Scott Countyn kouluttaja valitsi 2022 Kentucky Education Associationin vuoden opettajaksi

“Vuoden opettaja” Lisa Hanson opettaa Northern Elementaryssa

FRANKFURT, Ky. (WTVQ/LEHDISTÖTIEDOTE) – Lisa Hanson, Scott Countyn Northern Elementaryn neljännen luokan opettaja, sai tänä vuonna Kentucky Education Associationin (KEA) -palkinnon opetuksen erinomaisuudesta. Hän on ollut KEA:n jäsen ja opettanut Scott Countyssa yli 20 vuoden ajan. Hän ei kuitenkaan koskaan odottanut, että hänen kovasta työstään tunnustettaisiin muita oppilaitaan palvelevia kouluttajia.

”KEA:n Vuoden opettajaksi tunnustaminen on todella nöyryyttävää. Olen vuodattanut sydämeni ja sieluni tähän uraan 23 vuotta, ja se, että muut huomioidaan työni, merkitsee minulle maailmaa, Hanson sanoi. ”Opiskelijat ovat meille etusijalla. Kouluttajina meidän tulee taipua taaksepäin löytääksemme innovatiivisia tapoja ohjata heitä sekä auttaa toisiamme tekemään opetuksen tarkoituksenmukaista ja helpommin hallittavaa. Olemme kaikki oppijoiden yhteisö.”

“Lisa on vertaansa vailla, kun se on sitoutunut hänen rooliinsa opettajana ja mentorina”, sanoi Heather Houtz, entinen työkaveri ja opettajakollega Garthin peruskoulussa. “Hän on aina ollut ensimmäinen, joka ylitti odotukset, ei vain opiskelijoidensa kanssa, jotka ovat pyrkineet saavuttamaan parhaan mahdollisen koulutuskokemuksensa, mutta myös luodessaan ilmapiirin kasvulle ja yhteistyölle kollegoidensa kanssa.”

Hansonin sitoutuminen on väsymätöntä. Hän on tällä hetkellä Kentucky National Board Certified Teachers’ Networkin PR- ja viestintäjohtaja, Northern Elementary Academic Teamin päävalmentaja, Scott County Education Associationin sihteeri ja ääniopiskelijoiden lähettiläs Flipgrid-videokeskustelualustaan, joka auttaa opettajia näkemään. ja kuulet jokaisesta luokan oppilaista ja edistät hauskaa ja kannustavaa sosiaalista oppimisympäristöä. Hän toimi myös GoTeach KY:n kansainyhteisön lähettiläänä vuonna 2021.

”Lisa on todellinen motivaattori. Hän pystyy motivoimaan sekä opiskelijoita että henkilökuntaa jatkamalla sertifiointia erilaisissa teknologia- ja koulutusohjelmissa, jotka hän sitten tuo takaisin opiskelijoilleen ja kollegoilleen”, sanoo Garth Elementaryn musiikkikasvattaja Kellie Moses. ”Hän pitää opiskelijansa jatkuvasti mukana oppimisessa etsimällä uusia ja jännittäviä tapoja tavata heidät siellä, missä he ovat, ja viedä heitä eteenpäin. Arvostan aikaa ja vaivaa, jonka hän käyttää tuntisuunnitelmiinsa, koska hänen työnsä tulokset puhuvat paljon.”

Hansonin omistautuminen uusimpien oppimistyökalujen tarjoamiseen opiskelijoille on synnyttänyt innovaatioita teknologian alalla paitsi hänen luokkahuoneessaan, myös koko hänen koulussaan opettajille.

“Olin yksi ensimmäisistä opettajista koulussani, joka käytti Smartboardia ja myöhemmin opastin muita laitteella”, sanoi Hanson. “Olin ensimmäinen opettaja koulussani, joka alkoi tehdä opetusvideoita jaettavaksi opiskelijoille ja perheille, ja olin yksi kahdesta opettajasta, jotka alkoivat käyttää Flipgridia antaakseen oppilaille luovan kanavan ja äänen ja johti rakennuksen puoleista koulutusta esitelläkseen muita. katto.”

Teknologiaan keskittymisensä lisäksi Hanson pyrkii aina auttamaan muita, suorittamaan tehtäviä, selvittämään ongelmia ja tekemään yhteistyötä tai työskentelemään kollegoiden kanssa, joilla on kysyttävää opetussuunnitelmasta tai strategioista. ”Toivon opetusjohtajana olemalla aina valmiina auttamaan muita. En koskaan pelkää astua esiin ja tulla vapaaehtoiseksi suorittamaan tehtävää”, Hanson sanoi. “Olen kouluttaja, joka on keskittynyt ja on enemmän kuin halukas tekemään yhteistyötä ja keskustelemaan ideoista.”

Vuosittainen palkinto myönnetään KEA-kouluttajalle, joka osoittaa huippuosaamista viidellä kriittisellä opetuksen osa-alueella – ammatillinen käytäntö, ammatin edistäminen, monimuotoisuuden huomioiminen, yhteisön osallistuminen ja johtajuus ammatillisessa kehityksessä.

“Lisa Hanson esittelee kaikkea sitä, mitä huippuopettajan ja KEA-kasvattajan Kentuckyssa pitäisi olla, ja enemmän”, sanoi Eddie Campbell, 44 000 jäsenen koulutusjärjestön puheenjohtaja. ”Hän on hoivaava, koulutettu opettaja, joka asettaa korkeat odotukset opiskelijoilleen ja työskentelee kovasti valmistaakseen heitä seuraavalle koulutustasolle. Hän on voimavara opiskelijoilleen, koululleen, yhteisölleen ja ammattilleen. Hän on KEA:n Vuoden opettaja -palkinnon ansainnut.

Hanson valmistui Kentuckyn yliopistosta vuonna 2004 kasvatustieteiden maisteriksi ja Purduen yliopistosta vuonna 1997 kandidaatin tutkinnolla perusopetuksessa ja tietotekniikan koulutuksessa. Viimeksi Hansonin osallistuminen Scott County Education Associationiin on avannut hänen silmänsä opettajien tarpeelle käyttää ääntään yhteisöissään ja Frankfortissa opiskelijoidensa ja heidän ammattiensa puolesta.

“Meidän on oltava omia puolestapuhujiamme eikä pelätä saada äänensä kuuluviin. Meidän on oltava perillä lainsäädäntöehdotuksista, jotka voivat vaikuttaa opiskelijoihin ja ammattiin”, hän sanoi. “Kaikkien on työskenneltävä yhdessä saadakseen voimakkaamman ja tehokkaamman äänen opettajille.”

Leave a Comment