South Tahoe Environmental Education suorittaa kevätohjelmointia | South Lake Tahoe

Tällä viikolla South Tahoe Environmental Education Coalitionin (STEEC) vapaaehtoiset kouluttajat ottivat neljän eri peruskoulun kolmannen ja neljännen luokkalaiset mukaan paikkaperusteiseen ympäristökasvatukseen. Opiskelijat tuotiin Tallac Historic -alueelle ja johdettiin eri asemille eri puolilla paikkaa. He osallistuivat paikallishistorian, vedenjakajien, tulensietokyvyn ja puiden oppitunteihin samalla kun he olivat vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa kullakin asemalla.

Kelsey Carapia Yhdysvaltain metsäpalvelusta tervehti innostuneita opiskelijaryhmiä, kun he poistuivat bussistaan ​​joka aamu Tallacin historiallisella paikalla. Kauden alussa opiskelijat olivat onnekkaita, että heillä oli paikka pääasiassa itselleen ja he olivat innokkaita tutkimaan ja oppimaan liikkuessaan useiden asemien läpi pienissä ryhmissä.

Lauren Benefield South Tahoen yleishyödyllisistä alueista (STPUD) istui aurinkoisella nurmialueella, josta on näkymät järvelle, ja puhui opiskelijoille asemansa vesistöistä ja saasteista. Sitten opiskelijat osallistuivat toimintaan, jossa he suunnittelivat hypoteettisen järvenrantakiinteistön. Opiskelijoille annettiin esineitä, jotka esittivät heidän kiinteistönsä mahdollisia saasteita, ja siirrettiin ne pitkin järveä kuvaavaan ämpäriin. Opiskelijat pohtivat, kuinka vesistön ja järven saastuminen kertyy jokaisen toiminnasta ja pohdittiin, miten he voivat tehdä oman osansa ympäristönsä säästämiseksi.

Kun opiskelijat siirtyivät Washoe Tending and Gathering Garden -asemalle, he saivat mahdollisuuden oppia Washoen historiasta ja samalla oppia tunnistamaan useita alkuperäisiä kasveja. Keskusteltuaan kasvien tunnistamisen tärkeydestä opiskelijat levittäytyivät puutarhaan harjoittelemaan kotoperäisten kasvien tarkkailua, tunnistamista ja kasvitieteellisten piirustusten tekemistä.

“Haluan oppia tunnistamaan lisää kasveja!” Eräs kolmasluokkalainen pohdiskeli, pitäen kädessään yksityiskohtaista piirrosta Sierraherukkasta, johon hän oli merkinnyt oikein lehtien reunojen tyypit ja merkinnyt muistiin tapoja, joilla Washoe käytti tätä kasvia.

Muita asemia sisälsivät oppitunteja tulenkestävyydestä, puiden biologiasta ja järjestelmistä, historiallisesta ja nykyaikaisesta kauttakulkuliikenteestä sekä vesieliöistä ravintoverkkoa. Jokaisella asemalla paikallisten luonnonsuojelujärjestöjen edustajat sitoivat opiskelijoita ja toivat ainutlaatuisia näkökulmia omasta työstään. Tämän viikon tapahtumiin tulivat vapaaehtoiset STPUD:lta, Cityltä, Sierra Nevada Alliancelta, TRPA:lta, TERC:ltä, Leaguelta, Tahoe RCD:ltä ja UC Master Gardenersilta.

South Tahoe Environmental Education Coalition on yhteistyöverkosto, jossa on yli 25 paikallista virastoa, jotka työskentelevät yhdessä tavoitteenaan tuoda ympäristökasvatusresurssit Lake Tahoe -altaalle. STEEC on tehnyt yhteistyötä Lake Tahoe Unified School Districtin kanssa vuodesta 2008 lähtien tarjotakseen paikkaperusteista ja kokemuksellista oppimista erilaisissa ulkoilmaympäristöissä.

“Tämän viikon STEEC-tapahtuma oli loistava tapa Tahoen nuorille oppia paitsi maan historiasta myös oppia, kuinka he vaikuttavat myös sen historiaan”, sanoi STPUD:n CivicSpark Fellow Jocelyn Valencia.

Koalitio järjestää koulutusohjelmia eri-ikäisille opiskelijoille kaikkina vuodenaikoina. Opetetut oppitunnit opetettavan ympäristön hyödyntämiseksi antavat opiskelijoille konkreettisia kokemuksia yhdistääkseen oppimaansa. Talvella opiskelijoille annetaan mahdollisuus lähteä Heavenly Mountain Resortin huipulle. Koko kesäkuun ajan STEEC jatkaa opiskelijoiden tuomista järven ympärille, jotta he voivat oppia luonnonympäristöstään uppoutuessaan siihen.


.

Leave a Comment