Koti koulutuksessa | Bethelin yliopisto

Vamman jälkeen Ahlquist pelkäsi, ettei hän pystyisi jatkamaan Ed.D. ohjelmaan, mutta hän toipui hyvin ja jäi vain kesäresidenssistä väliin. Ohjelman johtajien avustuksella hän mukautti aikatauluaan ja jopa aloitti kurssityöt verkossa kuntoutuessaan sairaalassa. “Se oli ilmiömäistä, vain tuki”, hän sanoo. ”Opettajat olivat mahtavia, ja kaikki vain menivät minuun. Arvostin sitä todella.” Ahlquist nautti Betel-kokemuksestaan ​​ja puhuu suuresti professoreidensa opetuksista. Hän kuvailee ohjelmia kaiken kattaviksi, koska ne tarjosivat laajan valikoiman taitoja käytännön aloilla, kuten budjetointi, politiikka, opetussuunnitelmien kehittäminen ja paljon muuta. “Se oli erittäin perusteellinen lähestymistapa koulutukseen”, hän muistelee.

Ohjelmajohtaja Jessica Daniels sanoo, että Ed.D. Higher Education -ohjelma pyrkii valmistamaan Ahlquistin kaltaisia ​​opiskelijoita johtamaan uteliaisuutta ja nöyryyttä haastavassa korkeakouluympäristössä. Hän kiitti Ahlquistia hänen taitojensa ja vahvasta johtajuudestaan. ”Elillä on sellaista sisältöosaamista ja osaamista, mutta hän on niin uskomattoman armollinen ja tunnollinen. Hän välittää syvästi opiskelijoista, hän sanoo. Erica Hering, ilmoittautumisneuvoja ja avustava tiedekunnan jäsen, oli samaa mieltä. “Eli on uskomattoman siro johtaja, joka asettaa ihmiset etusijalle”, hän sanoo. “Hän on aina osoittanut nöyryyttä, suloisuutta ja korkeatasoista ihmissuhdetaitoja ohjelmassa ollessaan.”

Helmikuussa Ahlquist hyväksyi North West Collegen toimitusjohtajan tehtävän. Koulu tarjoaa koulutusmahdollisuuksia North Battlefordin alueen asukkaille. Ahlquistin terveydenhuoltotausta on eduksi, sillä koulu tunnetaan psykiatrisesta hoitotyöstä ja käytännön hoitotyöstä. Ja North Battlefordissa on suuri psykiatrinen hoitolaitos, joka palvelee maakuntaa. “Näemme itsemme jonkinlaisena alueen terveydenhuollon keskuksena”, hän sanoo. North West College tarjoaa myös laajan valikoiman ohjelmia liiketoiminnasta, varhaiskasvatuksesta ja englannista lisäkielenä kauppaohjelmiin, kuten hitsaus, sähkötekniikka, putkityöt, rakentaminen ja paljon muuta.

Eteenpäin Ahlquist pyrkii mukautumaan alueen koulutustarpeisiin. “Olemme melko onnekkaita, että voimme olla niin reagoivia ja ketteriä”, hän sanoo. “Muokkaamme ohjelmointiamme melko nopeasti, joten tyypillisesti teemme yhteistyötä muiden instituutioiden kanssa voidaksemme toimittaa tarvittavia ohjelmia.” Ja suuria suunnitelmia on edessä. Ahlquist ja hänen tiiminsä suunnittelevat uuden kampuksen rakentamista North Battlefordiin laajentaakseen korkeakoulun kapasiteettia ja tarjotakseen simulaatiooppimistiloja hoito- ja terveydenhuoltoohjelmille. “Paljon jännittävää on tulossa”, hän sanoo.

Leave a Comment