UUSI LEXUS-KAMPANJA JUHISTAA HIP-HOP-KULTTUURIA | Uutiset

Lexus & CJ Wallace, poika Christopher Wallace (alias The Notorious BIG) Kunnioita ikonin elämää Lil’ Kim’s 2:ssan/a Vuotuinen BIG Dinner -gaala

NEW YORK, 21. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — Eilen illalla luksusautomerkki Lexus juhli paikkaansa hip-hop-historiassa toisessa vuotuisessa BIG Dinner -gaalassa, jonka Lil’ Kim järjesti Christopher Wallace (alias) The Notorious BIGin postuumi 50th syntymäpäiväjuhla. Yhtiö muistelee hänen perintöään edelleen tekemällä yhteistyötä Frank Whiten kanssa, joka on tarkoitushakuinen, terveyteen, hyvinvointiin ja suorituskykyyn keskittyvä yritys, jota johtaa legendaarisen taiteilijan poika “CJ” Wallace. Yhteistyö sopii yhteen sen kanssa, mikä olisi ollut Christopher Wallacen 50th syntymäpäivä päällä 21. toukokuuta 2022; ja 25th ikonin “Life After Death” -albumin vuosipäivä.

Lexus on yksi hip-hopin eniten mainituista autonvalmistajista. Itse asiassa, Christopher Wallace Omistanut useita Lexus-autoja

Lexuksen suhde Frank White -organisaatioon vahvistaa brändin nimeä yhdistämällä ylellisyyteen hip-hop-liikkeen aikana, samalla kun kunnioitetaan legendaarisen taiteilijan perintöä tavalla, joka tekee Lexuksesta merkityksellistä uudelle sukupolvelle nykyään.

Lexus on yksi hip-hopin eniten mainituista autonvalmistajista. Itse asiassa, Christopher Wallace omisti useita Lexus-ajoneuvoja ja mainitsi merkin useita kertoja sanoissaan, mukaan lukien hitit, kuten “Hypnotize”, “Warning” ja “Vielä yksi mahdollisuusLexuksen ja Frank Whiten kumppanuuden tavoitteena on edistää pyrkimyksiä saavuttaa ja vaurautta mustien yhteisössä saavuttaa useita sukupolvia.

Tietoja Lexuksesta:

Lexuksen intohimo rohkeaa muotoilua, mielikuvituksellista tekniikkaa ja innostavaa suorituskykyä kohtaan mahdollistaa sen, että luksuselämäntapabrändi voi luoda uskomattomia kokemuksia asiakkailleen. Lexus aloitti matkansa vuonna 1989 kahdella luksussedanilla ja sitoutumisella täydellisyyteen. Siitä lähtien Lexus on kehittänyt mallistoaan vastaamaan maailmanlaajuisten luksusasiakkaiden tarpeita yli 90 maassa. Sisään Yhdysvallat, Lexus-ajoneuvoja myydään 244 jälleenmyyjän kautta, jotka tarjoavat täyden valikoiman luksusajoneuvoja. Kuuden mallin, joissa on Lexus Hybrid Drive, ansiosta Lexus on luksushybridimallin johtaja. Lexus tarjoaa myös kahdeksan F SPORT -mallia ja yhden F-suorituskykyisen mallin. Lexus on sitoutunut olemaan visionääribrändi, joka ennakoi luksusasiakkaiden tulevaisuutta.

www.facebook.com/lexus

www.twitter.com/lexus

www.youtube.com/LexusVehicles

www.instagram.com/lexususa

#LexusXFrankWhite

Frank White:

www.frankwhite.co

IG: @frankwhiteco

Twitter: @frankwhiteco

CJ Wallace:

IG: @cjordanwallace

Twitter: @CJW3rd

OTTAA YHTEYTTÄ:

Hillary John

Sähköposti: hillary@precisecomm.net

Damalin kukkula

Sähköposti: damali@precisecomm.net

Lainata Katso alkuperäinen sisältö ladataksesi multimedian:https://www.prnewswire.com/news-releases/new-lexus-campaign-celebrates-hip-hop-culture-301552431.html

SOURCELexus

Leave a Comment