Farm Argonomic Practice -sovellukset ovat nyt avoinna

Vermontin maatalous- ja elintarvikevirasto Farm Agronomic Practice (FAP) -ohjelma on nyt avoinna Vermont-tilojen hakemuksille, joilla tuetaan peltojen suojelukäytäntöjen asentamista tänä kesänä ensi kevääseen. Tämä ohjelma investoi maaperään perustuviin agronomisiin käytäntöihin, jotka parantavat maaperän laatua, lisäävät sadontuotantoa ja vähentävät eroosiota ja pintavalumia maatalouspelloilta.

Farm Argonomic Practice -ohjelma toimii ensin tullutta palvellaan ensin -mallilla ja vaatii suhteellisen vähän paperityötä verrattuna joihinkin muihin rahoitusohjelmiin. Jos olet kiinnostunut luonnonsuojelukäytäntöjen soveltamisesta tilallasi, suosittelemme tutustumaan tähän ohjelmaan ja jättämään hakemuksen mahdollisimman hyvissä ajoin. Hakemuksia otetaan parhaillaan vastaan ​​Vermontin tiloille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan uusia agronomisia käytäntöjä 1.7.2022-30.6.2023 välisenä aikana.

Ohjelma ei voi rahoittaa samaa käytäntöä samalla alalla, josta hakija saa maksun toisen osavaltion tai liittovaltion sopimuksen (kuten EQIP tai CSP) perusteella.

Riparian Forest Buffer -webinaari

Rantametsäpuskurit ovat puiden ja pensaiden yhdistelmiä, jotka on suunniteltu lieventämään maankäytön vaikutuksia vesistöihin. Nämä alueet ovat yhteyksiä vesi- ja vuoristoympäristöjen välillä luonnonvaraisille eläimille, ja ne voivat toimia myös lineaarisina yhteyksinä muihin vesistön varrella oleviin luontotyyppeihin.

Liity Wisconsin Land+Waterin, Wisconsin NRCS:n ja Savanna Instituten kanssa tähän ilmaiseen webinaariin, jossa käydään läpi NRCS-kriteerit ja opastetaan rantametsien puskureita sekä puiden ja pensaiden yhdistelmiä, jotka on suunniteltu lieventämään maankäytön vaikutuksia vesistöihin.

Webinaari: 26. toukokuuta klo 10.

St. Johnsbury Pet Parade 4.6.2022

73. vuosittainen St. Johnsbury Pet Parade on tulossa! Kaikkien viime vuosien peruttujen ja virtuaalisten tapahtumien jälkeen tämän vuoden paraati on erityisen merkittävä. Kaikkien lemmikkien kunniaksi, jotka ovat epäitsekkäästi antaneet meille lohtua ja todellista onnea viime vuosina, tämän vuoden paraatin teema on “Lemmikkimme, sankarimme”.

Haetaan paraatille lampaita, hevosia, lehmiä, vuohia ja tietysti kotieläimiä. Kaikki eläimet ja niiden ihmisystävät ovat tervetulleita. Auta tekemään tästä kaikkien aikojen suurin lemmikkiparaati!

Lemmikkiparaati: 4. kesäkuuta klo 10

2022 VEOC Vermont Employee Ownership Conference

20. vuotuinen Vermont Employee Ownership Conference (VEOC) pidetään 9. kesäkuuta Dudley H. Davis Centerissä Vermontin yliopistossa Burlingtonissa. Opi työntekijöiden omistajuuden ainutlaatuisista eduista ja haasteista tässä koko päivän kestävässä tapahtumassa, jossa on 19 informatiivista työpajaa ja pääpuheenvuoron Jennifer Briggs, Modern Times Beerin toimitusjohtaja. Tämän vuoden pääpuheenvuorossa tarkastellaan “Työntekijän omistajuuden kolmea näkökulmaa: politiikka, yrityksen tulevaisuus ja yksilöllinen suorituskyky”. Ilmoittautuminen 2022 Vermont Employee Ownership Conference -tapahtumaan on nyt auki. Ilmoittaudu mukaan 3.6. mennessä hyödyntääksesi alennetut early bird -hinnat.

VEOC-konferenssi: 9. kesäkuuta

Markkinointi Mondyn Facebookin live-webinaarisarja

Yleisösi tunteminen on minkä tahansa markkinointistrategian perusta. Kun ymmärrät, kenen kanssa haluat olla yhteydessä verkossa ja henkilökohtaisesti, voit rakentaa näistä yhteyksistä mielekkäitä suhteita. Tässä kuukausittaisessa Facebook Live -sarjassa The Livestock Conservancy and Food Animal Concerns Trust auttaa maanviljelijöitä ja pienyritysten omistajia rakentamaan yleisönsä yhteisöksi. Tulevassa webinaarissa, How to Build Audience Engagement on Social Media, Paige Jackson palaa auttamaan sinua kehittämään sosiaalisen median perusteita yleisösi sitoutumisen lisäämiseksi ja brändin tunnettuuden lisäämiseksi. Kaikki istunnot tallennetaan.

Webinaari: 23. toukokuuta klo 14.00

DBIC-markkinointi- ja brändäyspalveluiden apurahahakemukset 8. kesäkuuta

Leave a Comment