Senmiao Technology ilmoittaa yritysyhteistyöstä Ctrip Affiliaten kanssa

CHENGDU, Kiina, 20. toukokuuta 2022 /PRNewswire/ — Senmiao Technology Limited (“Senmiao” tai “Yhtiö”) (Nasdaq: AIHS)rahoitus- ja palveluyritys, joka on keskittynyt online-ajeluteollisuuteen Kiina, sekä oman online-ajelualustan operaattori ilmoitti tänään, että sen kokonaan omistama tytäryhtiö Hunan Xixingtianxia Technology Co., Ltd. (“XXTX”) on solminut sopimuksen Shanghai Huacheng Southwest International Travel Agency Co., Ltd.:n kanssa, joka on Trip.com Group Limitedin (“Trip.com”) (Nasdaq: TCOM), johtava online-yritys, kokonaan omistama tytäryhtiö. matkatoimisto ja matkapalvelun tarjoaja Kiina.

Sopimuksen ehtojen mukaisesti XXXX tarjoaa online-matkapalveluita Trip.comin asiakkaille. XXTX:llä on tarvittavat lailliset ja logistiset lisenssit tarjotakseen online-matkapalveluja, kuten lentokentän/rautatieaseman noudon/pudotuksen varaamista, tilauspalveluita ja muita matkustajakuljetusmuotoja. XXTX:llä on pääsy asiakkaisiin, jotka käyttävät Trip.comin verkkoalustoja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen www.ctrip.com, www.trip.com ja muut asiaan liittyvät verkkosivustot/mobiilikanavat. Trip.com tarjoaa alusta-asiakkaille varauspalvelut XXTX:n palvelujen varaamista varten.

Tämä uusi yritysyhteistyö aloitettiin Senmiaon keskeisissä kaupungeissa Chengdu, Guangzhou ja Shanghai me 17. toukokuuta2022. XXXX aikoo laajentaa yhteistyötään Trip.comin kanssa muihin kaupunkeihin alueella Kiina tulevaisuudessa.

Xi WenSenmiaon puheenjohtaja, toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja totesivat: “Olemme iloisia, että Trip.com on valinnut Senmiaon kumppaniksi sen online-matka- ja matkustajakuljetuspalvelutarpeisiinsa. Suurimpana online-matkapalvelujen tarjoajana Kiina, heidän luottamus kykyymme palvella heidän merkittävää asiakaskuntaansa on osoitus alustastamme ja sen kyvyistä. Olemme innoissamme voidessamme palvella Trip.comin asiakkaita kolmessa keskeisessä kaupungissamme Chengdu, Guangzhou ja Shanghaija odotan innolla tiivistä yhteistyötä Trip.comin kanssa jatkossa.”

Tietoja Senmiao Technology Limitedistä

Pääkonttori vuonna Chengdu, Sichuanin maakuntaSenmiao tarjoaa autokaupan ja niihin liittyviä palveluita, mukaan lukien autojen myyntiä, autohankintojen ja -rahoituksen helpottamista ja palveluita, hallinnointia, käyttöleasing-, takuita ja muita autokauppapalveluita sekä omaa kyytipalvelualustaa, joka on suunnattu ensisijaisesti kasvavaan verkkokauppaan. kyytimarkkinat Senmiaon toiminta-alueilla Kiina. Lisätietoja Senmiaosta on osoitteessa http://www.senmiaotech.com. Senmiao tarjoaa säännöllisesti tärkeitä päivityksiä verkkosivuillaan.

Varoitus tulevaisuutta koskevista lausunnoista

Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia, jotka on määritelty vuoden 1995 Private Securities Litigation Reform Actissa. Näihin tulevaisuuteen suuntautuviin lausuntoihin (mukaan lukien Senmiaon kyytialustan toimintaan liittyvät lausunnot) liittyy merkittäviä riskejä, epävarmuustekijöitä ja olettamuksia, mukaan lukien ne, jotka on ajoittain eritelty Senmiaon SEC:lle toimitetuissa ilmoituksissa, ja edustavat Senmiaon näkemyksiä vain niiden esittämispäivänä, eikä niihin tule luottaa edustavan Senmiaon näkemyksiä millään myöhemmällä hetkellä. Senmiao ei ole velvollinen tarkistamaan julkisesti tulevaisuutta koskevia lausuntoja tapahtumien tai olosuhteiden muutosten kuvastamiseksi.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Yhtiössä:

Yiye Zhou
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: +86 28 6155 4399

Sijoittajasuhteet:
The Equity Group Inc Kiina
Carolyne SohnVarapresidentti Lucy MaKumppani
+1 415-568-2255 +86 10 5661 7012
[email protected] [email protected]

© 2022 Senmiao Technology Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.

LÄHDE Senmiao Technology Limited

.

Leave a Comment