CCAMPIS: Investointi korkeakouluopiskelijoiden vanhempien tulevaisuuteen

Kirjoittaja: Michelle Asha Cooper, Ph.D., vt. apulaissihteeri, Office of Postsecondary Education

COVID-19-pandemia osoitti meille kaikille, kuinka tärkeää lastenhoitoon ja varhaiskasvatukseen pääsy on paitsi lapsille myös vanhemmille ja huoltajille. Tiedän, että tunsin tuon jännityksen henkilökohtaisesti, kun pandemian alussa jongleerasin myös tyttäreni lastenhoitovelvollisuuksia ja työtä. Lopulta pystyin ilmoittamaan hänet yleiseen pre-K -ohjelmaan. Pandemiapolitiikan vuoksi se oli kuitenkin vain neljä tuntia päivässä, ja työn, virtuaalikoulun ja lisälastenhoidon tarpeen tasapainottaminen oli monimutkainen yhdistelmä.

Olin onnekas, että minulla oli ainakin joitain vaihtoehtoja, mutta kaikilla pienten vanhemmilla ei ole saatavilla luotettavaa ja edullista lastenhoitoa. Tämä koskee erityisesti niitä 26 prosenttia korkeakouluopiskelijoista, jotka ovat myös vanhempia. Nämä ovat opiskelijoita, jotka pyrkivät parantamaan itsensä ja perheensä elämää työskentelemällä ja käymällä korkeakoulussa samanaikaisesti. Laadukkaan ja edullisen lastenhoidon löytäminen voi kuitenkin usein olla haastavaa.

Keskimäärin yhden lapsen hoitokustannukset vaihtelevat 9 200–9 600 dollaria vuodessa, ja kustannukset ovat vielä korkeammat imeväisten vanhemmille ja kaupunkialueilla asuville. Monille opiskelijavanhemmille kohtuuhintaisen lastenhoidon puute voi olla korkea este yliopistoon ilmoittautumiselle ja valmistumisen maaliviivan ylittämiselle. Tämän seurauksena opiskelijavanhemmat eivät todennäköisesti ansaitse korkeakoulututkintoja ja pätevyyskirjoja kuin heidän ikätoverinsa, joilla ei ole lapsia ja jotka laiminlyövät todennäköisemmin lainansa.

Auttaakseen useampia opiskelijoiden vanhempia valmistumaan korkeakouluista ja ansaitsemaan todistukset korkeakouluista, kongressi sisällytti Child Care Access Means Parents in School (CCAMPIS) -ohjelman vuoden 1965 Higher Education Actin vuoden 1998 muutoksiin, ja rahoitus alkoi vuonna 1999. CCAMPIS ohjelma tarjoaa apurahoja korkeakouluille ja yliopistoille kampuspohjaisten lastenhoito-ohjelmien tukemiseksi tai perustamiseksi kampuksilleen ilmoittautuneiden pienituloisten opiskelijavanhempien tarpeisiin.

Tämä investointi oli merkittävä askel kohti tasapuolisuutta. Opetusministeriön tarjoamien palkintojen enimmäismäärät rajoittivat kuitenkin kykyä vastata täysin tällaisten ohjelmien perustamiseen ja ylläpitoon liittyvien korkeampien kustannusten realiteetteihin. Lisäksi laitokselle myönnetyn rajallisen rahoituksen vuoksi monet mahdolliset apurahan saajat joutuivat jäämään ilman rahoitusta, mikä sulki monet opiskelijavanhemmat ja lapset, jotka voisivat hyötyä tämäntyyppisestä tuesta.

Laitos ymmärtää, että oikealla tuella ja resursseilla oppilaiden vanhemmilla voi olla yhtäläiset mahdollisuudet menestyä koulutuksessa. Siksi olemme tehneet äskettäin muutoksia CCAMPIS-apurahaan lisätäksemme rahoitusta, jotta useammat opiskelijavanhemmat voivat hyötyä laadukkaasta lastenhoitotuesta. Teetä Tilinpäätöskonsernilaki 2022 Presidentti Joe Biden allekirjoitti lain 15. maaliskuuta 2022, ja se sisälsi CCAMPIS-palkintojen aikaisemman enimmäismäärän nostamisen yhdestä prosentista Pell-palkinnon rahoituksesta 3 prosenttiin ja salli uuden apurahan, joka on vähintään 90 000 dollaria, kolminkertainen aiempaan 30 000 dollariin verrattuna.

Lisäksi uudessa CCAMPIS-apurahahakemuksessamme laitos on sisällyttänyt kolme kutsuprioriteettia hankkeille, jotka keskittyvät yksinhuoltajaopiskelijoiden tukemiseen, kampuspohjaisen lastenhoidon lisäämiseen imeväisille ja taaperoille sekä kattavan palvelun tarjoamiseen vähävaraisille. tulovanhemmat toisen asteen koulutuksessa.

Päivitetty CCAMPIS-apuraha auttaa useampia opiskelijavanhempia ja heidän lapsiaan saamaan kohtuuhintaisia, laadukkaita lastenhoitopalveluja ja heijastelee Biden-Harrisin hallinnon vahvaa sitoutumista koulutuksen tasapuolisuuteen ja opiskelijoiden vanhempien menestykseen kaikkialla maassa.

Leave a Comment