City National Scores Big SBA:n lainalistalla

Keskustassa sijaitseva City National Bank johti paikallista sijoitusta ja sijoittui toiseksi valtakunnallisesti US Small Business Administration 504 -lainoissa hallinnon tilikauden 2022 puolivälin raportin mukaan.

SBA:n 3. toukokuuta julkaistussa raportissa kolmannen osapuolen lainanantajien toiminnasta todettiin, että City National Bank hyväksyi 79 pienyrityslainaa, joiden arvo on yli 140 miljoonaa dollaria 1. lokakuuta 2021 ja tämän vuoden maaliskuun 30. päivään. Los Angelesin yritykset saivat 35 näistä lainoista, joiden yhteisarvo oli noin 73 miljoonaa dollaria.

Pankki johtanut sijoitusta ei vain kaupungissa, vaan koko osavaltiossa. SBA tunnusti City Nationalin Kalifornian suurimmaksi kolmannen osapuolen 504-lainanantajaksi 59 hyväksytyllä lainalla, joiden yhteisarvo on noin 107 miljoonaa dollaria. Kansallisesti pankin voitti vain JP Morgan Chase Bank, joka hyväksyi noin 220 miljoonan dollarin lainoja samalla ajanjaksolla.

“Yrittäjyys on yrityksemme ydin, ja City National Bank ymmärtää yrittäjiä paremmin kuin kukaan muu”, sanoi David Cameron, City Nationalin varatoimitusjohtaja ja yrityspankkitoiminnan johtaja Business Journalille antamassaan lausunnossa. “Olemme yrittäjien perustama pankki, ja asiakkaamme luottavat edelleen räätälöityyn palveluumme auttaakseen liiketoimintaansa kasvamaan.”

504-lainoja käytetään erilaisiin liiketoiminnan kasvua edistäviin omaisuuseriin, kuten uusien rakennusten rakentamiseen tai olemassa olevien rakennusten ja laitteiden hankintaan. Pankki nosti lainaohjelmansa paikalliseksi vastaanottajaksi Bay Area -pohjaisen Spectrum Lithographin, perheomisteisen tuotantoyhtiön, joka suunnittelee ja painaa pakkaustuotteita. Pankin mukaan laina johti 13 000 dollarin vähennykseen yhtiön kuukausittaisissa kuluissa.

“City National Bank tarjosi minulle ihanteellisen rahoitusratkaisun, jonka avulla sain jälleenrahoittaa rakennuksen, nostaa rahaa ja sijoittaa ne uudelleen ostaakseni uusia laitteita yritykselleni”, sanoi Shawn Pereira, Spectrum Lithographin toimitusjohtaja. “Mikään muu pankki ei voinut tarjota minulle vaihtoehtoa, joka auttoi minua saavuttamaan kaikki nämä tärkeät taloudelliset tavoitteet.”

Raporttia koskevassa lehdistötiedotteessa pankki sanoi, että sen SBsaA-lainattiimi oli kasvanut merkittävästi SBA Sales & Strategy -johtajan ja San Franciscon lahden alueen alueellisen yrityspankkijohtajan Nicole Auyangin johdolla. City National Bank tarjoaa 91,5 miljardin dollarin omaisuuden pankki-, sijoitus- ja luottamuspalveluita 73 konttorin kautta, mukaan lukien 19 täyden palvelun aluekeskusta Etelä-Kaliforniassa, San Franciscon lahden alueella, Nevadassa, New Yorkissa, Nashvillessä, Atlantassa, Washingtonissa, DC ja Miami. Se sijaitsee keskustassa City National Plazalla ja on Torontossa toimivan Royal Bank of Canadan tytäryhtiö. LA:n suurimpiin rahoituslaitoksiin kuuluva pankki perustettiin vuonna 1954, ja sen pääkonttori oli alun perin Beverly Hillsissä, ennen kuin se muutti keskustaan ​​vuonna 2004.

Muita merkittäviä kolmannen osapuolen lainanantajia, joiden pääkonttori on Los Angelesin piirikunnassa tai sen lähellä, ovat Laguna Hillsissä sijaitseva Harvest Commercial Capital LLC, jolla on 42 hyväksyttyä lainaa yhteensä noin 53 miljoonan dollarin arvosta, sekä Irvinessä sijaitseva Pacific Premier Bank, jossa on 22 hyväksyttyä lainaa yhteensä noin 53 miljoonaa dollaria ja keskustassa sijaitseva American Business Bank, jolla on 17 hyväksyttyä lainaa yhteensä noin 37 miljoonan dollarin arvosta.

Leave a Comment