Vaalien esikatselu: Alamedan piirikunnan opetuslautakunta, alue 7 | Uutiset

Tri-Valley äänestäjät päättävät edustajansa Alamedan piirikunnan opetuslautakunnalle Trustee Area 7:lle, joka on avoin kilpailu kolmelle uudelle ehdokkaalle, joista pitkäaikainen toimitsijamies Yvonne Cerrato ei ole ehdolla.

Äänestykseen osallistuu Cheryl Cook-Kallio, entinen Pleasantonin kaupunginvaltuuston jäsen ja eläkkeellä oleva opettaja; DiemHa “Kate” Dao, Pleasantonissa asuva ja Action Academy East Bayn perustaja; ja Eric Dillie, entinen nyt suljetun Livermore Valley Charter Preparatory -koulun rehtori.

Voittaja julistetaan suoraan esivaaleissa riippumatta siitä, saako paras sijoittunut yli 50 % kokonaisäänistä. Toisin kuin lääninlaajuisissa vaaleissa, jotka voivat edetä toiselle kierrokselle, paikallisalueen 7 paikka määräytyy sen mukaan, kuka saa eniten ääniä kesäkuussa.

Alueen 7 asema lääninhallituksessa on ollut kiistanalainen kuluneen vuoden aikana.

Cerrato, joka on toiminut hallituksessa vuodesta 2002, joutui tutkimaan ja lopulta hyväksymään hänen kollegansa syytöksissä, joiden mukaan hän ei ollut enää vakituinen asukas edunvalvonta-alueellaan ja asui todella Oregonissa, jossa hänellä on 40 hehtaarin maatila. edesmenneen poikansa kunniaksi.

Hän kiisti tehneensä väärin. Tutkinnan ja julkisten keskustelujen päättyessä Cerrato vahvisti, ettei hän aio hakea uudelleenvalintaa. “En aio juosta uudelleen, koska minun on aika siirtyä eteenpäin ja tehdä erilaisia ​​asioita”, hän sanoi tuolloin.

Yksi ehdokkaista ei ole myöskään vieras kiistalle.

Dillie, joka on listattu nörttinä julkisen koulun opettajana, tunnetaan paikallisissa koulutuspiireissä parhaiten Livermore Valley Charter Prepin entisenä rehtorina, joka lopetti toimintansa vuoden 2017 alussa sen emoyhtiön hakeuduttua konkurssiin.

Koulussa työskennellessään Dillieä syytettiin rikkomuksesta, jossa hän ei ollut ilmoittanut lasten hyväksikäytöstä vuonna 2016, mikä johtui siitä, että kampuksen opettaja nappasi aggressiivisesti kiinni teini-opiskelijan. Rikosasia ratkesi ilman tuomiota Dillien tiedoissa sen jälkeen, kun hän alun perin vetosi siihen, ettei syytettä kiistänyt, ja sitten tuomari hylkäsi syytteen suoritettuaan 30 tuntia vapaaehtoistyötä ja pakollisen toimittajakoulutuksen DA:n toimiston mukaan.

Dillie ei vastannut Weeklyn kysymyksiin peruskoulun toimikaudestaan, rikosasiasta ja vaalikampanjastaan.

Cook-Kallio esitti kysyttäessä ajatuksia Livermoren charter-koulun purkamisesta.

“Lääninhallitus on valvoja”, hän kertoi Weeklylle. “On erittäin tärkeää, että hallituksen jäsenet ovat hyvin perillä ja käyttävät tätä valvontatoimintoa varmistaakseen verorahojen parhaan käytön. Hyvä esimerkki siitä, mitä tapahtuu, jos tätä ei tehdä hyvin, on Livermoren nyt lakkautettu peruskirja.”

“Lääninhallituksen vastuulla on olla läpinäkyvä, vastuullinen ja verotuksellinen vastuu. Tämä romahdus jätti läänille, Livermoren kaupungille, LVJUSD:lle, Community College Districtille ja sijoittajille arviolta 68 miljoonan dollarin velkaa”, Cook-Kallio lisäsi.

Pleasantonissa tuttu ääni, Cook-Kallio toimi kaupunginvaltuustossa vuosina 2006-2014 ennen kuin saavutti kaupungin väliaikaisen toimikauden. Myöhemmin hän asettui ehdolle osavaltion edustajakokoukseen demokraattien haastajana, mutta hävisi republikaanien vakiintuneelle presidentille Catharine Bakerille vuonna 2016.

Eläkkeellä 40 vuotta Fremont Unifiedin julkisen koulun opettajana toiminut Cook-Kallio kertoi Weeklylle: “Minulla on kokemus ja koulutus, jota tarvitaan työn tekemiseen hyvin. Olen viettänyt urani johtajana puolustaen hyviä kouluja, jotka palvelevat oppilaita hyvin. . Ymmärrän hyvän eettisen hallinnon ja kuinka se saavutetaan.”

“Olen ankara kaikkien lasten puolestapuhuja kaikista taustoista ja haluan varmistaa, että lapsemme saavat parhaat mahdollisuudet, joita voimme heille tarjota”, hän sanoi. “Ymmärrän vuorovaikutuksen läänin toimiston ja heidän valvontatehtäviensä välillä paikallisten koulupiirien ja julkisten peruskoulujen kanssa. Tämä on kotini ja missä olen valinnut palvella.”

“Uskon hyvin koulutettuun kansalaisuuteen”, Cook-Kallio lisäsi. “Se on se, mitä yritin opettaa tuhansille opiskelijoille, jotka kävivät luokkahuoneeni läpi. Ole hyvä ja tee tutkimus ja katso kaikki ehdokkaat. Ennätys puhuu puolestaan.”

Ensimmäisestä valitusta virastaan ​​kilpaileva Dillie mainitsee kampanjasivustollaan painopisteitä, kuten perheiden ja opiskelijoiden asettamisen etusijalle, vanhempien turhautumiseen julkiseen koulutukseen, varhaiskasvatukseen ja peruskoulutukseen, keskittyminen johtajuuteen ja ilmoittautuneiden lukumäärän väheneminen.

“Olen ensimmäisen sukupolven korkeakoulututkinnon suorittanut, kasvatettu ammattiyhdistyskodissa GED:n saaneiden vanhempien toimesta. Vanhempani juurruttivat minuun koulutuksen tärkeyden sekä julkisen koulun minulle osoittaman huomion, huolenpidon ja rakkauden. opettajat vaikuttivat minuun tulemaan julkisen koulun opettajaksi, järjestelmänvalvojaksi, voittoa tavoittelemattomaksi johtajaksi ja rotariksi”, hän sanoi kampanjalausunnossaan.

“Urakokemukseni sisältää monenlaisia ​​koulutusyhteisöjä, minkä ansiosta olen ymmärtänyt koulujen ja niiden palvelemien perheiden lukemattomia haasteita. Tietoni ja ymmärrykseni asioista tulee olemaan korvaamatonta hallituksen luottamusmiehenä”, hän lisäsi.

“Rakastan yhteisöni palvelemista”, Dillie sanoi. “Salli minun käyttää kokemustani palvellakseni ja tukeakseni uskollisesti koulutuspalveluita Livermoren, Dublinin, Pleasantonin ja Sunolin asukkaille Area 7:n toimitsijamiehenä.”

Myös uusi ehdokas Dao kuvailee verkkosivuillaan 16-vuotista koulutusuraa, joka keskittyi “yksilöllisten ohjelmien kehittämiseen keski-ikäisille opiskelijoille, jotka painottavat kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä”, joissa hän “on auttanut lukemattomia opiskelijoita menestymään akateemisesti ja ymmärtämään heidän täyden potentiaalinsa.”

Hänen kampanjansa painopisteitä ovat “keskeisyys korkealaatuiseen opetukseen ja yksilölliseen oppimiseen, rahoituksen ohjaaminen takaisin luokkahuoneeseen, koulutuksen tasa-arvo ja opiskelijoiden valmistaminen työelämään, opettajien tukeminen sekä vanhempiemme tukeminen ja heidän pitäminen mukana kouluissamme.”

“Maahanmuuttajana, kouluttajana, yrittäjänä ja äitinä ymmärrän kovan työn ja hyvän koulutuksen tärkeyden”, Dao, joka ei vastannut Weeklyn haastattelupyyntöön, sanoi ehdokaslausunnossaan. “Elämäni tehtäväni on puolustaa lapsia ja tarjota heille mahdollisuuksia oikeudenmukaiseen koulutukseen riippumatta siitä, mistä he tulevat.”

“Lapsemme ansaitsevat ja voivat saada laadukasta koulutusta veronmaksajien rahoilla oikein”, hän lisäsi. “Johtajani koulutuksessa ja liiketoiminnassa on osoittautunut eettiseksi, tehokkaaksi, osallistavaksi ja tuottavaksi.”

Leave a Comment