Global Jet Capital julkaisee vuotuisen Business Jet Marketin

Danbury, CT, 22. toukokuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Global Jet Capital, maailmanlaajuinen yrityslentokoneiden rahoitusratkaisujen toimittaja, julkaisi tänään viiden vuoden Business Jet Market Forecast -ennusteen, joka raportoi kauden jatkuvasta kasvusta. Ensimmäistä kertaa vuonna 2021 esitelty päivitetty raportti sisältää näkemyksiä ja ennusteita liikelentomarkkinoista vuoteen 2026 saakka, mukaan lukien uudet toimitukset ja käytetyt kaupat. Raportti sisältää erittäin yksityiskohtaista tietoa Global Jet Capitalin patentoidun tapahtumaennustemallin tuottamiin tuloksiin.

”Jos olet aktiivinen liikelentoympäristössä, huomaat, että huolimatta COVID-19:n jatkuvasta negatiivisesta vaikutuksesta maailman terveyteen ja eri toimialoihin, sen vaikutus liikelentotoimintaan on ollut täysin erilainen. Pandemia sosialisoi laajemmin arvolupauksen, jonka me liikelentoteollisuudessa olemme aina ymmärtäneet. Se on liikelentotoiminnan ainutlaatuinen arvolupaus, jota tukee kypsä toimiala, jolla on tasapainoinen tarjonta- ja kysyntädynamiikka, ja se tukee kestävää kasvua lähitulevaisuudessa. Andrew Farrant, markkinointijohtaja, totesi.

Mallinsa perusteella Global Jet Capital ennustaa 186,8 miljardin dollarin uusien ja käytettyjen transaktioiden kokonaismäärää vuosina 2022–2026, ja vuotuinen kasvuvauhti on 5,1 prosenttia tuona aikana.

Raportti ennustaa myös raskaiden ja keskisuurten suihkukoneiden kysynnän kasvavan muita kokoluokkia nopeammin. Pohjois-Amerikka pysyy suurimpana liikesuihkukoneiden markkinana seuraavan viiden vuoden ajan, ja Eurooppa on toiseksi suurin markkina-alue. Lisäksi Latinalainen Amerikka tulee olemaan tärkeä vanha markkina-alue.

Global Jet Capital uskoo, että ennusteen sisältämät ennusteet ovat hyödyllinen työkalu yksilöille ja organisaatioille tulevina vuosina. Lataa markkinaennuste osoitteesta: www.globaljetcapital.com/forecast-22

Tietoja Global Jet Capitalista

Yli 5 miljardia dollaria investoimalla liikelentokoneisiin ja ainutlaatuiseen ABS-ohjelmaan, joka on houkutellut alalle yli 3,5 miljardia dollaria, Global Jet Capital tarjoaa rahoitusratkaisuja liikelentokoneiden markkinoille. Yhtiön pääomasijoittajat ovat maailmanluokan yksityiset sijoittajat, joilla on asiantuntemusta globaalista ilmailuteollisuudesta: Carlyle, FS/KKR Advisor, LLC, FS Investmentsin ja KKR Creditin kumppanuus sekä AE Industrial Partners. Global Jet Capitalin johtoryhmä on palvellut liikelentokoneteollisuutta yhteensä yli 250 vuotta ja suorittanut yli 3 500 lentokonekauppaa. Yhtiöllä on tarvittava asiantuntemus, taloudellinen vahvuus, toimialasuhteet ja infrastruktuuri tarjotakseen erilaisia ​​joustavia rahoitusratkaisuja markkinoiden vaatimalla nopeudella. Vieraile osoitteessa www.globaljetcapital.com saadaksesi lisätietoja.

        

.

Leave a Comment