Koulutuksen parantaminen Alabamassa: Aiheopas äänestäjille

Reckon on Advance Local -uutisbrändi, joka kattaa tavat, joilla nuorempi sukupolvi suhtautuu Amerikkaan ja heitä inspiroivat aiheet. Voit seurata heidän töitään osoitteessa ReckonSouth.com ja edelleen instagram.

Bridge Alabama, Reckonin, Bridge Alliancen ja Corticon kumppanuus, on projekti, joka saa alle 40-vuotiaat alabamilaiset mukaan keskusteluihin, jotka vähentävät polarisaatiota, rakentavat yhteisöä ja tukevat yhteisövetoista tarinankerrontaa ja uutisia ennen osavaltio- ja välivaaleja.

Reckon käytti osallistujien huhtikuussa käymiä keskusteluja tunnistaakseen raportoinnin tiedottaakseen paremmin Alabaman äänestäjille. Nämä ongelmaoppaat ja muut raportit ovat saatavilla alla olevista linkeistä ja myös viikoittaisen Reckon Report -uutiskirjeen kautta, joka voit tilata täältä ilmaiseksimeidän Silta Alabama aloitussivu ja al.com.

Tässä on muutamia kommentteja, jotka inspiroivat tätä raportointia.

Nicholelta 12. huhtikuuta: ”Olin opettajana kaksi vuotta ja opetin seitsemännellä ja kahdeksannella luokalla englantia hyvin pienellä koulualueella täällä Alabamassa. Joten olin opettaja täällä… Ja sitten ensimmäisenä opetusvuotena minulla oli opiskelija, joka oli täysin lukutaidoton ja vain koulupiirin sijainnin ja rahoituksen ja resurssien puutteen vuoksi, joita se ei vain ole saanut vuosien aikana. ja kaikki syyt siihen, opiskelija tuli luokkahuoneeseeni 13-vuotiaana, eikä osannut lukea, ei osannut kirjoittaa nimeään. Ja minun piti työskennellä heidän kanssaan koko vuoden, vain yrittääkseni tehdä edes vauvaaskeleita ensimmäisen opetusvuoden aikana ja siellä, missä yritän edelleen oppia tätä työtä.

Ja se on yksi asia, jota et koskaan halua nähdä jollekulle noin vanhalle, mutta toiseksi, tälle opiskelijalle olisi pitänyt olla resursseja, mutta niitä ei ollut. Ja se opiskelija vain lipsahti halkeamien läpi. Ja valitettavasti tämä ei ole ainoa tapaus, jossa näin on osavaltiossa. Täällä on paljon paikkoja, joissa opiskelijoillemme on todella hyvät koulutusmahdollisuudet, mutta on aivan liian monia paikkoja, joissa ei ole, joissa opiskelijat putoavat halkeamien läpi. Ja sen seurauksena he eivät saa koulutusta ja pääsyä, jota he tarvitsevat jatkaakseen ja saavuttaakseen potentiaalinsa. Ja me kaikki ansaitsemme paljon parempaa.”

Ja Jessicalta, myös 12. huhtikuun istunnossamme:

”Kokemukseni tästä on esikaupunkikoulujen lapset, heillä on laadukas koulutus, jota he tarvitsevat. Heillä on kaikki tarvitsemansa resurssit tehdäkseen koulutuskokemuksestaan ​​oikeudenmukaisen julkisen koulun. Ja niin mitä olen huomannut, jotain erityisesti on se, että esikaupunkikoulun luokkahuoneet [are] paljon pienempiä verrattuna kaupunkikouluihin. Joten kaupunkien kaupunkikoulussa tai julkisessa koulussa sinulla on yli 30 lasta yhdessä luokkahuoneessa, eikä heillä ole tarpeeksi työpöytää. Olen nähnyt, että lasten on istuttava lattialla verrattuna esikaupunkiluokassa, luokkahuoneessa on 15-20 lasta, jos 20 lasta.

… Ja siksi toivon, että julkisen koulutuksen myötä meillä on tasapuolisempia resursseja, olipa kyseessä esikaupunki tai kaupunki, ja että heillä on tarvittava rahoitus laadukkaan koulutuksen saamiseksi riippumatta siitä, ovatko he kaupunki- tai esikaupunkikoulu.”

Alabaman peruskoulun oppilaat kohtaavat lukemattomia haasteita, mukaan lukien opettajapula, köyhyys, rodulliset ja taloudelliset saavutukset ja COVID-19-pandemian jatkuvat vaikutukset.

Alabamassa vain 16,6 prosenttia opiskelijoista hallitsee matematiikkaa. Valtion standardisoitujen arviointien tulosten mukaan vain 28,2 % opiskelijoista on taitavia luonnontieteissä.

Lukemattomia sosioekonomisia haasteita

Köyhyys on suuri syy koulutushaasteisiin Alabamassa. Köyhyysaste Alabamassa on 16,8 prosenttia, mikä on yli kolme prosenttia korkeampi kuin kansallinen 13,1 prosentin köyhyysaste. Alabaman yliopiston koulutuspolitiikan keskuksen mukaan jatkuva köyhyys on yhdistetty huonoihin koulutustuloksiin.

Alabama Possiblen tutkimuksen mukaan Alabama on yksi maan köyhimmistä osavaltioista sekä kotitalouksien tulojen että liittovaltion köyhyystason alapuolella elävien perheiden osalta. Koska Alabaman julkinen koulutuksen rahoitusjärjestelmä on vahvasti riippuvainen paikallisista verotuloista, Alabaman julkisissa kouluissa on edelleen suuria eroja oppilasta kohden. Opiskelijakohtaiset menot vaihtelevat 12 000 dollarista opiskelijaa kohden Alabaman rikkaassa Mountain Brookin kaupungissa 7 615 dollariin opiskelijaa kohden Autauga Countyssa, joka on Alabaman mustan vyön alueella, joka on yksi maan köyhimmistä alueista.

Rotujen ja köyhyyden risteys Alabamassa on toinen haaste, jonka kanssa koulutusjärjestelmän on tartuttava. Alabamassa asuu Musta vyö – yksi kansakunnan köyhimmistä alueista. Mustan vyön muodostavat 25 maakuntaa ovat myös Alabaman 25 köyhintä maakuntaa. Bullockin ja Perryn maakunnissa, kahdessa Alabaman köyhimmistä maakunnista, köyhyysaste on lähes 31 prosenttia.

Keskimääräisessä Black Beltin piirikunnassa vain 11 % perus-oppilas-opiskelijoista sai osavaltion arvioinneissa tarpeeksi hyviä tuloksia, jotta heitä voidaan pitää “taitavina”, Alabamassa toimivan Education Policy Centerin mukaan.

Alabaman matematiikan ja luonnontieteiden taitotaso on jo alhainen, sillä vain 16,6 prosenttia opiskelijoista hallitsee matematiikkaa ja 28,2 prosenttia opiskelijoista on taitavia luonnontieteissä, Education Policy Centerin mukaan. 8. luokan matematiikan ja luonnontieteiden kansalliset keskimääräiset pätevyysasteet ovat 32 % ja 33 %.

Koska pätevistä opettajista on pulaa, maaseutukoulut ovat usein riippuvaisia ​​kurssien opettajista, joilla on hätätodistus.

“Suurin haaste, jonka kohtaamme mustan vyön maakunnissamme, jos matematiikan ja luonnontieteiden opettajat ovat päteviä ja turvaudutaan matematiikkaa ja luonnontieteitä opettaviin henkilöihin, joilla ei ole matematiikan ja luonnontieteiden taustaa”, Julie Swann sanoi. pitkäaikainen kouluttaja Black Beltissa ja Alabama Education Associationissa UniServ Piirin 31 johtaja.

COVID-19-pandemia ja etäoppimishaasteet vain kasvattivat Alabaman opiskelijoiden saavutuskuilua, Alabaman opetusministeriön tiedot osoittavat. Joka kolmas oppilas siirtyi virtuaaliseksi, kun COVID lamautti koulut vuonna 2020.

Vaikka tiedot osoittavat, että köyhyysaste korreloi alhaisemman akateemisen suorituskyvyn kanssa, varakkaat mustat opiskelijat eivät silti suoriudu yhtä hyvin kuin valkoiset luokkatoverinsa. Ero mustien ja valkoisten opiskelijoiden välillä on suuri – 20–30 prosenttiyksikköä millä tahansa ainealueella.

Stanfordin koulutusmahdollisuuksien seurantaprojekti tunnisti sekä rodulliset erot että koulutuserot, jotka vaikuttavat saavutusasteisiin.

Kuka näitä asioita käsittelee?

Sekä julkisella että yksityisellä sektorilla on useita osapuolia, jotka pyrkivät parantamaan koulutustuloksia Alabamassa. Osavaltio ja liittovaltiot ovat tarjonneet lisärahoitusta ja -mahdollisuuksia opettajille.

  • Alabaman yliopiston koulutuspolitiikan keskus pyrkii löytämään parhaat koulutuskäytännöt, jotka parantavat alabamilaisten elämänlaatua. Lue lisää heidän työstään ja tutkimuksestaan ​​osoitteessa www.edpolicy.ua.edu.
  • AL.comin Alabama Education Lab on toimittajien ryhmä, joka on sitoutunut käsittelemään perus- ja keskiasteen koulutusta sen avulla, mitä voimme tehdä auttaaksemme osavaltiomme lapsia saavuttamaan potentiaalinsa. Lue lisää osoitteesta www.alabamaeducationlab.org.
  • Tässä ovat Alabama Education Labin tunnistamat “korkeat lentäjät” – nämä koulut ovat korkean köyhyyden kouluja, joilla on vahva akateeminen suorituskyky.
  • Opettajapulaongelman ratkaisemiseksi osavaltion lainsäätäjä hyväksyi matematiikan ja luonnontieteiden opetuksen erinomaisuutta ja vastuullisuutta koskevan lakiesityksen kannustaakseen opettajia saamaan täyden sertifioinnin ja korkeamman palkan. Myös liittovaltion opintolainojen anteeksianto-ohjelmia on saatavilla opettajille, jotka työskentelevät pienituloisilla alueilla. TEAMS-laskun kautta sertifioidut opettajat voivat saada jopa 15 000 dollaria lisäpalkkiota vuosittain.

Mitkä ratkaisut ja parhaat käytännöt voivat parantaa koulutusta Alabamassa?

Lukutaito on edelleen haaste monissa maaseutuyhteisöissä, mutta eräs maaseudun peruskoulu käyttää varhaisia ​​interventioita auttaakseen varhaisia ​​peruskoulun oppilaita, joilla on vaikeuksia lukea, saada kiinni. Cullman Elementary Schoolilla on oma lukuvalmentaja, joka työskentelee yksitellen oppilaiden kanssa parantaakseen heidän lukemistaan.

Cullmanin luoma malli nuorten ala-asteen oppilaiden auttamiseksi parantamaan lukutaitojaan on esimerkki, jota muut koulut voivat käyttää yleisten lukupisteiden parantamiseen varhaisilla toimenpiteillä.

Leave a Comment