Yakima Valleyn Fortuity Cellars lisätä paikkoja Ellensburgissa, Tumwaterissa | Liiketoimintaa

Yakima Valleyssä sijaitseva Fortuity Cellars laajenee tänä vuonna kahteen muuhun Washingtonin yhteisöön: Ellensburgin historialliseen alueeseen ja uuteen Tumwater Craft Districtiin.

”Liiketoimintasuunnitelmamme edellytti alusta asti maisteluhuoneemme laajentamista vähintään kolmeen paikkaan. Tietenkin pandemia jarrutti tätä suunnitelmaa – ainakin joksikin aikaa”, sanoi Lee Fergestrom, Fortuityn osaomistaja ja toimitusjohtaja. “Olemme nyt valmiita laajentumaan ja jakamaan enemmän Fortuitya koko osavaltiossa.”

Fortuity aloitti viininvalmistuksen vuonna 2017 ja aloitti myynnin vuonna 2018 pienestä hautomoon Grandviewssa. Palkittu viinitila, joka tulee yhdeksältä eri perheomisteiselta viinitilalta eri puolilla Yakima Valleya, sai uuden tuotantolaitoksensa Sawyeriin valmiiksi maaliskuussa 2020, ja pandemian viivästymisen jälkeen se avattiin viininmaistajaisiksi elokuussa 2020.

Osaomistajat Lee ja Emily Fergestrom sekä viininvalmistaja Alexis Sells sanoivat pandemian läpiviennin jälkeen odottavansa tuotannon lähes kaksinkertaistamista vastaamaan kolmen maistelupaikan tarpeita. Yli 85 % Fortuityn tuotannosta menee suoraan kuluttajille, ja loput viinit jaetaan itse muille pienyrityksille Yakima Valleyssa, Ellensburgissa, Moses Lakessa, Olympiassa, Gig Harborissa ja Seattlessa.

Fortuityn Ellensburgin sijainti tulee olemaan Cadwell-Lyons-rakennuksessa Third Avenuella ja Main Streetillä.

“Yhteyden muodostaminen yhteisöön on ollut ajuri meille ensimmäisestä päivästä lähtien”, sanoi Emily Fergestrom, Fortuityn omistaja ja brändijohtaja. “Ellensburgissa on kaikki. Sen pienyritysyhteisö ajaa, ja historiallinen keskustan ydin on eloisa, ja siellä on upeita ravintoloita, taidegallerioita, viininmaistajaisia, putiikkeja, panimoita ja paljon muuta.

Jodi Polak, Cadwell-Lyons Buildingin osaomistaja aviomiehensä Andy Polakin kanssa, huomautti, että kun se rakennettiin 1800-luvun lopulla, Lyons Block oli portti Ellensburgin keskustaan ​​matkustajille ja vierailijoille, jotka saapuvat junavarkon kautta.

Itse rakennuksella on rikas ja tarinallinen historia, Polak sanoi. Huolimatta tulipalosta, joka tuhosi toisen kerroksen 1960-luvulla, se on jatkanut monia perusyrityksiä viimeisen 130 vuoden aikana ensimmäisen kerroksen jäljellä olevissa alkuperäisissä tiilitiloissa.

Fortuity kutsui Pacific Northwest -taiteilijan ja Ellensburgissa asuvan Erin Oostran sijoittumaan heidän kanssaan ja kehittämään kohdeviini- ja taidegalleriaa, jälkimmäisen nimeltä Nuwave Gallery.

Fortuity/Nuwave-tila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin, joihin mahtuu jopa 75 vierasta. Fortuity työskentelee Yakima-pohjaisen Beyer Architectsin kanssa tilassa ja aikoo avata Ellensburgin sijaintinsa juhannuksena, ja aukioloajat määritetään.Fortuity Cellarsin omistajat Lee ja Emily Fergestrom.Fergestroms sai tietää Tumwater Craft Districtistä joulukuussa 2020, kun he ajoivat paikalle matkalla käymään Leen Olympiassa asuvien vanhempien luona. He ottivat yhteyttä tämän sivuston kehittäjään John Petersiin.

Alueella toimii Heritage Distilling Company ja South Puget Sound Community Collegen käsityöpanimo- ja tislausohjelma. Fortuity tulee olemaan Market Buildingissa yhdessä muiden käsityötuottajien kanssa, mukaan lukien leipomo, kahvila, siideri, kahvila, jäätelö, ravintola ja tequilabaari.

Markkinarakennuksen uraauurtaminen alkoi aiemmin tässä kuussa. Fortuity työskentelee Seattle Cardinal Architecture PC:n kanssa Tumwaterissa ja aikoo avata myöhemmin tänä vuonna.

“Olemme erittäin innoissamme saadessamme olla mukana tuomassa käsityöjuomia takaisin Tumwateriin”, sanoi Lee Fergestrom, joka kasvoi Olympia/Tumwaterin alueella ja valmistui Tumwater High Schoolista. “Washingtonin osavaltio kukoistaa maailmanluokan viinitiloilla, panimoilla ja tislaamoilla, ja olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta jakaa Fortuityn viinejä kotikaupunkini kanssa.”

Viinitilatoiminta ja maisteluhuone jatkuvat Fortuityn nykyisellä Wapato-alueen sijainnilla, ja viininmaistajaisia ​​on tarjolla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina keväästä syksyyn.

.

Leave a Comment