St. Lawrence Universityn valmistuneita lähes 500 | koulutus

KANTON — St. Lawrence Universityn entisestä presidentistä William L. Foxista tuli vuoden 2022 valmistuvan luokan jäsen sunnuntaina, kun hän sai jumalallisuuden kunniatohtorin arvon Laurention-juhlassa Newell Fieldhousessa. Lähes 500 muun tutkinnon suorittaneen perheenjäsenet ja ystävät liittyivät iloiseen seremoniaan, joka merkitsi ensimmäistä “normaalia” alkamista pandemian alkamisen jälkeen vuonna 2020.

Vanhemman luokan rehtori Lauren J. Arthaud mainitsi puheessaan vuoden 2022 luokan tärkeän roolin yliopiston kulttuurissa.

“Uskon, että luokan 2022 tärkein vaikutus tuli tänä vuonna, kun otimme tavoitteeksi St. Lawrence -kulttuurin palauttamisen pandemian puhjettua”, Arthaud sanoi. ”Olemme ainoa yliopistoon ilmoittautunut luokka, joka oli kokenut täyden ja normaalin vuoden SLU:ssa, joten meidän velvollisuutemme oli tuoda takaisin perinteet, jotka ovat saattaneet haihtua ilman meitä. Näihin perinteisiin kuului pyhien tukeminen urheilutapahtumissa, kynttilänvalaistettu perinne Quadilla vuoden alussa, hymyn tärkeyden osoittaminen paikoissa, kuten opiskelijakeskuksessa ja luokissa.

Mr. Foxin ohella kaksi muuta St. Lawrence -valaisijaa sai kunniakirjat sunnuntaina.

Grant H. Cornwell Jr., vuoden 1979 luokasta, sai Humane Letters -tutkinnon tohtorin tutkinnon “monimuotoisuutta ja maailmanlaajuista sitoutumista koskevista aloitteistaan, yhteistyötutkimuksesta ja kokemuksellisesta oppimisesta”.

16 vuoden ajan hän oli St. Lawrence Filosofian laitoksen jäsen ja puheenjohtaja sekä yliopiston tunnusomaisen ensimmäisen vuoden ohjelman dekaani. Sitten hän toimi St. Lawrence’n varapresidenttinä ja akateemisten asioiden dekaanina viiden vuoden ajan. Lähtiessään St. Lawrencesta hän toimi College of Woosterin puheenjohtajana Woosterissa Ohiossa ja on tällä hetkellä Rollins Collegen presidentti Winterparkissa, Fla.

“Mielestäni on poikkeuksellisen jännittävää ja tärkeää aikaa valmistua St. Lawrence Universitystä”, Mr. Cornwell sanoi. “Olette tutkinnon suorittaneiden luokka, jonka luonne on taottu globaalin pandemian kattilassa, kiivaasti käydyssä poliittisessa kamppailussa demokratiamme suunnasta ja tärkeimmässä yhteiskunnallisessa liikkeessä rodun oikeudenmukaisuuden edistämiseksi kansakunnassamme kansalaisoikeuksien aikakauden jälkeen.”

Lynn Smith Fox, joka työskenteli 25 vuotta Federal Reserve Systemin hallintoneuvostossa, opetti kursseja St. Lawrencessa Federal Reserve:stä ja voittoa tavoittelemattomasta hallinnosta sekä toimi Remingtonin taidemuseon ja hallituksessa. Wild Center, sai humane-kirjeiden kunniatohtorin arvon.

Hän sanoi, että hän oppi entisen presidentin Foxin puolisona, kuinka vaikeaa on lähteä St. Lawrencesta.

“Ei ole mahdollista lähteä St. Lawrencesta”, hän sanoi. “Et voi lähteä täältä – se kulkee mukanasi.”

Perjantai-iltana omistettiin Fox Center for Academic Opportunity. Keskuksessa on useita kriittisiä akateemisia resursseja, ja se kunnioittaa presidentti Foxin sitoutumista St. Lawrenceen ja sen opiskelijoihin.

Lauantaina presidentti Fox sanoi puheessaan harkitsevansa sanaa kuitenkin.

“Kahdeksasta lukukaudestanne viittä on koskenut vaihtelevassa määrin pandemia, jonka olosuhteet eivät ole meidän hallinnassamme”, hän sanoi.

Muiden yliopistojen opiskelijat kokevat tarvitsevansa korvausta yliopistossa pandemian aikana vietetystä ajasta, Fox sanoi.

“St. Lawrence erottuu kuitenkin uskomuksesta, että kuinka vaikeaa se on ollutkin, teimme siitä kuitenkin parhaan, hän sanoi.

Silti se on muuttava sana, hän sanoi.

“Joinakin päivinä tunnet surun. Ota kuitenkin aikaa ollaksesi ystävällinen, se on varma tapa onneen. Joinakin päivinä tunnet stressin. Ota kuitenkin aikaa pelaamiseen, se on ikuisen nuoruuden avoin salaisuus. Joinakin päivinä huomaat hämmennyksen. Ota kuitenkin aikaa kiittää, se on uusiutuvan energian vakain lähde. Joinakin päivinä tunnet tylsyyden. Kestää kuitenkin aikaa kovasti työskennellä, se on menestyksen ja turvallisuuden hinta, josta ei voi neuvotella. Joinakin päivinä huomaat väsymyksen. Ota kuitenkin aikaa nauramiseen, se on vauhdikasta musiikkia jaloissasi, se on lopullinen harmonia sielussasi.

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment