Kannettava tietokone varastettiin yritysmurron yhteydessä: Lakewood Police Blotter

LAKEWOOD, Ohio –

Murtautuminen ja sisääntulo: Detroit Avenue

Lakewoodin poliisilaitoksen tapahtumaraportin mukaan Lossman Motorsin koripajan työntekijä soitti poliisilaitokselle 9. toukokuuta kello 15.40 ja ilmoitti, että yritykseen murtauduttiin ja kannettava tietokone varastettiin.

Varkaus: Mars Avenue

Detroit Roadin lähellä sijaitsevan Mars Avenuen asukas soitti poliisille 11. toukokuuta kello 12.43 ja ilmoitti tila-autosta, joka ajoi kadun toisella puolella sijaitsevaan taloon ja varasti osan pihasta. Tila-auto nähtiin viimeksi matkalla itään Detroitissa.

Varkaus: Lake Avenue

Carlysle Condominiumsin asukas soitti poliisille 11. toukokuuta kello 9.31 ja ilmoitti, että hänen ajoneuvonsa oli jätetty lukitsematta parkkihalliin ja ase, aselaukku, tietokone ja lääkkeet sekä joitain muita esineitä puuttuivat. ajoneuvosta.

Häiritsevä käytös: Lakeland Avenue

Asukas soitti poliisilaitokselle 10. toukokuuta kello 23.06 ja ilmoitti miehen pyörtyneen ajotiellä. Viranomaiset ottivat kiinni aikuisen miehen, jota epäillään päihtyneenä rikoksesta.

Häiriö käyttäytyminen: Waterbury Road

Asukas soitti poliisilaitokselle 9. toukokuuta kello 3.30 ja ilmoitti, että mies käveli ylös ja alas kadulla alusvaatteissaan ja huusi apua. Poliisin tapahtumaraportin mukaan mies alkoi jossain vaiheessa hakkaamaan yhden Waterburyn asunnon ovea. Viranomaiset ottivat miehen kiinni päihtyneenä tapahtuneesta häirinnästä.

Rikollinen vahinko: Elmwood Avenue

Mies tuli poliisiasemalle 9. toukokuuta ilmoittamaan, että hänen ajoneuvonsa oli vaurioitunut.

Häiritsevä käytös: Clarence Avenue

Soittaja kertoi poliisille 8. toukokuuta kello 2.50 yöllä Clarence Avenuelle pysäköidystä valkoisesta lava-autosta, joka oli pysäköity kaukana reunakivestä ja oli päin väärään suuntaan ja joka näyttää olevan varattu. Soittaja näki auton sisällä olevan valon syttyvän ja sammuneen. Poliisi syytti miestä päihtyneenä tapahtuneesta häiriökäyttäytymisestä ja vapautti miehen poliisiasemalla raittiina juhlaan.

OVI: Grace Avenue Detroit Avenuella

Viranomaiset vastasivat 7. toukokuuta kello 16.51 ilmoitukseen naisen ohjaamasta ajoneuvosta, joka perääntyi toiseen ajoneuvoon. Auto jatkoi ja törmäsi pylvääseen osoitteessa 1246 Thoreau Road, poliisin tapahtumaraportin mukaan. Naiskuljettajaa syytettiin ajoneuvon kuljettamisesta päihtyneenä ja pysähtymättä onnettomuuden jälkeen.

DCI: Arlington Road

Nimetön soittaja kello 23.26 7. toukokuuta ilmoitti jonkun makaavan puun nurmikolla Arlington Roadilla. Pelastusryhmä kuljetti naisen Cleveland Clinic Lakewoodin päivystykseen, ja poliisin tapahtumaraportin mukaan poliisi mainitsi naisen häiriökäyttäytymisestä päihtyneenä.

Lue lisää uutisia Sun Post Herald.

Leave a Comment