Utah Valley University nimittää Don Capenerin jatkokoulutuksen dekaaniksi | Uutiset @ UVU | Uutiset @ UVU

OREM, Utah – Utah Valley University (UVU) ilmoitti Don Capenerin nimittämisestä yliopiston täydennyskoulutusosaston dekaaniksi, joka tulee voimaan välittömästi. Dekaanina Capener vastaa yliopiston strategisen suunnitelman laatimisesta ja toteuttamisesta UVU:n toisen asteen jälkeisten oppimisohjelmien ja -toimintojen laajentamiseksi.

“Olemme innoissamme, että Don johtaa UVU:n täydennyskoulutusta”, sanoi Wayne Vaught, provosti ja vanhempi varapresidentti, Utah Valleyn yliopiston akateemiset asiat. ”Hänen laajat akateemis-, liike- ja johtamistaidot hyödyttävät suuresti UVU:ta ja yhteisöä. Odotamme innolla, että osasto laajenee ja menestyy hänen johdolla.”

Capener aloitti UVU:n apulaisdekaanina ja jatkojohtajana Woodbury School of Businessissa (WSB) toukokuussa 2019 työskenneltyään seitsemän vuotta liiketoiminnan dekaanina Jacksonvillen yliopistossa Jacksonvillessä, Floridassa. Syyskuussa 2021 hän otti vastaan ​​UVU:n väliaikaisen toimeksiannon apulaisprovostina – Continuing Education.

Viimeisten yhdeksän kuukauden aikana Capener auttoi yliopiston Executive Educationia laajentumaan terveydenhuollon johtamiseen yhteistyössä Woodbury School of Businessin (WSB) ja College of Health and Public Servicen (CHPS) kanssa. Hän auttoi myös yliopistoa laajentamaan tekoälyä ja koneoppimista, digitaalista markkinointia, johtojohtajuutta sekä kansainvälisen kaupan ja liiketoiminnan ohjelmia samalla kun hän johti kauppakorkeakoulua AACSB-uudelleenakkreditoinnin kautta.

Hänen johdollaan WSB:n MBA-ohjelma kasvoi 40 % ja hän esitteli UVU:n ensimmäiset mikrovaltuutukset kandidaatin tutkinnon jälkeisille liiketalouden opiskelijoille terveydenhuollon johtamisen, rahoituksen, johtamisen, markkinoinnin ja teknologiajohtamisen aloilla.

Uransa alkuvaiheessa Capener aloitti “Above the Rim Apparel” -nimisen veljensä kanssa, kun hän johti heidän mainostoimistoaan San Diegossa. Molemmat yritykset olivat kannattavia ja ne myytiin vuonna 1994. Hän opetti mainontaa ja markkinointia Wasedan yliopistossa Tokiossa ja puhuu sujuvasti japanin kieltä. Markkinointijohtajana hän julkisti markkinointiteknologiayrityksen Netcentivesin NASDAQin kautta vuonna 1999.

Capener suoritti kansainvälisen johtamisen tohtorin tutkinnon Pariisin International School of Managementista. Hänen kauppatieteiden maisterin tutkinnon suoritettiin Thunderbird School of Global Managementista Arizonassa, ja hän suoritti kandidaatin tutkinnon valtiotieteissä, taloustieteessä ja Aasian tutkimuksessa Brigham Youngin yliopistosta Provossa, Utahissa.

.

Leave a Comment