Puolustusliiketoiminnan tiivistelmä: vihdoin uusi apupaketti; KC-Y, ilmassa; Raytheonin salainen yksikkö; ja enemmän

Kesti ylimääräisen viikon, mutta kongressi hyväksyi uuden avustuspaketin, joka tarjoaa 40 miljardin dollarin rahoitusta ja tukea Ukrainan armeijalle ja aloittaa asevarastojen täydentämisen. Nyt se tarvitsee vain presidentti Bidenin allekirjoituksen. Mutta allekirjoituksen saaminen vaatii enemmän kuin kahden mailin matkan Pennsylvania Avenuea pitkin Capitolilta Valkoiseen taloon. Tämä johtuu siitä, että Biden saapui juuri Etelä-Koreaan.

“Presidentti aikoo allekirjoittaa lain ollessaan tien päällä, jotta hän voi allekirjoittaa sen nopeasti”, kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Jake Sullivan sanoi toimittajille, jotka matkustavat presidentin kanssa Air Force Onessa. “Työtavat, joita tehdään [out] juuri nyt, jotta hän voi saada sen ja allekirjoittaa sen.”

Teetä uusin erä Yhdysvaltain aseet Ukrainalle sisältävät haubitsoja, taktisia ajoneuvoja ja vastatykistötutkoja. Yhdysvallat on luovuttanut 108 haubitsaa Ukrainalle, kollegani Tara Copp raportteja.

Aseiden täydennysrintamalla Pentagon myönsi Lockheed Martinille kaksi 309 miljoonan dollarin arvoista sopimusta Javelin-panssarintorjunta-aseista. Sopimukset on tarkoitettu täyttämään yli 1 300 Ukrainaan lähetettyä keihään; ne sisältävät myös tilauksia Albaniaan, Latviaan, Norjaan ja Thaimaahan.

Backstateside, House Republicans kehottaa Yhdysvaltain ilmavoimia kilpailemaan seuraavasta suuresta ilmatankkaussäiliöalusten tilauksestaan ​​sen sijaan, että luovuttaisivat sopimuksen Boeingille. Maaliskuussa ilmavoimien sihteeri Frank Kendall asetti kilpailun mahdollisuudet kyseenalaiseksi, kun hän kyseenalaisti, tarvitaanko täysin uutta lentokonetta siihen, mitä palvelu kutsuu siltatankkeriksi tai KC-Y:ksi. Ilmavoimien suurin aseiden ostaja Andrew Hunter sanoi torstaina, että palvelu odottaa uuden tankkerin vaatimuksia ennen kuin se päättää, kuinka ostaa jopa 160 tankkauskonetta.

“Emme ole tehneet päätöstä siitä, mitä tekisimme KC-Y:n kanssa tässä vaiheessa”, Hunter kertoi House Armed Servicen merivoima- ja projektiojoukkojen alakomitealle torstaina pidetyssä kuulemisessa.

Rep. Rob Wittman, R-Va., sanoi: “Uskon, että on hyvin harvoja tapauksia, joissa kilpailu ei olisi arvokasta kansakunnalle ja ilmavoimille. Joten toivon, että se näkyy päätöksessäsi.”

Lockheed Martin ja joukkuetoveri Airbus Haluavat kovasti mahdollisuuden kilpailla Boeingia vastaan, joka on kamppaillut rakentaakseen 179 tankkauslentokonetta. Tällä viikolla Lockheed ja Airbus ilmoittivat rakentavansa tankkauspuomeja uusille tankkereille Arkansasissa, jos ilmavoimat ostavat heidän LMXT-tankkerinsa, version Airbus A330 -tankkerista, joka lentää jo ulkomaisissa armeijassa.

Huomionarvoista, se on ensimmäinen Lockheed-Airbus-tiimin ilmoitus sen jälkeen, kun Lockheed työskenteli hiljaa estääkseen Airbusin liittymisen vaikutusvaltaiseen yhdysvaltalaiseen ilmailu- ja puolustusalan konserniin aiemmin tänä vuonna. Lockheed itse päätyi eroamaan Aerospace Industries Associationista viime kuussa.

Raytheon Technologies on paljastanut salaisen liiketoimintayksikön, joka “keskittyy nopeasti kehittämään seuraavan sukupolven sotilasteknologioita, joiden tarkoituksena on laajentaa kykykuilua maan läheisiin vastustajiin”. Yli kaksi vuosikymmentä vanha varjossa toiminut yritys nimettiin hiljattain uudelleen Department 22:ksi. Se sijaitsee Raytheon Intelligence & Spacessa. ”Osasto 22 keskittyy monitoimijärjestelmien kehittämiseen; Pienoistetut anturit ja järjestelmät; verkkotunnusten väliset ominaisuudet; autonomiset tehtäväjärjestelmät; ja nousevat teknologiat, kuten tekoäly, kvanttilaskenta ja synteettinen biologia”, yhtiö sanoi lausunnossaan. Vaikka suuri osa McKinneyssä, Texasissa sijaitsevan yrityksen työstä on luokiteltu, se aikoo palkata yli 400 insinööriä, tiedemiestä ja teknologiaa vuoden loppuun mennessä.

Siellä on enemmän Aerojet Rocketdyne -draamaa Lockheedin epäonnistuneen hankinnan jälkeen. Yhtiö julkisti yhtiön puheenjohtajan ja toimitusjohtajan esittämiä väitteitä koskevan tutkimuksen tulokset. Puolustusuutiset on hyvä yhteenveto edestakaisista.


Defence Onesta

Kolme eri yhdysvaltalaista asetta ovat nyt osoittaneet onnistuneen hypersonic-lennon.

Ilmavoimien hankintapäällikkö mainitsee 2–3 vuoden viiveen, jonka Boeing syyttää alihankkija- ja toimitusongelmista.

Puolustusministeriö julkaisi ohjeet tekoälyn vastuulliseen käyttöön viime vuonna.

Kehotus vahvistaa yhtä toisen kustannuksella on väärin.

Laivaston uusi laivanrakennussuunnitelma korvaisi kaikki kolmea muuta LPD-17:ää lukuun ottamatta aaltosuunnitelmalla aloittaakseen korvaavan luokan.

Eri komennot kokeilevat palvelun cArmy-infrastruktuuria yleisiä käyttökuvia, koulutusta ja muuta varten.

Hänen ensimmäisen Tyynenmeren ylityksensä presidentin tavoitteena on saada varovaiset johtajat vakuuttuneeksi siitä, että Washington ei menetä keskittymistä Kiinaan.

Senaattorit äänestivät ei kotimaisten ongelmien, valvonnan puutteen ja korkean hintalapun vuoksi.

Leave a Comment