ABQ voi tehdä viljelijöiden markkinoista dynaamisia putkia pienyrityksille

Kevään alkaessa viljelijät avautuvat uudelleen Albuquerquessa, ja se on syytä juhlia. Ne tarjoavat upeaa ruokaa ja muita paikallisia tuotteita ja tarjoavat ainutlaatuisen välineen uuden liiketoiminnan kasvun edistämiseen. Jälkimmäinen rooli jää usein huomiotta, kun paikallisten päättäjien pitäisi arvostaa sitä enemmän.

Tunnen molemmat roolit hyvin, koska olen myyjä kahdella viljelijämarkkinoilla: Downtown Growers Market Albuquerquessa Robinson Parkissa ja Farmers Marketilla The Rail Yardsissa Barelasissa. Myynnissä oleviin upeisiin tuotteisiin on helppo keskittyä, ja suosittelen sitä vahvasti. Mutta viljelijämarkkinat tarjoavat paljon enemmän. Ne ovat dynaaminen putki pienyritysten kasvulle, jossa on kolme avainkomponenttia.

• Ensinnäkin viljelijämarkkinat tarjoavat joustavat vähittäiskaupan puitteet, joita uusi yritys voi käyttää omaan tahtiinsa. Myyjä voi viedä niin paljon tai niin vähän tilaa kuin tarvitsee niin monta päivää viikossa kuin haluaa.

• Toiseksi viljelijämarkkinat antavat tärkeän myynninedistämissyötön osallistuville yrityksille. Ne tuovat runsaasti jalkaliikennettä ja kaivattua näkyvyyttä.

• Kolmanneksi viljelijämarkkinat tarjoavat myyjille mahdollisuuden ymmärtää paremmin kunkin tuotteen markkinoinnin ja hinnoittelun. Perustin yrityksen, joka myy salsaa reseptillä, jonka äitini toi mukanaan vuosikymmeniä sitten kotimaastaan ​​Meksikosta. Sen ainesosat kuvastavat perheemme perintöä Meksikossa, monia vuosiamme Alaskassa, jossa kasvoin, ja viime vuosia New Mexicossa. Viljelijämarkkinoilla pääsen kokemaan omakohtaisesti asiakkaiden reaktiot eri tuotteidemme näytteille, ja voin testata hinnoittelu- ja pakkausyhdistelmiä.

Keskustelen usein muiden myyjien kanssa viljelijämarkkinoilla ja saan arvokkaita oivalluksia. Yksi näkemys on, että monet näistä myyjistä eivät ajattele liiketoimintansa kasvattamista edelleen. He ovat käyneet läpi maanviljelijämarkkinoille sertifiointiprosessin – muun muassa yrityksen perustamisen, toimiluvan, verotunnisteen ja terveysvaatimusten täyttämisen. Kun he ovat saavuttaneet tämän tason, he keskittyvät menestymään siinä kontekstissa. Toinen oivallus on se, että joka kerta, kun haluat viedä liiketoimintaa pidemmälle, on ylitettävää enemmän esteitä, ja nämä esteet näyttävät pelottavilta – jopa kieltäviltä.

Pelkästään nämä kaksi näkemystä voisivat muokata julkista politiikkaa helpottamaan pienyritysten kasvua. Näiden oivallusten ansiosta minusta tuli Albuquerquessa myös oikeus aloittaa kansallisen voittoa tavoittelemattoman järjestön puolestapuhuja, joka puolustaa yrittäjyyttä yhteisön prioriteettina. Se edistää tapoja, joilla hallinto kaikilla tasoilla voi vähentää pienyritysten kasvun esteitä.

• Esimerkiksi Albuquerquen kaupungin viranomaisten tulisi luoda aloite, joka auttaa pienyrityksiä kasvamaan tekemällä vaadituista hallituksen toimista vähemmän pelottavia. Tällä hetkellä on vaikeaa vain tietää, mistä saada tarvittavat viranomaistiedot.

• Kaupungin viranomaisten tulisi myös lykätä lupamaksuja. Miksi kaupunki vaatii yrityksiä maksamaan luvista ennen kuin yritys saa tuloja? Yrityksen käynnistymisen odottaminen hyödyttäisi jopa kaupunkia, jolla olisi enemmän yrityksiä.

• Kaupungin tulisi myös etsiä pienyrityksiä kannustaakseen niitä etenemään ja kasvamaan. Täällä jälleen viljelijämarkkinat tekevät tavoittamisesta helppoa.

Albuquerquen maanviljelijämarkkinoiden ainutlaatuiset tuotteet ovat nyt saatavilla. Niistä nauttimalla voit tukea putkilinjaa, joka tarjoaa valtavasti lupauksen alueen pienyritysten kasvulle.

Leave a Comment