Uusi Microsoft-projekti laajentaa teknologiakoulutusta, liiketoiminnan kehittämistä Mississippissä – Magnolia State Live

Long Beachin kotoisin oleva ja Jacksonin asukas JJ Townsend johtaa Microsoftin uutta TechSpark-nimistä yritystä Mississippissä.

Ohjelma on osa pyrkimystä laajentaa teknologiakoulutusta ja yrityskehitystä Mississippin kaltaisilla alueilla, joilla on vähän tällaisia ​​mahdollisuuksia.

TechSpark perustettiin lokakuussa 2017, kun Microsoft valitsi kuusi Yhdysvaltain aluetta, joille se sijoittaisi henkilöstöä, rahaa ja resursseja nykypäivän työntekijöiden kouluttamiseen ja huomisen johtajien valmentamiseen.

“Presidenttimme näki viisi vuotta sitten tarpeen, että voimme tehdä enemmän tietojenkäsittelytieteen koulutuksen, laajakaistan ja työvoiman kehittämisen alalla joissakin maaseutumaisemmissa Keski-Amerikan tiloissamme”, Townsend sanoi. ”Sittemmin olemme laajentuneet ja meillä on ollut paljon menestystä ja paljon hienoja asioita tapahtuu. Laajentuminen Jacksonin alueelle on todellakin 5-vuotisjuhlavuottamme. Joten meidän on katsottava, minne tästä lähdetään eteenpäin.”

Lopullisena tavoitteena ei ole muuttaa Mississippiä Piilaaksoksi, vaan varmistaa, että alue täyttää pitkän aikavälin teknologisesti ammattitaitoisen työvoiman tarpeensa.

TechSpark tekee tämän kehittämällä ohjelmia asukkaille heidän koulutuksensa ja uransa kaikissa vaiheissa, Townsend sanoi. Nuoremmat sukupolvet saattavat alkaa opetella ohjelmoimaan ruudukkokoordinaatteja robotiksi ala-asteella, suorittaa tietojenkäsittelytieteen kurssin lukiossa ja suorittaa sitten todistusohjelmat paikallisessa korkeakoulussa tai yliopistossa.

Jo työskentelevä henkilö saattaa löytää ilmaista koulutusta, joka auttaa häntä saamaan paremmin palkatun työn.

“Olemme innoissamme, että Microsoft valitsi Jacksonin käynnistämään uuden TechSpark-aloitteen”, sanoi Janet Parker, Innovate Mississippin liiketoiminnan kehitys- ja markkinointijohtaja sähköpostissa. ”Se on hieno ohjelma, koska se ei ole keksileikkuri. He ymmärtävät, että jokaisella yhteisöllä on omat ainutlaatuiset haasteensa.

“JJ Townsend on työskennellyt tiiviisti yhteisön ja taloudellisten kehittäjien kanssa määrittääkseen, mitkä tarpeet ovat erityisiä alueellamme, ja on yhdistänyt kaikki jo olemassa olevat resurssit auttamaan meitä työskentelemään paremmin yhdessä”, hän sanoi. “Sitten Microsoft ruokkii tätä kaikkea resursseilla, joita he voivat tarjota auttaakseen meitä nopeuttamaan kasvua, taloudellisia mahdollisuuksia ja luomaan uusia työpaikkoja Mississippiläisille. Viime kädessä toivomme, että tämä houkuttelee ihmisiä asumaan ja työskentelemään Mississippissä, mikä johtaa aivovoittoon aivovuodon sijaan.”

Townsend on Teach for America -aluna, jolla on luokkahuonekokemusta ja tietoa liike-elämästä ja järjestöistä, esimerkiksi silloin, kun hän auttoi käynnistämään Technology, Education and Literacy in Schools -ohjelman Jacksonissa tukemaan lukioita tietotekniikan koulutuksen saatavuuden rakentamisessa. Sitä ennen hän perusti Citizenventuresin, startupin, joka auttaa uutta tekniikkaa tehostamaan.

“Otamme suuren osan työstä, joka on tapahtunut näillä muilla alueilla, ja katsomme, missä haluamme soveltaa sitä Mississippissä”, sanoi Townsend, joka valmistui Ole Missistä kauppatieteiden maisteriksi ja koulutusjohtajuuden maisteriksi. . ”Yliopiston jälkeen näin todella, että olisin voinut tehdä enemmän esitelläkseni itseni tietojenkäsittelytieteelle. Luulen, että siellä on paljon ihmisiä.

“Näin tuolloin todella sen tarpeen, ja sitten näin kuvernöörin allekirjoittaneen lain, jonka mukaan tietojenkäsittelytiede vaaditaan julkisissa kouluissa vuoteen 2025 mennessä. Olemme tehneet viime aikoina paljon tietojenkäsittelytieteen parissa, mikä on jännittävää.”

Kate Behncken, Microsoft Philanthropiesin johtaja ja johtaja, sanoi, että TechSpark on edistynyt ja auttanut merkittäviä projekteja toteutumaan Keski-Washingtonissa. Etelä-Virginia; Cheyenne, Wyoming; Fargo, Pohjois-Dakota; Koillis-Wisconsin; ja rajatylittävä alue El Paso, Texas, ja Ciudad Juarez, Meksiko.

“Olemme innoissamme voidessamme oppia lisää tästä alueesta ja tehdä yhteistyötä uusien ja olemassa olevien organisaatioiden kanssa eri puolilla Mississippiä nopeuttaaksemme digitaalista tasa-arvoa ja tukeaksemme osallistavia taloudellisia mahdollisuuksia”, Behncken sanoi. “Ja teemme tämän keskittyen digitaalisten taitojen koulutukseen ja yhteyksiin työpaikkoihin, tietojenkäsittelytieteen koulutukseen laajakaistayhteyksien sekä voittoa tavoittelemattoman ja startup-ekosysteemin digitaaliseen muuttamiseen.”

Samanaikaisesti Mississippin työnantajat haluavat palkata lisää ihmisiä, joilla on vahvat digitaaliset taidot, mikä mahdollistaa talouden elpymisen ja kasvun. Mississippin talousneuvoston tuoreen analyysin mukaan pätevien työntekijöiden puute on suurin osavaltion liiketoimintaympäristöön vaikuttava ongelma.

“Näemme nämä haasteet kaikkialla Yhdysvalloissa, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että yhden koon ratkaisun käynnistäminen ilman alueellista panosta on väärä vastaus”, Behncken sanoi. “Siksi edistämme räätälöityjä ratkaisuja, jotka korostavat kunkin yhteisön ainutlaatuisia vahvuuksia ja rakentavat niille.”

Ensimmäisenä askeleena TechSpark on ilmoittanut tuesta neljälle ohjelmalle:

Jackson State Universityn Cybersecurity Readiness -ohjelma, joka auttaa rakentamaan työvoiman kehittymismahdollisuuksia JSU-opiskelijoille. Ohjelmassa rekrytoidaan ja koulutetaan vähintään 100 opiskelijaa ja tarjotaan opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia, jotka tarjoavat heille käytännön kokemusta kyberturvallisuudesta reaalimaailmassa.

gener8tor Skills Accelerator Mississippi: Aiemmin tässä kuussa startup accelerator gener8tor käynnisti viiden viikon digitaalisen ja työvoiman taitojen koulutusohjelman yhteistyössä Innovate Mississippin kanssa. Tämä lyhytaikainen pilottiohjelma työttömille sisältää henkilökohtaista uravalmennusta, teknistä ja työpaikkakoulutusta sekä paikallisten rekrytointikumppaneiden saatavuuden tavoitteena saada 80 % opiskelijoista uusiin tai parempiin rooleihin kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Innovoi Mississippin CoBuilders Accelerator, joka sisältää 12 viikon intensiivisen ja jäsennellyn ohjelman, joka on suunniteltu nopeuttamaan kelpoisten startup-yritysten kasvua. Kaksikymmentäyksi kotitekoisten startup-yritysten perustajaa käy parhaillaan tiukkaa koulutusta siitä, miten heidän visionsa voidaan muuttaa todeksi – ja saada rahoitusta sijoittajilta. Yli 300 startuppia hakeutui tähän osavaltion laajuiseen kiihdytysohjelmaan, joka huipentuu kohortin laajuiseen “pitch day” -tapahtumaan, joka järjestetään heinäkuun lopussa.

Jackson Tech District Makerspace: Bean Path, hautomo- ja teknologiakonsultointijärjestö, auttaa rakentamaan ensimmäisen toimivan rakennuksen Jacksonin nousevaan Tech Districtiin: makerspace-rakennuksen, joka toimii yhteisön innovaatiokeskuksena ja isännöi STEM-ohjelmaa opiskelijoille ja tämän kesän keksijöitä.

Leave a Comment