Anthony Cirelli on loistava esimerkki Lightningin tiiviistä kulttuurista

TAMPA — Kysy Lightningin pukuhuoneessa Anthony Cirellista ja yksi sana tulee esiin enemmän kuin muut:

Riippuvainen.

Mutta kun kuuntelet hänen joukkuetoverinsa ja valmentajansa puhuvan 24-vuotiaasta hyökkääjästä, ymmärrät heidän syvemmän arvostuksensa häntä kohtaan – intohimoa, jolla hän pelaa jäällä, ja hänen vaatimatonta luonnettaan sen ulkopuolella, kuinka työ ei ole hänen alla. keskustelut hänen kanssaan voivat saada sinut hymyilemään, nauramaan ja ajattelemaan syvästi samalla hengityksellä ja kuinka hän antaa lyöntejä puolustaakseen joukkuetovereitaan tai antaa syntymäpäivälahjoja lapsilleen.

“Hän on vain rahaihminen jäällä, kaukana jäästä”, apuvalmentaja Derek Lalonde sanoi. “Kaverit tietävät sen, kaverit kunnioittavat sitä, eivätkä kaverit pidä sitä itsestäänselvyytenä. Hän on varmasti erityinen.”

Viime kuussa joukkue kokoontui pääsiäissunnuntaina puolustaja Ryan McDonaghin kotiin, ja vain pääsiäispupu puuttui. Puku oli valmiina, mutta tarvitsi vapaaehtoista. Joukkueessa, jossa oli niin paljon pelaajia ja pieniä lapsia, ei ollut paljon vaihtoehtoja.

Kuten hän tekee niin monessa roolissa jäällä, Cirelli hyppäsi pää edellä. Puku oli hieman huonosti istuva. Toppi ei sidottu kokonaan takaa, kanin pää nyökkäsi eikä peittänyt Cirellin hiuksia, joten muutama lapsi teki kaksinkertaisen otoksen.

“Jotkut lapset sanoivat:” Se ei ole hän. Se ei ole pääsiäispupu”, koska he näkivät kenkääni tulevan puvusta”, Cirelli sanoi. “Tarkoitan, että pää oli jotenkin räjähtänyt pois ja päälle ja pois; se oli vähän iso.”

Anthony Cirelli (71) asettuu Panthersin maalivahti Sergei Bobrovskin (72) eteen toisen pelin toisella jaksolla.
Anthony Cirelli (71) asettuu Panthersin maalivahti Sergei Bobrovskin (72) eteen toisen pelin toisella jaksolla. [ DIRK SHADD | Times ]

Mutta Cirelli myi sen, otti kuvia pitäen koriaan täynnä munia, heiluttaen ja kannustaen lapsia heidän laskeutuessaan alas puhallettavalla liukumäellä.

“Se oli hauskaa ja pelejä”, Cirelli sanoi. “Ei epäilystäkään, aioin tehdä sen varmasti. … Meillä on paljon lapsia joukkueessa. Kun tulin tänne ensimmäistä kertaa, paljon, nyt paljon enemmän. Ja olen oppinut tuntemaan niitä kaikkia vähän. Joten on mukavaa vain saada hymy heidän huulilleen ja vain hengailla heidän kanssaan.

Ja Cirelli sai ylistäviä arvosteluja ponnistelustaan:

“Tony on aina ollut loistava perheiden ja pienten kavereiden kanssa ja muuta sellaista”, McDonagh sanoi. “Se oli varmasti herkkua. Lapset imeytyivät siihen. He rakastivat sitä, ja hän näytteli roolia kauniisti.”

Viiden NHL-kauden aikana Cirelli on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi pelin parhaista kaksisuuntaisista hyökkääjistä, jatkuvasti keskustelussa Selke-palkinnosta.

Olipa kyseessä tämän kauden parhaiden joukossa olleiden rangaistustapojen ankkuroiminen, kiekkojen jyrsiminen kulmassa, vauhdin lyöminen eturintamassa, joukkuetoveriaan kolisevaa vastustajaa, laukausten estäminen jään toisella puolella tai pelin luominen. näytön edessä verkon toisaalta, Cirelli näyttää tekevän kaiken Lightningille.

Seuraa kaikkia toimia jäällä ja sen ulkopuolella

Seuraa kaikkia toimia jäällä ja sen ulkopuolella

Tilaa ilmainen Lightning Strikes -uutiskirjeemme

Lähetämme sinulle uutisia, analyyseja ja kommentteja Boltsista viikoittain kauden aikana.

Olette kaikki ilmoittautuneet!

Haluatko lisää ilmaisia ​​viikoittaisia ​​uutiskirjeitämme postilaatikkoosi? Aloitetaan.

Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin

Cirellin spin-o-rama-maali ensimmäisen kierroksen sarjan Toronton voiton kuudennessa pelissä oli yksi joukkueen kauden jyrkimmistä peleistä. Keskusta Brayden Pointin ollessa pois loukkaantumisen vuoksi kahdessa viimeisessä pelissä, Cirelli on liikkunut ylärivien välissä ja saanut lisää jääaikaa. Hänen 20:41-voittonsa torstain toisen kierroksen pelin 2 voitossa Panthersista oli kolmanneksi paras Lightning-hyökkääjien joukossa.

Anthony Cirelli (71) pyörii Maple Leafsin puolustajan Mark Giordanon (55) ympäri, vasemmassa alakulmassa ampuakseen kiekon lyhyen käden maaliin ensimmäisen kierroksen sarjan kuudennessa pelissä.
Anthony Cirelli (71) pyörii Maple Leafsin puolustajan Mark Giordanon (55) ympäri, vasemmassa alakulmassa ampuakseen kiekon lyhyen käden maaliin ensimmäisen kierroksen sarjan kuudennessa pelissä. [ DIRK SHADD | Times ]

“Hän on joku, joka yrittää tehdä kaiken oikein”, puolustaja Zach Bogosian sanoi. “Ja pelaajana tietysti kunnioitat sitä, kuinka kovaa hän työskentelee ja hän on kilpailija ja tekee kirjaimellisesti mitä tahansa voittaakseen. Kun näet jonkun tekevän niin, on helppo jäädä jonoon tai sitä on helppo seurata, koska tiedät hänen tekevän asioita, joita monet eivät haluaisi tehdä. Ja hän tekee sen monta kertaa hymy huulillaan tai vitsailee asiasta.”

Aloittaessaan Cirellin veteraanijoukkuetoverit saivat hyväntahtoisia ripaus siitä, kuinka usein Lightningin valmentajat korostivat hänen näytelmänsä elokuva-arvostelussaan.

“Valmentajana sinulla ei voi koskaan olla suosikkia, mutta kaverit tietävät, että minulla on suosikki”, Lalonde vitsaili. “He valitsevat minut. Urani alussa kaikki positiiviset leikkeet olivat Cirelliä, ja hän otti vain täydellisen lyönnin kavereilta sen jälkeen. Joten olen tarkoituksella lieventänyt sitä. Mutta sitä on vaikea olla tekemättä.

“Hän vain välittää. Hän rakastaa miehiä, hän rakastaa olla kaverien kanssa. Hän on vain kaveri, jonka lähellä haluat olla.”

Hyökkääjä Pat Maroon pitää Cirellin laulupuolesta, joka visertää hyvän ystävänsä Pointin kanssa pukuhuoneessa.

“Me kaikki vain istumme ja nautimme siitä”, Maroon sanoi. “Hänellä on loistava persoonallisuus. Hän on hieno lapsi. Ja se on se mikä on niin hyvää pukuhuoneessamme Anthonyn kaltaisten kavereiden kanssa… voit vain mennä ulos ja keskustella heidän kanssaan, ja se voi muuttua syväksi tai hauskaksi tai joksikin listalta pois jääväksi.

Anthony Cirelli vasemmalla ja Brayden Point puhuvat tiedotusvälineille kuudennen pelin voiton jälkeen Torontosta.  He ovat hyviä ystäviä poissa areenalta.
Anthony Cirelli vasemmalla ja Brayden Point puhuvat tiedotusvälineille kuudennen pelin voiton jälkeen Torontosta. He ovat hyviä ystäviä poissa areenalta. [ LUIS SANTANA | Times ]

Kun häneltä kysytään, miksi hänen joukkuetoverinsa vetoavat häneen niin paljon, hän kohauttaa olkapäitään ja sanoo, että hänen vanhempansa Maria ja Rocco kasvattivat hänet tekemään kovasti töitä ja kohtelemaan ihmisiä oikein. Cirelli sanoi, että joukkueen side on kasvanut niiden uhrauksien jälkeen, joita tarvitaan Stanley Cupin voittamiseen.

“Jääkiekon ulkopuolella, jos joku tarvitsee jotain, he tarvitsevat minun tekevän mitä tahansa heidän hyväkseen, olen siellä auttamassa ja uskon, että se on kaikille joukkueemme jäsenille”, Cirelli sanoi. ”Jos tarvitset palveluksen tai tarvitset jotain sinne tai tänne, he ovat aina sinua varten. …

”Näet kuinka tiivistä ryhmää olemme. Kaikki tukevat toisiaan. Emme anna kenenkään sekaantua tiimissämme, etenkään jäällä. … Luulen, että kahden viime vuoden aikana käymämme läpikäyminen on luultavasti tehnyt meistä paljon läheisempiä.”

• • •

Rekisteröidy Lightning Strikesiin, joka on Boltsin viikoittainen uutiskirje, joka voittaa kirjailija Eduardo A. Encinan ja tuo sinut lähemmäs jäätä.

Älä koskaan jää paitsi Bucsin, Raysin, Lightningin, Floridan yliopistourheilun ja muiden uusimmista uutuuksista. Seuraa Tampa Bay Times -urheilutiimiämme Viserrys ja Facebook.

Leave a Comment