Central Maine liikehousut 0522: Franklin Memorial Hospital kunnioittaa 9 sairaanhoitajaa ja suoran hoidon ammattilaista

Yhteistyössä National Nurses Weekin kanssa hoitotyön johtajat ja kollegat tunnustivat yhdeksän Franklin Memorial Hospitalin hoitotyön ja suoran hoidon ammattilaista, jotka osoittavat poikkeuksellista kliinistä käytäntöä ja ammattitaitoa organisaation vuotuisilla Nursing and Direct Care Professionals Excellence Awards -palkinnoilla. Kolme palkinnon saajaa vasemmalta ovat Katrina Gervais, avohoito; Karla D’Alessendro, suoran hoidon ammattilainen; ja Melody Hill, sairaalapohjainen hoitotyö. Lähetetty valokuva

Hoitotyön ja suorahoidon ammattilaispalkinnot jaettiin

FARMINGTON – Toukokuun 11. päivänä, viikon jälkeen, joka oli täynnä erityistoimia koordinoidusti National Nurses Weekin kanssa, hoitotyön johtajat ja kollegat tunnustivat yhdeksän Franklin Memorial Hospital -sairaalan ja välittömän hoidon ammattilaista, jotka osoittavat poikkeuksellista kliinistä käytäntöä ja ammattitaitoa organisaation vuotuisessa hoitotyössä ja suorassa hoidossa. Professional Excellence Awards.

Tunnustetut tukevat potilashoidon edistymistä osoittamalla MaineHealthin perusarvot potilaskeskeistä hoitoa, kunnioitusta, rehellisyyttä, huippuosaamista, omistajuutta ja innovaatioita.

Ehdolle valittiin seitsemän sairaanhoitajaa ja kaksi laillistettua sairaanhoitajan avustajaa. Heihin kuuluivat Katrina Gervais, RN; Nicolle Godbout, RN; Kelli Gats, RN; Patti Chadbourne, CNA; Karla D’Alessandro, CNA; Heidi Hebert, RN; Kevin Joyce, RN; Nicole Emery, RN, ja Melody Hill, RN.

“Nämä sairaanhoitajat ja välittömän hoidon ammattilaiset ovat osoittaneet poikkeuksellista hoitotyötä, kliinistä käytäntöä ja ammattitaitoa samalla, kun he ovat osoittaneet ydinarvojamme”, sanoo hoitojohtaja Rebecca Wood. “Antamamme palkinnot tunnustavat kaikkia näitä erinomaisia ​​henkilöitä ja heidän erinomaista sitoutumistaan ​​optimaalisen potilastuloksen ja terveellisen työympäristön edistämiseen.”

Seremonian päätteeksi palkinnon saajiksi nimettiin kolme: Gervais, ambulatorinen sairaanhoitaja; Hill, sairaala-pohjainen hoitotyö; ja D’Alessendro, suoran hoidon ammattilainen.

Julie Crafts, RN, sanoi Hillin nimittämisessä: “Olen tehnyt vaikutuksen hänen tiimityötaidoistaan, hoitotyön taidoistaan ​​ja hänen halukkuudestaan ​​ottaa lisävuoroja auttamaan tiimiämme. Mel on tiimipelaaja ja auttaa aina ensimmäisenä työtovereitaan, kun hänen rauhallinen käytöksensä ja ystävälliset sanansa ahdistavat heitä. Olen nähnyt hänen monta kertaa lohduttavan potilaita heidän heikkoutensa aikana ja päivittänyt perheenjäsenilleen heidän tarvitsemansa tiedot oikea-aikaisesti.

Amanda Read ja kollegat sanoivat Gervais-ehdokkuutta valitessaan: ”Katrina on aina jokaisen hänelle annetun tehtävän kärjessä! Hän on perusteellinen ja kärsivällinen! Hän on aina tiimipelaaja ja varmistaa, että hänen työntekijänsä ovat aina turvallisissa käsissä. Katrina tuo positiivista asennetta, esimerkillistä huolenpitoa ja myötätuntoa, mikä on kohottavaa niin potilaille kuin hänen tiimilleen.”

Crystal Marchetti, CNA, totesi nimittäessään D’Alessendron: “Karla huokuu ylpeyttä ja rehellisyyttä työnsä kaikilla osa-alueilla. Hän on perusteellinen, työskenteleepä sitten pöydällä, lattialla tai määrätä uutta henkilökuntaa. Karla on pätevä kaikilla hoidon osa-alueilla ja osoittaa erinomaisuutta ennakoimalla potilaiden ja henkilökunnan tarpeet auttaa heitä ennen kuin he pyytävät.”

Michael Senecal, NorthStar EMS:n johtaja, sai Partnership in Caring Award -palkinnon mittaamattomasta tuesta, jota hän on epäitsekkäästi antanut hoitohenkilökunnalle.

KeyBank ylittää tavoitteensa tarjoamalla yli 26 miljardia dollaria taloudelliseen saatavuuteen ja pääomaan kaikkialla Yhdysvalloissa

PORTLAND — Kuten KeyCorpin huhtikuussa julkaistussa vuoden 2021 ympäristö-, sosiaali- ja hallintoraportissa ilmoitettiin, pankki on ylittänyt kansallisen yhteisöhyötysuunnitelmansa viisivuotistavoitteet ja tarjonnut yli 26 miljardia dollaria taloudelliseen pääsyyn ja tasa-arvoon yhteisöille kaikkialla maassa. Nämä investoinnit ja lainat sisälsivät kohtuuhintaiset asunnot, asuntolainaukset, pienyrityslainat ja muuttava hyväntekeväisyys, joka on suunnattu työvoiman kehittämiseen, koulutukseen ja turvallisiin, elintärkeisiin lähiöihin alipalveltuille yhteisöille ja väestölle.

KeyBank on sijoittanut Maine-markkinoilleen yli 436 miljoonaa dollaria viimeisen viiden vuoden aikana, mukaan lukien:

• 134 miljoonaa dollaria kohtuuhintaisia ​​asuntoja ja yhteisökehityshankkeita.

• 76 miljoonaa dollaria pienyrityslainoja yrityksille, jotka kuuluvat pieni- ja kohtalatuloisiin yhteisöihin.

• 223 miljoonan dollarin asuntolainat pieni- ja kohtalaisen tulotason yhteisöille kaikkialla markkinoilla.

• 2,64 miljoonan dollarin muuttavat hyväntekeväisyyssijoitukset KeyBankin palvelemille kaupunginosille.

“KeyBankilla on pitkäaikainen tuki Mainen asukkaille, yrityksille ja yhteisöille”, sanoi KeyBankin markkinajohtaja Chip Kelley. “Olemme ylpeitä vaikutuksesta, jonka teemme taloudellisten erojen ja rodun tasapuolisuuden poistamiseksi pankkimme yhteisöetusuunnitelman ja kumppanuuksien avulla paikallisten voittoa tavoittelemattomien ja yhteisöllisten organisaatioiden kanssa.”

Pankin viimeisten viiden vuoden yhteisösijoitusten lisäksi vuoden 2021 ESG-raportti korostaa Keyn laajennettuja sitoumuksia ilmastonsuojeluun, mukaan lukien Keyn suunnitelma rahoittaa tai helpottaa 38 miljardia dollaria ilmastonmuutoksen torjumiseen ja vihreiden aloitteiden tukemiseen vuoden 2026 loppuun mennessä. monimuotoisuus, tasa-arvo ja osallisuus, sitoumukset, mukaan lukien värillisten ihmisten lisääntynyt edustus ylemmissä johtotehtävissä.

Chris Hutchinson Lähetetty valokuva

Camden National Bank nimittää uuden yrityksen valvojan

CAMDEN – Camden National Bank ilmoitti, että Christopher Hutchinson on liittynyt heidän rahoitustiimiinsä varatoimitusjohtajana, yrityksen valvojana. Uudessa tehtävässään Hutchinson valvoo pankin talous- ja kirjanpitoosastoja.

“Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Chrisin tervetulleeksi tiimiimme”, sanoi Mike Archer, Camden National Bankin varatoimitusjohtaja ja talousjohtaja. “Hänen kokemuksensa, poikkeukselliset johtamistaitonsa ja vahva taloudellinen taustansa ovat valtava voimavara tiimillemme.”

Aiemmin Hutchinson toimi Wex Inc:n kirjanpidon johtajana, jossa hän valvoi globaalia kuukausittaista sulkemisprosessia ja loi vuosibudjetit ja neljännesvuosittaiset ennusteet Wexin taseille. Ennen työtään Wexissä Hutchinson työskenteli yli 11 vuotta CPA:na Macpage LLC:ssä, joka on Etelä-Portlandissa sijaitseva paikallinen tilitoimisto. Hän johti yrityksessä monia erilaisia ​​ulkoisen tilintarkastuksen toimeksiantoja, pääasiassa rahoituslaitos- ja autoteollisuudessa.

Hutchinson, laillistettu julkinen tilintarkastaja, on suorittanut yritysrahoituksen ja kirjanpidon kandidaatin tutkinnon Bentley Collegesta Walthamissa, Massachusettsissa. Hän asuu tällä hetkellä Scarboroughissa perheensä kanssa.

Gabe Gauvin Lähetetty valokuva

Central Maine Growth Council nimittää Gabe Gauvinin talouskehityksen asiantuntijaksi

WATERVILLE — Central Maine Growth Council, julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyön alueellinen talouskehityskumppanuus, on ilo ilmoittaa Gabe Gauvinin nimittämisestä talouskehityksen asiantuntijaksi. Gabe liittyi CMGC:hen huhtikuussa ja vastaa CMGC:n ja Watervillen strategisten talouskehitysaloitteiden tukemisesta, suunnittelusta ja edistämisestä.

Gauvinin työ tukee suoraan Mainen keskeisten työmarkkinoiden laajentumista strategisten kumppanuuksien kautta kehittäjien ja yritysten kanssa, houkuttelemalla ja pitämällä ammattitaitoisia ammattilaisia, yrittäjiä ja startup-yrityksiä Watervillen alueelle. Nämä aloitteet tukevat alueellisen veropohjan kasvua ja helpottavat sekä julkisten että yksityisten investointien toteuttamista.

“Työskenneltyäni yhdessä kuntien kanssa kaikkialla osavaltiossa olen innoissani voidessani viimein keskittää huomioni Watervillen alueelle ja vahvistaa ennätysinvestointeja, joita olemme nähneet yhteisössä”, sanoi Gauvin. ”Mainen keskustassa on jännittävää kasvun aikaa, ja täällä on runsaasti kehityspotentiaalia. Olen innokas pääsemään töihin ja hyödyntämään tätä potentiaalia (Central Maine) kasvuneuvoston ja kaupungin kanssa.

Gauvin tuo aiempaa kokemusta työstään ympäristö- ja yhteisösuunnittelijana Kennebec Valley Council of Governmentissa, jossa hän palveli yli 60 Maine-yhteisöä tarjoamalla teknistä apua ympäristöasioiden hallinnassa, kehitysohjelmissa ja apurahaohjelmissa. Hänen työnsä vähentää kielteisiä ympäristövaikutuksia hylättyjen alueiden elvyttämishankkeilla Mainen keskustassa ja sen ympäristössä osoittaa tuntevansa Watervillen yhteisön ja kulttuurin.

“Waterville on kasvava, innovatiivinen ja luova kaupunki, jolla on kukoistava tulevaisuus, ja olemme innoissamme voidessamme houkutella Gaben tasoisen ehdokkaan kaupunki- ja kasvuneuvoston tiimeihin”, sanoi Central Maine Growth Councilin suunnittelu-, innovaatio- ja talouskehitysjohtaja Garvan Donegan. . “Hänellä on laaja taito ja työhön liittyvä kokemus erilaisista taloudellisen kehityksen tasoista maaseudusta esikaupunkiin, paikallisesta osavaltioon, mikä kaikki tukee kaupungin taloudellisen kehittämistoiminnan vahvistamista, mukaan lukien yritysten tavoittaminen, säilyttäminen, laajentaminen ja rekrytointi. ”

Gauvinilla on kaksoiskandidaatin tutkinto Mainen yliopistosta Farmingtonissa ulkoilusta ja liiketaloudesta sekä sivuaine maantiedosta. Hänen akateeminen taustansa keskittyi kestävään kehitykseen sekä matkailun, virkistyksen ja ympäristövaikutusten risteykseen Uudessa Englannissa.

Kirkpatrick Sales & Rentals in Union laajentaa liiketoimintaansa ja liittyy Bobcat Co. -jälleenmyyjäverkostoon

WEST FARGO, ND — Kirkpatrick Sales & Rentals Unionissa, Mainessa, on nimetty Bobcat Co.:n valtuutetuksi jälleenmyyjäksi, joka on maailman johtava kompaktien laitteiden valmistaja. Vuonna 2018 perustettu Kirkpatrick Sales & Rentals palvelee asiakkaita ensisijaisesti Knoxin, Lincolnin ja Waldon läänissä.

“Vietin alun perin 23 vuotta myydessäni traktoreita ja muita laitteita tunnetulle tuotemerkille toisessa jälleenmyyjässä, mutta halusin aina omistaa oman yritykseni”, selittää Wayne Kirkpatrick, Kirkpatrick Sales & Rentalsin omistaja ja toimitusjohtaja. ”Vaimoni Corrie ja minä aloitimme vuokraustoiminnan neljä vuotta sitten kahdella Bobcat-koneella. Kun Bobcat kysyi, olisimmeko kiinnostuneita traktoreiden myynnistä, tartuimme tilaisuuteen ja loppu on historiaa.

Kirkpatrick Sales & Rentals on täyden palvelun pihahuoltoliike, joka palvelee ensisijaisesti suuria kiinteistönomistajia, kaupallisia asiakkaita ja pieniä harrastustiloja. Uutena valtuutettuna nurmikon- ja pihahuoltoalan jälleenmyyjänä he tarjoavat kompakteja traktoreita, pieniä nivelkuormaajia, minitelakuormaajia, hyötyajoneuvoja, kaupallisia ruohonleikkureita, Toolcat-hyödyllisiä työkoneita sekä laajan valikoiman tukilaitteita ja työlaitteita. Ne tarjoavat asiakkaille sekä uusia että käytettyjä vaihtoehtoja sekä kokonaisia ​​osia ja huoltoosastoja.

“Päätimme ottaa käyttöön Bobcat-sarjan, koska se tarjoaa asiakkailleen laadun, nimentunnistuksen ja tuen – se on vertaansa vailla”, Kirkpatrick sanoi. “Erinomainen sijainti Route 17:n varrella sijaitsee keskeisellä paikalla useimpien muiden jälleenmyyjien kanssa, joten asiakkaiden on helppo tulla katsomaan, mitä meillä on ja miten toimimme kilpailijoihin verrattuna.”

Kirkpatrick Sales & Rentals sijaitsee osoitteessa 2179 Heald Highway Unionissa, Mainessa. Heidät tavoittaa puhelimitse numerosta 207-718-8787 tai verkossa osoitteessa www.kirkpatricksalesandrentals.com.

“Odotamme innolla yhteistyötä Kirkpatrick Sales & Rentalsin kanssa ja tarjota asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita ja palveluita”, sanoi Steve Ross, Bobcatin kanavakehitysjohtaja. “Olemme lujasti sitoutuneet tekemään tiivistä yhteistyötä jälleenmyyjien, kuten Kirkpatrick Sales & Rentalsin, kanssa varmistaaksemme, että jokaisella asiakkaalla on pitkäkestoinen, positiivinen kokemus.”

Lisätietoja Bobcatista ja sen valtakunnallisesta jälleenmyyjäverkostosta on osoitteessa www.bobcat.com.

Lisää yritysuutisia löytyy osoitteesta CentralMaine.com.

” Edellinen

Leave a Comment