Hanmi Fine Chemicals on kasvattanut maailmanlaajuista kilpailukykyä CDMO-kentällä osallistumalla Hanmi Pharmaceuticalin biologisten ja syöpälääkkeiden t&k-toimintaan sekä läpäisemällä GMP-tarkastukset johtavissa lääkealan johtavissa maissa, kuten mm. SaksaIso-Britannia, Japanija Yhdysvaltain FDA.

Lisäksi Hanmi FC vastaa tällä hetkellä Hanmi Pharmaceuticalin innovatiivisten uusien lääkkeiden raaka-aineiden kehittämisestä ja tuotannosta, mukaan lukien Belvarafenib (yhteistyössä Genentechin kanssa), MKI (yhteistyössä Aptosen kanssa) ja Poziotinib (yhteistyössä Spectrumin kanssa). Se myös kehittää ja tuottaa raaka-aineita LAPSKolminkertainen agonisti, LAPSKaksoisagonisti, LAPSGlukagonianaloginen ja LAPSGLP-2 Analog, Hanmi Pharmaceuticalin ydinbiologia.

Tämän kilpailukyvyn perusteella Hanmi FC:llä on parhaillaan käynnissä arvoisia prekliinisiä ja kliinisiä CDMO-projekteja 10 biljoonaa KRW 10 kotimaisen ja ulkomaisen yrityksen kanssa, ja sen odotetaan solmivan kumppanuuksia vielä useamman yrityksen kanssa vuoden 2022 jälkipuoliskolla.

Lisäksi Hanmi FC osallistuu aktiivisesti erilaisiin kotimaisiin ja ulkomaisiin messuihin laajentaakseen maailmanlaajuista CDMO-liiketoimintaansa. Toukokuussa hän osallistui TIDES US:iin (9.-12. Boston, USA), LUOMUKOREA (11-13, Soul) ja InformEx (CPhI North America, 17-19, philadelphia, USA). Hanmi FC osallistuu BIO International Conventioniin, joka on tarkoitus järjestää v San Diego, USA alkaen 13-16 kesäkuuta. Lopuksi tämän vuoden lopussa Hanmi FC aikoo osallistua TIDES Europeen alkaen 15-18 marraskuuta sisään Wien, Itävalta.

Hanmi FC:n toimitusjohtaja Chang Young-kil korosti, että yrityksellä on riittävä globaali kilpailukyky ja kyky kehittää nopeasti edistyksellistä synteettistä teknologiaa vaativia materiaaleja, kuten mRNA-raaka-aineita, on jo Koreassa huippuluokkaa.

[Reference Materials] Tietoja Hanmi Fine Chemicalista

Hanmi FC on vuonna 1984 perustettu API:ihin erikoistunut yritys. Vuonna 1993 se rakensi Korean ensimmäisen suuren mittakaavan raaka-ainesynteesi GMP-tehtaan Sihwa Industrial Complexiin, joka sijaitsee Gyeonggi-dossa.

Hanmi FC:n kefalosporiinituotteiden laatu on tunnustettu Korean lisäksi myös kehittyneillä markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa ja Eurooppa. Vuonna 2006 Hanmi FC läpäisi USA:n FDA:n tarkastuksen steriiliraaka-ainesektorilla. Lisäksi se on osoittanut maailmanlaajuisen kilpailukykynsä hyväksymällä GMP-tarkastukset suurten lääkealan edistyneiden maiden, kuten mm SaksaIso-Britannia ja Japani. Se on myös varmistanut käytännön valmiudet globaalien CDMO:n toteuttamiseen eri aloilla, kuten olemassa olevien API:iden massatuotannossa ja GMP:n toiminnassa.

Hanmi FC on viime aikoina onnistunut syntetisoimaan ja kehittämään välttämättömiä raaka-aineita mRNA-rokotteiden valmistukseen ja suunnittelee niiden massatuotannon tilojen laajentamista. Yrityksen tuotekehityksestä vastaa erinomaiset henkilöresurssit johtavista kotimaisista ja ulkomaisista lääkebiotutkimuskeskuksista, kuten Hanmin lääketutkimuskeskuksesta. Tällä hetkellä Hanmi FC vie tuotteitaan yli 30 maahan ympäri maailmaa.

LÄHDE Hanmi Pharmaceutical

.

Leave a Comment