The Day – Norwich-yritysten tuotemerkit muuttuvat tulvan jälkeen, avataan uudelleen Waterford-ostoskeskuksessa


Waterford – Hieman yli kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun hurrikaani Ida osui Ashon Aventin räätälöityyn suunnittelu- ja painoyritykseen tuhoisilla tulvilla, hänen yrityksensä on löytänyt uuden nimen, uuden painopisteen ja uuden kodin.

Sinnikkyyden ja sitkeyden ansiosta Aventin T-paitamaailma avattiin 14. toukokuuta Crystal Mallissa.

Avent oli alun perin avannut liiketoiminnan vuonna 2012 nimellä Main Avent Athletics and Apparel. 2. syyskuuta 2021 hurrikaani oli jättänyt suuren osan varastostaan ​​ja laitteistaan ​​4 jalan veden alle Foundry 66:n Sunlight Buildingiin Franklin Streetillä Norwichissa. Tuolloin yrityksen omistaja ja Eastern Connecticutin osavaltion yliopiston professori arvioi tappionsa noin 30 000 dollariksi.

Maanantaina hän sanoi: “Kolmekymmentä olisi voinut olla pieni määrä. menetin kaiken. Kaikki varastomme… Menetimme toistuvien asiakkaidemme tiedostot ja koneemme vaurioituivat, joten en voi saada mitään takaisin.”

Vakuutus ei kattaisi hänen tappioita, ja hän sanoi, että liittovaltion hätätilanteiden hallintaviraston avustus olisi tullut lainana, joka oli lyhennetty 30 vuoden aikana, joten hän ei pitänyt sitä toteuttamiskelpoisena vaihtoehtona.

“Sanoin, että löydän tavan tehdä se ja teen sen”, Avent sanoi.

Liiketoiminta avautui pehmeästi Waterford-ostoskeskuksessa, 850 Hartford Turnpike, maaliskuun lopussa.

“En edes tiedä kuinka tein sen”, 42-vuotias sanoi. ”Meidän piti brändätä paljon ja löytää tapa tuoda enemmän oheispalveluita ihmisille… Siksi siirryimme Main Aventista T-paitamaailmaan – johonkin hieman universaalimpaan. Ajattelin silloin isompaa kuvaa.”

Osa siitä sisälsi kahden henkilökohtaisen brändin luomisen, joita Avent kuvailee muodin eteenpäin viejäksi.

“Se ei ole vain tavallinen T-paita”, hän sanoi pitäen kädessään jääkiekkotyylistä pitsittyä pitkähihaista paitaa, jonka etupuolelle on kirjoitettu turvotuin kirjaimin “BLK”. Toisessa kaupassa roikkuvassa esimerkissä on mustavalkoinen strasseja muotoiltu logo räätälöidyn hupparin päällä.

“BLK” tai “Bold Loyal and Kind” on saanut inspiraationsa viimeaikaisista tapahtumista.

“Luulin, että se sopisi siihen aikaan, kun George Floyd ja kaikki puhuivat monimuotoisuudesta, tasa-arvosta ja osallisuudesta”, Avant sanoi viitaten Floydia, jonka poliisi tappoi Minneapolisissa vuonna 2020 käynnistäessään Black Lives Matter -mielenosoituksia ympäri maata. “Ajattelin vain, että hienovaraisesti yhdistäisimme kaiken ja saamme positiivisen viestin.”

Toinen, “No Luck All Hustle”, on nyökkäys esteille, jotka Avent on joutunut voittamaan elämässään, mukaan lukien yrityksensä tuho, josta hän saa edelleen tunteita puhuessaan. “Se olen minä: ei onnea, kaikkea hälinää – se on sen määritelmä”, hän sanoi.

Kun häneltä kysyttiin, kuinka hän selviytyi kohtaamistaan ​​menetyksistä ja takaiskuista, hän selitti: “Kun olen kasvanut Hartfordissa, löydät vain tavan selvitä siitä. Löydät vain vaihtoehdon – pidä kiinni, koska tiedät, että parempi on tulossa.”

Hän jatkoi: “Kaikki puhuvat aina “huipuista ja laaksoista”, mutta kukaan ei todellakaan puhu laaksoista. Luulen, että näin pääset huipulle. Seisot laaksossa… Kun olet laaksossa, sinusta tulee luovempi; työskentelet vähän kovemmin.”

Hänen merkkituotteidensa lisäksi hänen myymälänsä myy esipainettuja vaatteita, tavallisia T-paitoja ja mittatilaustyönä valmistettuja T-paitoja, joita voidaan valmistaa tilauksesta riippuen hänen nykyisestä tilausmäärästään. T-paitamaailma ottaa vastaan ​​myös tukkutilauksia, tilaustilauksia yrityksille tai varainhankijoille, tarjoaa silkkipainatusta, kirjonta- ja sublimaatiopainatusta, prosessia, jossa muste siirretään suoraan kankaalle.

Lisäksi se tarjoaa verkkokauppamahdollisuuden muille yrittäjille, kuten tällä hetkellä pientuotantoa harjoittavalle tai ideaa omaavalle henkilölle. “Hänellä ei ehkä ole verkkosivustoa; hänellä ei ehkä ole kaikkia resursseja, mutta hänellä on nälkä… hän tarvitsee vain mahdollisuuden, joten annamme hänelle verkkokauppaalustan”, Avent selitti.

Asiakas saa verkkosivuston, mutta Avent hallitsee sen takaosaa, joka huolehtii tuotannosta, tilausten toimituksesta ja toimituksesta.

Avent on valmistunut Eastern Connecticutin osavaltion yliopistosta ja suorittanut maisterin tutkinnon liiketaloudessa Albertus Magnusilta. hänen oppilaitaan. Hän ottaa vastaan ​​ECSU:n opiskelijoita harjoittelupaikkoihin, jotka hän räätälöi heidän tavoitteidensa mukaan.

“Kutsun sitä “yrittäjä omaksi harjoittelupaikaksi”. Annoin heille mahdollisuuden testata jokaista teoriaa, jota heillä on koskaan ollut luokkahuoneessa ja herättää ne täällä henkiin, joten jos pidät sosiaalisen median markkinoinnista, tässä on sosiaalinen mediamme. Katsotaan mitä voit tehdä… He saavat todellista käytännön työkokemusta”, hän selitti.

Kun Avent etenee uudessa yrityksessään, hän on valmis jatkamaan innovointia ja sopeutumista.

“Mikään elämässä ei tule helposti”, hän sanoi, “sinun täytyy päästä ulos ja tehdä töitä sen eteen.”

.

Leave a Comment