Pysäköintimaksujen nousu vahingoittaa keskustan pienyrityksiä

Jotkut Durhamin keskustan kauppiaat sanovat, että heillä ja heidän työntekijöillään on edelleen vaikeuksia toipua pandemiasta, eikä heillä ole varaa korkeampiin pysäköintimaksuihin.

Jotkut Durhamin keskustan kauppiaat sanovat, että heillä ja heidän työntekijöillään on edelleen vaikeuksia toipua pandemiasta, eikä heillä ole varaa korkeampiin pysäköintimaksuihin.

Durhamin kaupunki

Laura Butler, Chapel Hill Streetin kampaamon omistaja, sanoo, että hänen yrityksensä on vahvistanut pysäköintimahdollisuuden asiakkailleen sen avaamisesta vuonna 2009.

Mutta koska pysäköinti Durhamin keskustassa on tulossa kalliimmaksi, Rock, Paper, Scissors Salon and Galleryn omistaja kehotti voimakkaasti kaupunkia löytämään keinon pitää hinnat alhaisina työntekijöilleen.

“Kun nostaisin kuukausittaista tuntihintaa näin paljon, samoin kuin 8 prosentin korotuksen vuokraani, tarjonnan lisääntymiseen, kaasun nousuun, pelkään, että 13-vuotias yritykseni hinnoitellaan pian Durhamista”, Butler kertoi. Durhamin kaupunginvaltuusto torstaina.

“Suuri lisäys asettaa kaupungin pysäköintivelan taakan palvelualan yrityksille ja ihmisille, jotka joutuvat työskentelemään henkilökohtaisesti eivätkä voi työskennellä kotoa käsin”, hän lisäsi.

Kaupunki harkitsee pysäköintimaksujen ja sakkojen nostamista, koska sen pysäköintitilat menettävät rahaa. Tällä hetkellä pysäköinti maksaa 1,25 dollaria autotallissa ja 1,50 dollaria kadulla, ja on ilmainen klo 19 jälkeen arkisin ja viikonloppuisin. Mutta ehdotettu korotus nostaisi sen 2,25 dollariin pysäköimisestä kaupungin autotalliin ja 2,50 dollariin pysäköimisestä kadulle.

Ainakin osa valtuuston jäsenistä aikoo tukea korotusta.

“Kun ihmiset tulevat kaupunkiin… monet heistä pysäköivät hinnoilla, jotka eivät ole vertailukelpoisia muissa suurissa kaupungeissa – olemme olleet jäljessä tuon hyödykkeen hinnoittelussa täällä Durhamissa”, sanoi pormestari Pro Tem Mark-Anthony. Middleton.

“Viimeinen asia, jonka haluamme tehdä, on asettaa enemmän vaikeuksia työnantajille ja ihmisille, jotka saavat kaupungin menemään… Mutta meidän on tehtävä se, mikä on tarpeen kaupungin pysäköintirahaston vakauttamiseksi… ja löydettävä luovia tapoja auttaa ihmisiä ,” hän lisäsi.

Liikennevirasto selvitti, kuinka paljon vertaiskaupungit veloittavat pysäköinnistä. Durhamin nykyinen kuukausikurssi 100 dollaria on lähellä keskitasoa. Kuukausipysäköintihinta Raleighissa ja Chapel Hillissä on 125 dollaria.

Tutkimuksessa todettiin myös, että “nämä lisäykset ovat välttämättömiä asianmukaisten investointien mahdollistamiseksi infrastruktuuriin ja teknologiaan, tilojen ylläpitoon, tilojen yleisen turvallisuuden varmistamiseen ja pysäköintiyritysrahaston ylläpitämiseen.”

Valtuuston jäsenet hyväksyivät alustavasti muutokset, mutta eivät panneet toimeen maaliskuussa. Nyt, jos valtuusto hyväksyy virallisesti 6. kesäkuuta, asukkaat voivat odottaa näiden muutosten voimaantulon heinäkuussa.

Mutta keskustan pienyritysten omistajat sanovat, että kasvu lisää heihin stressiä ja rasitusta, kun he yrittävät edelleen toipua taloudellisesti COVID-19-pandemian vaikutuksista.

Tukialoite

Seth Gross omistaa kaksi yritystä keskustassa: Pomperi Pizza ja Bull City Burger and Brewery. Hän sanoo, että pienet yritykset tarvitsevat “jalkaliikennettä”, joka on vähentynyt vuodesta 2020 lähtien.

“Meille liiketoiminta ei ole vielä palannut siihen, missä se oli vuonna 2019… kaivamme edelleen ulos tästä kuopasta”, Gross sanoi.

”Ehkä tärkeintä on, että pysäköintikustannukset vahingoittavat työntekijöitä. Nämä ovat ihmisiä, jotka työskentelevät kaupungissa, ja se lisää työntekijöiden palkkaamista, hän lisäsi. “Pysäköintihintojen korottaminen työntekijälle tarkoittaa, että hänen on luovuttava ensimmäisestä palkastaan, jos hän työskentelee koko päivän vuorossa.”

Kuljetusjohtaja Sean Egan sanoi, että perustetaan kuponkiohjelma, joka kattaa puolet vaatimukset täyttävien henkilöiden kuukausilipun kustannuksista.

“Kuukausilipun normaalihintaa ehdotetaan nousevan nykyisestä 100 dollarista kuukaudessa heinäkuussa 140 dollariin kuukaudessa. Kelpoisten henkilöiden, jopa 200 % liittovaltion köyhyystasosta, hintaa leikattaisiin nykyisestä 100 dollarista kuukaudessa heinäkuussa 70 dollariin kuukaudessa”, hän kirjoitti sähköpostissa The News & Observerille.

Eganin mukaan tutkimukset osoittavat, että 200 % liittovaltion köyhyystasosta on:

  • 25 520 dollaria yhdelle henkilölle
  • 34 480 dollaria kaksihenkiselle perheelle
  • 43 440 dollaria kolmihenkiselle perheelle
  • 54 400 dollaria nelihenkiselle perheelle

Durhamin raportti

Soita Bull Cityn lukijoille! Olemme julkaisseet The Durham Reportin, joka on ilmainen viikoittainen yhteenveto joistakin Durhamin ja Durhamin tärkeimmistä tarinoista, jotka on julkaistu The News & Observerissa ja The Herald-Sunissa. Uutiskirjeesi toimitetaan suoraan sähköpostiisi joka torstai klo 11, ja siinä on linkkejä paikallisten toimittajien tarinoihin. Tilaa uutiskirjeemme tästä. Jos haluat vielä enemmän Durhamiin keskittyviä uutisia ja keskustelua, liity Facebook-ryhmäämme “The Story of my Street”.

Tämä tarina julkaistiin alun perin 20. toukokuuta 2022 klo 17.13.

Aiheeseen liittyviä tarinoita Raleigh News & Observerilta

.

Leave a Comment