Sandwich avaa vuoropuhelun osallistavan koulun ja yhteisökulttuurin luomisesta | Sandwich-uutisia

Sunnuntaina järjestettiin monimuotoisuus- ja osallisuuspaneeli15. toukokuuta Sandwich haastoi osallistujat ja osallistui kommunikoimaan ikätovereidensa kanssa, paljastamaan epämiellyttäviä ennakkoluuloja ja esittämään vaikeita kysymyksiä.

Sandwichin koulujen ja poliisilaitoksen panelistien lisäksi lähes 40 asukasta kokoontui Sandwichin kaupungintaloon osallistumaan keskusteluun, jonka tarkoituksena oli edistää monipuolisempaa ja osallistavampaa koulukulttuuria Sandwichissa.

Moderaattori Caitlan Sheehan, Duxburyn julkisten koulujen monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden (DEI) johtaja, sai panelisteille sarjan kysymyksiä ennakkoluuloista ja mikroaggressioista, opiskelijoiden ohjaamisesta ja opettamisesta sekä yhteisön vaikutuksesta.

Panelisteihin kuuluivat Sandwich Schoolin superintendentti Pamela A. Gould, poliisipäällikkö Peter N. Wack, entinen koulukomitean jäsen Kristi Bader, STEM Academyn historian opettaja Andre King ja Anti-Defamation Leaguen apulaisaluejohtaja Peggy Shukur. Tapahtumaa isännöi kaupungin monimuotoisuutta ja osallisuutta edistävä ryhmä Sandwich For All (SFA), ja sen maksoi The Fund For Sandwich.

“Tämän päivän tarkoituksena on lisätä ymmärrystä, kun pyrimme kehittämään osallistamiskulttuuria julkisille kouluille ja kaupungille yleensä”, Ms Sheehan sanoi. “Pyydän teitä kaikkia täällä tänä iltana kuuntelemaan ja nojautumaan, ottamaan kaikki nämä tiedot ja jatkamaan eteenpäin.”

Paneelille esitettiin joukko kysymyksiä.

K: Mitä osallistava koulukulttuuri ja yhteisö merkitsee sinulle? Miltä se kuulostaa, tuntuu, näyttää?

Tohtori Gould on ollut kouluttaja viimeiset 34 vuotta. Hän sanoi, että osallisuus merkitsee turvallisen ympäristön tarjoamista, johon jokainen opiskelija tuntee kuuluvansa.

Hänen kanssaan samaa mieltä Bader lisäsi, että turvallisuuden tulisi olla minimi.

“Kyse ei ole vain erilaisuuden suvaitsemisesta ja kunnioittamisesta, vaan näiden erojen juhlistamisesta”, hän jatkoi. “Siinä on iloa ja aitoutta, joka nostaa kaikkia ja parantaa yhteisöllisyyttä.”

Työskennellessään suoraan opiskelijoiden kanssa päivittäin herra King tarjosi erilaisen näkökulman, joka sisälsi henkilöstön opiskelijoiden keskuudessa.

“Ajatus osallistavasta kouluyhteisöstä on sellainen, jossa kaikki opiskelijat ja henkilökunta näkevät oman paikkansa ja näkevät tavoitteensa edustettuina kouluyhteisössä”, hän sanoi.

Omien erojen tunnistaminen ja ymmärtäminen on tärkeää, mutta myös muiden yhteisöjen, näkökulmien ja ideoiden moninaisuuden tunnistaminen ja ymmärtäminen on tärkeää, hän jatkoi.

Rouva Shukur lisäsi, että osallistavalla yhteisöllä pitäisi olla armoa tulla kutsutuksi, jos se epäonnistuu, ja taitoa kutsua joku ulos, jos hän epäonnistuu, ilman pelkoa, hän sanoi.

Chief Wackin tavoitteena on luoda turvallinen ympäristö ihmisille, jotka työskentelevät, asuvat ja vierailevat Sandwichin kaupungissa, hän sanoi.

“Haluan myös lisätä, että usein ajattelemme, että osallisuus on vapaa konflikteista tai haasteista”, Sheehan sanoi. “Todellisuus on, että DEI on konflikti ja haaste; älä pelkää sitä. Kaivaudu sisään kunnioittavasti, kuule kaikki näkökulmat ja tule yhteen.”

K: Harha, vihapuhe ja mikroaggressiot: Mitä ne ovat ja miten niitä käsitellään kouluissa ja kaupungissa?

Vihapuhe on suojattu ensimmäisen lisäyksen nojalla sananvapaudeksi, Shukur sanoi. Mutta se vaikuttaa silti yhteisöön ja yksilöihin.

Vino – joka on ennakkoluuloja yhtä asiaa, henkilöä tai ryhmää kohtaan tai sitä kohtaan verrattuna toiseen – ja mikroaggressiot, jotka ovat ulkoisiin ominaisuuksiin ja stereotypioihin perustuvia olettamuksia, niputetaan vihamieliseen puheeseen, joka voi yllyttää väkivaltaan, hän jatkoi.

“Jokaisella syrjäytyneellä ryhmällä on vastaava esimerkki”, Shukur sanoi. “Se ei luo osallistavaa, vieraanvaraista ympäristöä, eikä opiskelija voi tuoda koko itseään mukaan, koska he eivät halua ihmisten tietävän sitä hänestä.”

Ja se tapahtuu usein päivittäin, Ms Sheehan lisäsi. Oppilaiden, opettajien ja vanhempien tulee pyrkiä pääsemään ennakkoluulojen ja mikroaggressioiden alkuun.

”Se on kuin paperileikkaus; se tapahtuu kerran ja se pistää vähän”, hän jatkoi. “Mutta jos se tapahtuu jatkuvasti, useita kertoja päivässä, joka päivä, voit vuotaa verta kuolemaan.”

Luokkahuoneessa opettajilla ja heidän ikätovereillaan on vastuu sekä kyseenalaistaa oppilaita tapauksen sattuessa että antaa uhreille mahdollisuus osallistua ja reagoida positiivisella tavalla, panelistit olivat yhtä mieltä.

“Tämä on yksi suurimmista haasteistamme”, tohtori Gould lisäsi. ”Lapset eivät ole tyhmiä; he eivät sano näitä asioita opettajien edessä. He sanovat sen muiden lasten edessä. Meidän on luotava opiskelijoille mukavuustaso, jotta he voivat kertoa siitä jotain jollekin, kun se tapahtuu ilman, että tunnemme itseään hylätyksi.”

Vaikka henkilökuntaa koulutetaan ja opiskelijoita korjataan, tapauksia tapahtuu silti, ja tohtori Gould sanoi, että jotkut henkilöstöstä pelkäävät edelleen kohdata opiskelijoita.

“Et voi korjata sitä, minkä kanssa opiskelija asuu kotona”, hän jatkoi. “Tavoitteemme olisi päästä pisteeseen, jossa jokainen opiskelija voi yksinään sanoa: “Äiti ja isä eivät ole oikeassa, ja minulla on oma ajattelutapani.”

Mutta kun vihapuheesta tulee viharikos yhteisötasolla, päällikkö Wack sanoi, että heidän vastuullaan on tutkia ja nostaa syytteitä samalla kun luodaan yhtä vieraanvarainen poliisiosasto, jossa yhteisön jäsenet voivat olla tekemisissä ja luottaa.

K: Mitä voimme tehdä muuttaaksemme näkökulmaa tehdäksemme kaupungista houkuttelevamman yhteisön eri kulttuureille ja eri ihmisille?

Jotta yhteisöstä tulisi hyväksyvämpi ja avoimempi, monimuotoisuutta on juhlittava julkisesti ja yksityisesti, Bader sanoi.

“Haasteena on, että tässä huoneessa istuvat ihmiset eivät ole niitä, joille meidän täytyy puhua, emmekä tiedä kuinka korjata se”, tohtori Gould lisäsi.

Suhteiden luominen kaikkien yhteisön jäsenten kanssa ja voiman löytäminen siitä rakentaa yhteisön paikaksi, jossa voidaan käydä ja priorisoida monimuotoisuutta ja osallisuutta koskevia keskusteluja, Bader sanoi.

“Meidän täytyy käydä yhtä vaikeita keskusteluja kaupungissa [as in schools] ja pystyä kutsumaan joku, joka ei ole osallistava, ja käydä rehellistä keskustelua siitä”, Shukur sanoi. “Muutokset tapahtuvat hitaasti, hyvin hitaasti, mutta jos ne tapahtuvat syvästi ja aidosti, opiskelijat, jotka ovat kokeneet näitä kokemuksia, ovat seuraavat yhteisön jäsenet.”

Dr. Gould odottaa yhteisön muutoksen kestävän vähintään yhden sukupolven, hän sanoi.

“Minulle henkilökohtaisesti on todella tärkeää monipuolistaa henkilökuntaamme ja nähdä värikkäitä opettajia ja värikkäitä oppilaita”, Ms Sheehan lisäsi. ”Kokemukset koulujärjestelmästä eivät ole mahtavia; Kuinka voimme odottaa heidän palaavan järjestelmäämme ja olevan opettaja ja kantavan sen painon uudelleen?”

Ilman vieraanvaraista, hyväksyvää ja osallistavaa kouluympäristöä eri taustoista ja kulttuureista tulevien oppilaiden ei voida odottaa palaavan kaupunkiin, suosittelevan julkisia kouluja tai perustavan perheensä paikallisesti, Sheehan sanoi.

“Kaikki palaa julkiseen koulutukseen”, Ms Sheehan jatkoi. “Tiedän, että Sandwich saattaa olla haastava paikka syrjäytyneille identiteeteille.”

K: Mitä voit tehdä siirtyäksesi ennakoivasti osallistavaan kulttuuriin?

“Se on aloitettava meidän pienimmistä”, tohtori Gould sanoi. “Meidän on työstettävä opiskelijoiden lisäämistä ja työskentelyä henkilöstömme kanssa, ei ammatillisen kehityksen, vaan heidän mukavuustasonsa suhteen.”

Ilman harjoittelua he eivät tunnu mukavalta, hän jatkoi.

“Meillä on myös oltava kasvun ajattelutapa yhteisössä”, rouva Bader lisäsi. “Meidän täytyy tuntea olonsa mukavaksi jakaaksemme oppimamme muiden ihmisten kanssa epämiellyttävällä tavalla.”

Hänen näkökulmastaan ​​Mr. King haluaa luoda luokkahuoneympäristön, joka on foorumi ajatustenvaihdolle, hän sanoi. Jos opiskelija tuntee olonsa mukavaksi ja luottavaiseksi ilmaiseessaan näkemyksensä samalla, kun hän on tietoinen muista ja tunnustaa eri mieltä, keskustelu on arvokasta.

“Vietä aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa et muuten viettäisi aikaa”, hän jatkoi. “Näissä ympäristöissä on mahdollisuuksia oppia muista ja löytää yhteinen sävel eroavaisuuksillemme ja tulla tietoisiksi siitä, miltä luokkatovereista tuntuu.”

Päällikkö Wack sanoi, että hän ja muu poliisilaitos ovat antaneet ja tulevat jatkossakin olemaan yhteisön käytettävissä edistäen samalla positiivista muutosta.

”Ei ole epänormaalia tuntea olonsa epämukavaksi, kun meidät haastetaan; niin me kasvamme”, Sheehan päätti. “Meidän on normalisoitava haasteet ja epämukavuus.”

.

Leave a Comment