“Kingdom Business” yhteenveto: Michael Beach on uhka, BET+ -suoratoisto

kuningaskunnan liiketoiminta on tekemässä sotkuista televisiota, ja olen täällä sitä varten. Evankeliumidraama, joka nyt suoratoistaa BET+:ssa, sisältää mukaansatempaavaa draamaa: murhat, kiristys, strippaajat, seksiskandaalit, dramaattiset iskut, tappava soundtrack ja Michael Beach on vähäpätöinen.

Esitys seuraa Denita Jordania (legendaarinen gospellaulaja Yolanda Adams), gospelmusiikin kuningatarta First Kingdom Churchissa ja Kingdom Recordsissa Atlantassa. Huolimatta monista onnistumisistaan, hänen levy-yhtiönsä on taloudellisen tuhon partaalla, eikä hänen uusin albuminsa kerää tarpeeksi varoja pitääkseen sen pinnalla. Hän tarvitsee osuman, stat.

Vaikka koko kausi on suoratoistettavissa, annamme sinulle yhteenvedon neljästä ensimmäisestä jaksosta, jonka voit arvostella alla olevassa kyselyssä.

ALKOTAPAHTUMA | Rbel (Serayah) on strippari Vivide Gentleman’s Clubilla parhaan ystävänsä Danin (Shuford Marie) rinnalla, jonka tuntematon hyökkääjä ampui mustassa ajoneuvossa. Rbel kunnioittaa ystäväänsä muistotilaisuudessa laulamalla gospel-laulun (kuoron avulla), ja video menee virus.

Hän kiinnittää Denitan pojan ja Kingdom Recordsin A&R-päällikön Tajin (Chaundre A. Hall-Broomfield) huomion, joka haluaa allekirjoittaa hänet. Ottaen huomioon hänen täplän taustansa, Denita kuitenkin lopettaa sen nopeasti. Taj uskoo todella hänen kykyihinsä ja lähestyy Caesaria (Michael Jai White) hankkiakseen hänet progressiiviselle levy-yhtiölleen, Redeeming Recordsille.

RAKASTAJAN RIISTA | Caesarilla on suurta naudanlihaa Denitan kanssa, ja hyvästä syystä. He seurustelivat ennen kuin hän meni naimisiin piispa Calvin Jordanin (Michael Beach) kanssa, ja asiat muuttuivat vakavaksi. Mutta sitten hän tuli raskaaksi, teki salaisen abortin ja sulki hänet pois elämästään. Vielä pahempaa, hän pyyhki pois hänen laulunkirjoituksensa ja tuotantonsa hänen albumiltaan, Hetki Glorysta, josta tuli valtava menestys. Hänen tähtensä nousi, kun hän häipyi taustalle, ja nyt hän taistelee häntä vastaan ​​useilla rintamilla saadakseen takaisin osan tästä kunniasta.

Ensinnäkin hän on jättänyt albumia koskevan kiellon, joka estää väliaikaisesti häntä esittämästä suosituimpia kappaleitaan kiertueella, jonka piti pelastaa Kingdom Records. Hänellä on todiste siitä, että hän kirjoitti ja tuotti kyseisen albumin Denitan kirjeen muodossa, jossa todetaan juuri tämä tosiasia. Hän myös käyttää energiaa tehdäkseen Rbelistä suuren tähden. Vaikka Rbel vastustaa pyrkimyksiään muuttaa imagoaan, hän lopetti työnsä Vividessa ja keskittyy uransa rakentamiseen.

tumma menneisyys | Rbel kantaa edelleen lapsuuden traumaa, kun äitinsä Raven löysi kuolleena kylpyammeesta. Raven oli myös gospel-laulaja, joka työskenteli Caesarin kanssa ja oli suuren tähteen partaalla. Hän kuitenkin uhkasi Denitaa ja teki kaikkensa tukahduttaakseen Ravenin uran. Caesar vannoo, ettei koskaan anna sen tapahtua uudestaan, ja jopa vakuuttaa Rbelin äänittämään uudelleen yhden äitinsä kappaleista.

Likainen PIISPA | Jos Michael Beach aikoo tehdä yhden asian, se on näytellä miestä, jota rakastat vihata. Calvin on naimisissa Denitan kanssa, mutta hän on kastanut eri hunajaruukkuja, mukaan lukien Danin, ennen kuin hän kuoli. Rbel löysi hyppyajon, jossa oli syyttävä video hänestä ja Danista hotellihuoneesta, jonka hän antoi poliisille – mutta ei ennen kuin naamioitunut hyökkääjä hyökkäsi hänen omassa asunnossaan, joka etsi todisteita.

Calvin näyttää hyvältä epäillyltä murhasta, varsinkin kun Kingdom Recordsille rekisteröity ajoneuvo katosi ja löydettiin myöhemmin poltettuna (ja mahdollisten DNA-todisteiden kanssa). Hän yritti parhaansa mukaan olla jäämättä kiinni, ja hän soitti Vivide-omistaja Dexille (Sam Malone) varmistaakseen, ettei hänestä ollut videoita klubilla, ja pyysi ystävältään, poliisipäällikköltä, mitä tahansa päivitystä tapauksesta. Päällikkö sanoi, että heillä on epäilty ja he pidättäytyvät pian, mutta ei paljastanut WHO he kiertelivät.

Mainitsinko, että Calvin nukkuu myös Sashan kanssa (Tamar Braxton), joka työskentelee Kingdom Recordsilla? Tämä mies liittyi häneen pukuhuoneessa, kun hänen vaimonsa oli lähellä samassa rakennuksessa harjoittelemassa kiertueelleen. Teetä sappi.

DENITAN PAHOT UNET | Denitan mädät teot näkevät hänen unelmiinsa, ja hän on nähnyt painajaisia ​​sen seurauksena. Diakoni D’Wayne (Kirk Franklin) tarjosi mielenkiintoisia tulkintoja: Valokeila, joka liikkuu ja jättää hänet pimeään, edustaa Jumalan voitelua, joka ei enää osu hänen päälleen. Musta lintu on joku, jonka kanssa hän jakoi Jumalan uskon, jota ei enää ole, mutta he jättivät jäännöksen höyhenen muodossa.

Tietäen, että Rbel on Ravenin tytär, hän on pakko edustavat höyhentä, kun taas Raven on musta lintu. Eikö?

PERHEOHJEET | Denitan ja Calvinin tytär CJ on masentunut kokeaan seitsemännen keskenmenonsa. Kun hän kertoo isälleen tarvitsevansa apua, hänen vastauksensa on rukoilla hänen kanssaan. Mutta rukous yksin ei ole auttanut, joten hän etsi kirkon neuvonantajaa, ja se näyttää auttavan.

Taj’n Rbelin puolustaminen ei sopinut hänen äidilleen, joka irtisanoi hänet välittömästi. Hänen tyttöystävänsä Essence (La’Myia Good) palkkaa hänet nopeasti tuottamaan seksuaalisesti latautunutta “gospel”-lauluaan, jota hän on ei fani.

Hän on myös yrittänyt harrastaa seksiä hänen kanssaan – he ovat olleet yhdessä kolme kuukautta -, mutta Tajilla oli tapana kuokkailla ja on ollut selibaatissa muutaman viime vuoden ajan. Melkein suudeltuaan Rbeliä, nuo periaatteet kuitenkin taipuivat kuin Party Cityn paperilautaset kesän grillauksen alla. Jakso 4 päättyi siihen, että hän ryntäsi kotiin ja hyökkäsi Essencen päälle valkoinen sohva. Vakavasti? Etkö edes laita pyyhettä alas?

Mitä ajattelit kuningaskunnan liiketoiminta‘neljä ensimmäistä jaksoa? Arvioi kausi tähän mennessä alla ja jätä sitten ajatuksesi kommentteihin.

Leave a Comment