(BPRW) Afroamerikkalaisen historian ja kulttuurin kansallismuseon (NMAAHC) julkaisu Our American Story kunnioittaa kenraali Colin Powellia | lehdistötiedotteet

(BPRW) Afroamerikkalaisen historian ja kulttuurin kansallismuseon (NMAAHC) Amerikkalaisen tarinamme kunniaksi kenraali Colin Powell

(Musta PR-johto) Washington, DC – Afroamerikkalaisen historian ja kulttuurin kansallinen museo (NMAAHC) esittelee ylpeänä seuraavan sivun Amerikkalainen tarinamme, online-sarja museon kannattajille. Tarjoamme näitä tarinoita kunnioittaaksemme ja juhlistaaksemme afroamerikkalaista kokemusta, jaamme äärimmäisen rikkaan historian ja kulttuurin sekä inspiroimme ja ylläpitämme yhteisöämme, kun kuljemme yhdessä kohti tulevaisuutta.

Gen. Colin Luther Powell, kansakuntamme ensimmäinen afroamerikkalainen ulkoministeri, oli arvostettu sotilassankari, neljän tähden kenraali, palkittu veteraani ja valtiomies. Hänen saavutuksensa vuosikymmeniä kestäneen armeijan ja siviilipalveluksen aikana – muun muassa sotilasmitalin, pronssitähden, purppuransydämen, kongressin kultamitalin ja kahden presidentin vapausmitalin saaja – toimivat voimakkaana testamenttina ja symbolina. amerikkalaisen lupauksen täyttymisestä.

Hänen on olennainen amerikkalainen tarina – jolle on ominaista sitkeys, päättäväisyys ja syvä rakkaus isänmaata kohtaan. Takoessaan omaa matkaansa menestykseen Powell särki myös lasikatot ja tasoitti tietä muille julkishallinnossa.

Jamaikalaisten maahanmuuttajien poika Powell syntyi Harlemissa New Yorkissa vuonna 1937, ja hänet kasvatettiin arvostamaan kovaa työtä ja päättäväisyyttä yli kaiken. Hän varttui New Yorkin julkisessa koulujärjestelmässä ja opiskeli City College of New Yorkissa, jossa hän opiskeli geologiaa ja tutki sotilasuran mahdollisuuksia liittymällä armeijan reserviupseerin koulutusryhmään (ROTC).

“…. näin nämä kadetit univormussa, enkä pärjännyt hyvin maa- ja vesirakennuksissa… Se veti minua puoleensa. Pidin rakenteesta, pidin kurinalaisuudesta, pidin nuorten joukosta olemisesta. jotka olivat aivan kuten minä, joilla oli sama taipumus sotilaalliseen toimintaan. Ja suoraan sanottuna, City Collegessa ja ROTC:ssä, löysin toisen perheen. Jätin perheen Bronxista nyt takaisin toisenlaisen perheen kanssa, ja rakastuin se. Olin suora A-opiskelija ROTC:ssä.”

— kenr. Colin Powell

Valmistuttuaan vuonna 1958 Powell nimitettiin toiseksi luutnantiksi Yhdysvaltain armeijaan. Seuraavan vuosikymmenen aikana Powell suoritti jalkaväen upseerin peruskoulun, Rangerin ja ilmavoimien koulut. Hän palveli joukkueen johtajana ja komensi 5. Jalkaväkidivisioonan komppaniaa ennen kuin hänet ylennettiin kapteeniksi vuonna 1962. Joulukuussa 1962 Powell määrättiin Vietnamiin neuvonantajaksi etelävietnamilaiseen jalkaväkipataljoonaan. Siellä hän haavoittui ja sai purppuransydämen.

Palattuaan kotiin marraskuussa 1963 Powell suoritti jalkaväen upseerin jatkokurssin ja hänet ylennettiin majuriksi vuonna 1966. Vuonna 1968 Powell palasi Vietnamiin. Hänet palkittiin Soldier’s -mitalilla urheudesta selvittyään hengissä helikopterionnettomuudesta ja loukkaantuneena pelastettuaan yksin kolme muuta.

Vietnamissa suoritettuaan asepalveluksen Powell suoritti kauppahallinnon maisterintutkintoa George Washington -yliopistosta Washington DC:ssä. Tänä aikana hän hyväksyi ensimmäisen monista poliittisista tehtävistään toimiessaan Valkoisen talon stipendiaattina presidentti Nixonin alaisuudessa.

Powell palveli sekä republikaanien että demokraattien presidenttihallinnossa. Hän liittyi Carterin hallintoon puolustusministerin kansliassa ja toimi lopulta apulaissihteerin vanhempana sotilasavustajana 1970-luvun lopulla. Reaganin hallinnon aikana hän palveli Pentagonissa silloisen puolustusministerin Caspar Weinbergerin vanhempana sotilasavustajana.

Vuonna 1986 Powell nimitettiin kansallisen turvallisuuden apulaisneuvonantajaksi. Kolme vuotta myöhemmin, vuonna 1989, hänestä tuli neljän tähden kenraali, ja presidentti George HW Bush nimitti hänet esikuntapäälliköiden 12. puheenjohtajaksi, maan korkeimman tason sotilasupseeriksi ja presidentin pääasialliseksi neuvonantajaksi. Hän oli ensimmäinen afroamerikkalainen puheenjohtaja ja ensimmäinen puheenjohtaja, joka ansaitsi palkkionsa ROTC:n kautta. Powell pysyi tässä tehtävässä muutaman Clintonin hallinnon ensimmäiset kuukaudet ennen kuin jäi eläkkeelle armeijasta vuonna 1993.

Presidentti George W. Bush nimitti hänet ulkoministeriksi vuonna 2001, jolloin hänestä tuli ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen, joka on koskaan ollut virassa. Powellin toimikautta leimasivat syyskuun 11. päivän terrori-iskut ja toisen Persianlahden sodan alkaminen. Hän pysyi poliittisesti aktiivisena jäätyään eläkkeelle vuonna 2005 ja kannatti erityisesti Barack Obamaa presidentiksi vuonna 2008.

Colin Powellin tarinaa leimaa nuorekas aloitteellisuus ja erinomainen julkinen palvelu armeijalle, Amerikan kansalle ja koko maalle. Hän sai molempien puolueiden tukea koko julkisen uransa ajan, ja hän ilmensi päättäväisyyttä, isänmaallisuutta ja demokraattisia arvoja, jotka ovat kansakuntamme vertauskuvallisia – ja näin tehdessään vahvisti hänen perintöään amerikkalaisena sankarina.

Powell, joka liittyi museon neuvoa-antavaan toimikuntaan vuonna 2010, toimi myös yhtenä Afroamerikkalaisen historian ja kulttuurin kansallismuseon vahvimmista kannattajista. Sekä hän että hänen vaimonsa Alma Powell ovat perustajalahjoittajia, jotka tukivat runsaasti henkilökohtaista tukea sekä museon pääomakampanjalle että tämän päivän Elävän historian kampanjalle museon tulevaisuuden turvaamiseksi. Powell suostui myös toimimaan yhtenä Living History -kampanjan kunniapuheenjohtajista.

“[The National Museum of African American History and Culture] täyttää aukon, joka on ollut olemassa Amerikan historiassa niin monta vuotta. . . ja nyt se on täällä ja se on kaunis, se on upea, ja se on erilainen kuin mikään muu asia Mallissa. . . ja uskon, että amerikkalaiset tulevat rakastamaan tulemista tähän paikkaan ja täydentämään tämän osan upeasta historiastamme tässä suuressa maassa.”

— kenr. Colin Powell

Powell oli yhteisömme korvaamaton jäsen. Hänen päättäväisyytensä, isänmaallisuutensa ja luonteensa inspiroivat monia – niistä, joita hän johti armeijassa, niihin, joita hän palveli hallituksessa. Powell loi perintönsä “menestymällä joka päivä” ja jätti näin valtavan vaikutuksen kansakuntamme historiaan, joka elää tuleville sukupolville.

Lisätietoja Gen. Colin Powellin merkittävä julkisen palvelun matka, katso hänen suullisen historian haastattelu online-hakumuseossamme tänään. Tämä museon uraauurtava – ja vuoden 2022 CIO 100 -palkittu aloite tuo innovatiivisia, mukaansatempaavia digitaalisia kokemuksia ja mieleenpainuvaa sisältöä suoraan kaltaistesi jäsenten koteihin.

Museon näyttelyt ja digitaaliset kokoelmat luotiin inspiroimaan syvempää ymmärrystä afroamerikkalaisesta tarinasta kuromalla koulutuskokemuksia, jotka kunnioittavat afroamerikkalaisia ​​pioneereja, kuten Gen. Colin Powell. Ole hyvä ja auta museota jatkamaan tätä kriittistä työtä liittyminen jäseneksi kulta- lahjoituksen tekeminen tänään.

Tässä lehdistötiedotteessa ilmaistu sisältö ja mielipiteet ovat kirjoittajien ja/tai edustamien yritysten omia, eivätkä Black PR Wire välttämättä jaa niitä. Tekijä

Leave a Comment