BEAT saa stipendin ympäristöjohtamis- ja koulutuskeskuksen kunnostukseen / iBerkshires.com

PITTSFIELD, mess. — Massachusettsin kulttuurineuvosto on myöntänyt 200 000 dollarin Cultural Facilities Fund -avustuksen Berkshire Environmental Action Teamille (BEAT) tukeakseen BEATin uuden Environmental Leadership & Education Centerin ostamista ja kunnostamista.

8. marraskuuta 2021 BEAT pystyi ostamaan kiinteistön osoitteessa 20 Chapel Street Pittsfieldissä – aivan Housatonic-joen lounaishaaran rannalla.

Seuraavaksi BEAT ennallistaa joen rantaa poistamalla haitallisia lajeja ja istuttamalla uudelleen alkuperäisiä, villieläimiä tukevia kasveja. Kulttuurilaitosrahaston rahoituksella he voivat aloittaa kunnostustöitä tehdäkseen rakennuksensa täysin esteettömiksi lisäämällä esteettömän kylpyhuoneen, hissin kerrosten välillä sekä esteettömän parvekkeen, jolta voi katsella villieläimiä ja jokea.

BEAT toteuttaa myös syvän energian jälkiasennuksen energiatehokkuuden demonstraatioprojektina osoittaakseen, kuinka vanhaan rakennukseen (alunperin vuonna 1868 rakennettu) voidaan asentaa aurinkoenergiaa ja akkuja, jotta ne eivät käytä fossiilisia polttoaineita. BEAT on työskennellyt paikallisen arkkitehdin Wendy Brownin ja rakennuskonsultin East Branch Studion kanssa, jotka arvioivat rakennuksen kunnostustöiden kokonaiskustannuksiksi 726 505 dollaria – joten BEATin on vielä kerättävä rahaa.

“On niin vaikuttavaa nähdä, kuinka pitkälle BEAT on päässyt sen jälkeen, kun aloin osallistua organisaatioon”, sanoi Logan Malik, Clean Energy -johtaja Massachusetts Climate Action Networkista ja BEATin hallituksen jäsen.

Malik aloitti BEATin palveluksessa ohjelmatyöntekijänä vuonna 2018. Valmistumisensa jälkeen hän palasi päätoimisena asianajokoordinaattorina.

“Tämä apuraha vie meidät paljon lähemmäksi organisaation vision toteuttamista Pittsfieldin Environmental Leadership & Education Centeristä antamalla meille mahdollisuuden näyttää, kuinka rakennus – joka rakennettiin ensimmäisen kerran vuonna 1868 – kunnostetaan täysin saavutettavaksi, nollaenergiattomaksi, fossiiliksi. -Berkshiren yhteisön polttoaineton ympäristökeskus”, hän sanoi.

BEAT järjestää avoimien ovien päivien lauantaina 21. toukokuuta klo 13-15.

“Olemme innoissamme voidessamme näyttää kaikille kiinteistömme sellaisena kuin se nyt on ja selittää visiomme tulevaisuudesta. Kaikki ovat tervetulleita, mutta huomaa, että vaikka meillä on ramppi rakennukseen, meillä ei vielä ole esteetöntä kylpyhuonetta”, Jane Winn , toimitusjohtaja sanoi.

Leave a Comment