Zonta julkistaa kolme stipendiä | koulutus

OSWEGO – Oswegon Zonta Club on valinnut kolme naista, jotka saavat tänä vuonna stipendin. Voittajia ovat Brandi Ingersoll, Mary Kate Cloonan ja Holly Pacyon.

“Olemme erittäin ylpeitä stipendin saajistamme ja kunnia tukea heitä”, sanoo Zonta Club of Oswego presidentti Sonia Robinson. “Naisten auttaminen saavuttamaan koulutustavoitteensa on olennainen osa tehtäväämme.”

Oswegon Zonta Club on palvelujärjestö, joka on sitoutunut edistämään naisten asemaa. Osana Zonta Internationalia Zonta Club of Oswego on aktiivisesti mukana tukemassa asioita, jotka hyödyttävät naisia ​​paikallisesti ja ympäri maailmaa.

“Joka vuosi klubi jakaa jopa viisi stipendiä alueen naisille”, sanoo stipendikomitean puheenjohtaja Betsy Oberst. “Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa kolmesta ensimmäisestä vuoden 2022 stipendin saajasta.”

Ei-perinteisen opiskelijastipendin voittaja on Ingersoll. Oswegon Zonta Club myöntää tämän stipendin naisopiskelijalle, joka on joutunut keskeyttämään opintonsa perhehoidon tai työsuhteen vuoksi.

Pulaskissa asuva Ingersoll on työskennellyt osa-aikaisesti vuodesta 2015 lähtien ja kasvattanut kolme pientä lastaan. Hän on tällä hetkellä jatko-opiskelija SUNY Oswegossa uran ja teknisen koulutusohjelman ohjelmassa keskittyen liiketalouden koulutukseen. Hän aikoo opettaa bisnestunteja lukiossa tai BOCES-ympäristössä kasvatustieteen maisterintutkinnon jälkeen.

Ingersoll valmistui arvosanoin Houghton Collegesta vuonna 2009 liiketalouden ja psykologian kandidaatiksi. Valmistuttuaan kandidaatin tutkinnon hän työskenteli Fulton Boiler Worksissa laatuosastolla, Northeast Colorado Broadcastingissa (radioasema Coloradossa) ja yliopiston neuvonantajana Wyomingin yliopistossa. Hänen kokemuksensa koulutuksesta Wyomingin yliopistossa herätti intohimon auttaa nuoria saavuttamaan toisen asteen jälkeiset tavoitteensa, mikä johti hänen nykyiseen ohjelmaansa.

Vuoden 2022 Zonta’s High School -stipendin saaja on Cloonan. Tämä stipendi myönnetään erinomaiselle Oswego Countyn lukion vanhemmalle, joka on sidottu korkeakouluun.

Cloonan on vanhempi Oswego High Schoolissa ja hänet nimettiin äskettäin luokkansa ohjaajaksi. Lukiossa hän on ollut mukana Key Clubissa, Math Clubissa ja luokkatoimistossa sekä Oswego Countyn akateemisessa nuorisoliigassa ja National Honor Societyssa. Hän pelasi yliopiston jalkapalloa neljä vuotta ja lacrossea kaksi vuotta.

Koulun ulkopuolella Cloonen kuului Youth for Creating Change Coalition -järjestöön, joka on yhteydessä Oswego Countyn huume- ja itsemurhien ehkäisyliittoon. Hän toimii myös Oswego Bookmobile Student Advisory Boardissa ja nauttii vapaaehtoistyöstä heidän kanssaan koko kesän. Syksyllä hän opiskelee Princetonin yliopistossa pääaineenaan lääketieteellinen antropologia. Hän on lääkitystä edeltävällä radalla ja toivoo lopulta tulevansa anestesiologiksi.

Oswegon Zonta Club 2022 Young Women in Public Affairs -stipendin saaja on Pacyon. Tällä stipendillä tunnustetaan nuori nainen, joka osallistuu julkiseen ja yhteisön elämään vapaaehtoispalvelun ja johtajuuden kautta.

Pacyon on Pulaski High Schoolin vanhempi ja aikoo osallistua Smith Collegeen syksyllä pääaineenaan hallitus. Hän valitsi naisten korkeakoulun vahvan yhteisön ja naisten parempien mahdollisuuksien vuoksi.

Opiskelijana Pacyon oli osa BOCESin uuden vision laki- ja hallitusohjelmaa. Hän oli myös aktiivinen kouluyhteisön jäsen, osallistuen opiskelijahallitukseen, National Honor Societyyn ja yliopistotenniseen. Pacyon on ollut yhteisössään aktiivinen Oswego Countyn lukutaidon ja lukutaidon vapaaehtoisten kirjallisuudessa. Hän työskenteli myös vähemmistöjohtajan Will Barclayn toimistossa. Jatkossa Pacyon haluaa työskennellä politiikassa osavaltion senaattorina.

“Kaksi muuta stipendiä, jotka mahdollisesti jaetaan vielä vuonna 2022, ovat Jane M. Klausman Women in Business -stipendi ja Women in Technology -stipendi”, Oberst sanoo.

Zonta International on johtava maailmanlaajuinen ammattilaisjärjestö, joka vahvistaa naisia ​​maailmanlaajuisesti palvelun ja vaikuttamisen kautta. Apurahojen lisäksi Zonta Club of Oswego tukee paikallisia asioita, kuten Oswego County Opportunities’ Services to Aid Families -ohjelmaa ja Pelastusarmeijaa. Zontan paikallisiin tapahtumiin kuuluvat Witches Ball, Maker Madness, 16 Days of Activism ja Amelia Earhart Woman of Achievement Dinner.

Lisätietoja Zonta Club of Oswegosta saat seuraamalla Facebookia osoitteessa ZontaClubOfOswego tai vierailemalla verkkosivustolla osoitteessa www.zontadistrict2.org/oswego.

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment