DSU:n kulttuurikomissio ehdottaa “universaalia ydinmoduulia” ja uutta sapattiroolia – Pfalz

Kirjailija Waseem Mohamed

Durham Students’ Union (DSU) on julkaissut kauan odotetun kulttuuritoimikuntansa, jonka DSU:n presidentti Seun Twins käynnisti marraskuussa 2020 tutkiakseen Durhamin opiskelijakulttuurin myönteisiä ja negatiivisia puolia ja antaakseen suosituksia sen muuttamiseksi.

Koko komission piti alun perin kestää viisi kuukautta, mutta sen julkaiseminen viivästyi huomattavasti. Se perustuu komission helmikuussa 2021 julkaiseman väliraportin tuloksiin, ja siinä esitetään yksityiskohtaisesti Durhamin opiskelijakulttuurin tila neljällä laajalla teemalla: “Maine ja opiskelijakulttuuri”, “Kulttuuri kuulumisen kautta”, “Kulttuuri oppimisen kautta” ja “Tukikulttuuri”. .

Komissio esittää joukon suosituksia tukeakseen muutosta opiskelijakulttuurissa, ja niihin sisältyy sekä yliopiston että DSU:n itsensä toteuttamia toimenpiteitä. Yksi keskeinen suositus oli luoda uusi palkallinen sapattirooli jakamalla hyvinvointi- ja vapautuspäällikön rooli kahteen erilliseen virkaan. Tämä tarkoittaisi, että yksi virkailija keskittyisi yksinomaan opiskelijoiden hyvinvointiin, kun taas toinen rooli (uudelleen nimitetty yhteisövirkailijaksi) keskittyisi yhteisön osallistumiseen ja opiskelijoiden vapauttamiseen, erityisesti vähemmistötaustaisten opiskelijoiden kohdalla.

Uuden yhteisövirkailijan tehtävään kuuluisi yhteydenpito korkeakoulujen ja yhteisten tilojen kanssa, tasa-arvoon, monimuotoisuuteen ja osallisuuteen liittyvien asioiden puolustaminen sekä ulkoisen yhteisön osallistumisen edistäminen esimerkiksi kansalaisten osallistumisen ja tiedottamisen kautta. Se johtuu siitä, että komissio myönsi Durham Cityn paikallisten nykyiset käsitykset Durhamin opiskelijoista sanoen, että “kireä suhde paikalliseen yhteisöön” säilyy paikallisen alueen jatkuvan “opiskelun” vuoksi.

Komissio suosittelee myös opetussuunnitelmauudistuksia, joista merkittävin on ehdotus uudeksi pakolliseksi “ydinmoduuliksi”, joka tarjotaan opiskelijoille ja joka “käsittelee Durhamin nykyaikaisen koulutustarjonnan avainelementtejä, osaamista ja odotuksia”.

Ydinmoduuli vaaditaan, koska “Durham-tutkinnon ydinvision, selkeän tarkoituksen ja selkeän identiteetin pitäisi olla nykyistä ilmeisempi”, komission mukaan. Uusi moduuli olisi mallinnettu London School of Economicsin pakollisesta LSE100-moduulista, jota kuvataan “monitieteelliseksi lippulaivakurssiksi… suunniteltu tuomaan sinut LSE-perinteen ytimeen… jonka tavoitteena on laajentaa koulutustasi ja älyllistä kokemustasi”.

“Vaikka tämä on hyvä moduuli, onko se parempi kuin seuraavaksi paras vaihtoehto?”

Jack Moore

Liberal Artsin opiskelijakurssin edustaja Lucy Baldwin suhtautui Durhamin ydinmoduulin suunnitelmaan skeptisesti. Hän kertoi Pfalz että hän vastusti ajatusta ylimääräisestä pakollisesta moduulista, vaikka se olisi luonteeltaan monitieteinen. Osa Durham Liberal Arts -kurssin vetovoimaa on sen äärimmäinen joustavuus ja pakolliset moduulit heikentävät tätä Durhamin kokemuksen ainutlaatuista puolta.

Baldwin pelkäsi myös, että moduuli “estäisi yksittäisten kunnianosoitusten opiskelijoita saavuttamasta sitä tiedon syvyyttä, jonka he haluavat saada”, ja hän uskoo, että “moduulin räätälöiminen kiinnostavaksi ja sopivaksi opiskelijoille kaikissa aineissa olisi erittäin haastavaa”.

Sitä vastoin taloustieteen kurssin edustaja Jack Moore kertoi Pfalz että hän kannatti uutta ydinmoduulia edellyttäen, että “se kävi läpi tiukan kuulemisjakson opiskelijoiden ja tutkijoiden kanssa siitä, mitä pitäisi sisällyttää, työtaakkaa ja kuinka tämä vaikuttaa, ja mikä tärkeintä, kuinka tämä moduuli tarjoaa jotain, Durhamilla ei erityisesti vielä ole.”

Moore ilmaisi kuitenkin huolensa ydinmoduulin vaikutuksista työkuormiin ja laajempaan opiskelijakokemukseen: “Kärsimme jo nyt tutkijoiden ja opiskelijoiden ylikuormituksesta, mikä tarkoittaisi, että jotain muuta Durhamin tarjontaa on vähennettävä tai poistettava. Vaikka tämä on hyvä moduuli, onko se parempi kuin seuraavaksi paras vaihtoehto?”

Komissio vaatii myös uutta “pakollista oppimisohjelmaa”, jossa keskitytään seksi-, parisuhde- ja huumekasvatuskoulutukseen ja joka ulottuisi opiskelijoille nykyistä suostumuskoulutusta pidemmälle. DSU haluaa myös tarjota opiskelijoille aktiivista sivustakatsojakoulutusta ja jatkaa työtä yliopiston kanssa opetussuunnitelman dekolonisoimiseksi, jonka DSU listasi yhdeksi keskeisistä periaatteistaan ​​helmikuussa 2020.

“Sen tiivistelmän mukaan jotkut sen havainnoista ovat valitettavasti yleisiä ja toisinaan vähentäviä”

Alfie Willis

St Cuthbertin JCR:n puheenjohtaja Alfie Willis kertoi komissiosta Pfalz että hän oli pettynyt komission “epäonnistumiseen löytää yhteistyöratkaisuja” pirstoutuneelle” opiskelijaedustusjärjestelmällemme. Samalla kun yksilöidään monia esimerkkejä ylivoimaisista parhaista käytännöistä yhteisissä tiloissa… se ei juuri lisää niitä.” Hän sanoi myös, että “jotkin sen havainnoista ovat valitettavasti yleisiä ja toisinaan vähentäviä”.

Willis kuitenkin kehui komissiota siitä, että se on ilmaissut ytimekkäästi ja ymmärrettävästi sen, mitä niin monet Durhamin opiskelijat ovat tunteneet – opiskelijoille ja, mikä tärkeintä, yliopiston johdolle. Hän kehotti DSU:ta “ottamaan osaa keskusteluihin ja tukemaan yhteisiä huoneita ja opiskelijaryhmiä, jotka haluavat toteuttaa muutoksen”.

Tämän tunteen jakoi Josephine Butler JCR:n entinen puheenjohtaja Joseph Gellman, joka sanoi: “Tärkein toiveeni yhteisen huoneen tasolla on, että kunkin korkeakoulun toimeenpaneva komitea tarkastelee raportin sisältämiä laajempia suosituksia ja pyrkii toteuttamaan ne pienemmällä tasolla. mittakaavassa omissa korkeakouluissaan”. Gellman myös kehui komissiota “sekä kiihkeästi keskusteltujen alojen keskittymisestä, mutta myös asioihin, joista ei puhuta niin paljon”.

“[The Commission] toimii peilinä, jonka opiskelijat itse rakentavat heijastamaan opiskelijaelämän luonnetta useista näkökulmista.”

Seun kaksoset

Toinen komission keskeinen suositus on tarjota lisätukea uskonryhmille, joista myös uusi yhteisövirkailija olisi vastuussa. Ehdotusten joukossa on tarjota korkeakouluille “enemmän mahdollisuuksia valmistaa ja tarjoilla halal- ja kosher-ruokia”, ja kehotetaan yliopistoa sitoutumaan löytämään pysyvä rukoushuone muslimiopiskelijoille.

Tällä hetkellä muslimiopiskelijoille on kaksi päärukoushuonetta Old Elvetissä ja Gray Collegessa, mutta komission mukaan nämä tilat eivät sovellu tarkoitukseensa. Old Elvetin laitos on herättänyt turvallisuusongelmia, koska se sijaitsee pubin takana, kun taas Grey Collegessa JCR on johtamassa ehdotuksia siellä olevan rukoushuoneen muuttamiseksi yliopisto-opiskelijoiden kuntosaliksi, vaikka tämä helpottaisi vain pysyvän rukouksen jälkeen. huone on rakennettu muualle. On epäselvää, mikä on yliopiston kanta pysyvään rukoushuoneeseen tällä hetkellä.

Komissio kehottaa myös yliopistoa “kehittämään radikaalisti kunnianhimoisen pääsy- ja osallistumissuunnitelman”, jossa keskitytään laajentamaan tiedotusohjelmia eri yhteisöille, parantamaan suhteita Koillisyhteisöön ja rohkaisemaan opiskelijoita jatkamaan jatko-opintoja Durhamissa.

Kirjoittaessaan komissiossa eroava presidentti Twins sanoi, että komissio syntyi, koska hän oli “väsynyt toistamaan samoja puheenaiheita yliopiston johdolle, opiskelijoille ja medialle jokaisen skandaalin jälkeen”, ja uskoo, että se “toimii peilinä, jonka opiskelijat itse rakentavat”. heijastelemaan opiskelijaelämän luonnetta useista näkökulmista.”

Yli 200 opiskelijaa puhui DSU:lle osana komission tutkimuksen toista vaihetta, ja mukana 11 komissaaria, mukaan lukien Sam Budd, joka toimi riippumattomana komissaarina. Ei tiedetä, kuinka paljon komissio on maksanut tuotantokustannuksista; komission käyttöön ei kuitenkaan annettu nimenomaisesti määrättyjä varoja Pfalz vuonna 2020, että se on saattanut vaatia jonkin verran DSU:n budjetin käyttöä.

Komissio käynnistettiin yliopiston johtaman erillisen Respect Commissionin julkaisun pohjalta, joka myös analysoi Durhamin kulttuuria, mutta laajemmasta näkökulmasta verrattuna DSU:n johtamaan opiskelijakeskeiseen kulttuuritoimikuntaan. Kulttuuritoimikunnan havainnot on tarkoitettu toimimaan yhdessä Respect Commissionin suositusten kanssa, joita yliopisto parhaillaan toteuttaa.

Kulttuuritoimikunnan perustaminen vuonna 2020 seurasi myös kiistanalaisia ​​virkailijavaaleja vuonna 2020, jolloin Re-Open Nominations (RON) suljettiin vaaleista huolimatta siitä, että se sai 58 % äänistä. Kun komissio ilmoitettiin, DSU oli parhaillaan saattamassa päätökseen demokratiakatsausta, jonka arvioitiin maksaneen DSU:lle 7 000 puntaa.

Komission avajaistilaisuudessa torstaina 19th Toukokuussa Twins vahvisti, että hän uskoo tulevan hyvinvointi- ja vapautusvastaava Laura Curranin johtamaan komission havaintojen täytäntöönpanoa. Suositusten toteuttamiselle ei ole annettu määrättyä aikataulua, vaikka komissio korostaakin, että “kulttuuri muuttaa keskustelun kerrallaan” ja suositukset ovat “ponnahduskiviä” pikemminkin kuin “pikakorjauksia”.

Kuva: Adeline Zhao

Leave a Comment