“Kiitos Norm!” Business School -ohjelmien toiminnanjohtaja Norm Wilkinson jää eläkkeelle 27 vuoden WPI:ssä | Ilmoitukset | Uutiset

Norm Wilkinson, The Business Schoolin ohjelmien johtaja, liittyi WPI:hen vuonna 1995. Ohjelmiemme asiantuntijana Norm työskenteli ahkerasti tiedekuntamme ja henkilökuntamme kanssa varmistaakseen, että ohjelmatarjontamme ovat poikkeuksellisia ja täyttävät integraatiota pyrkivien opiskelijoiden vaatimukset. liikekykyä tekniikan kehityksen kanssa. Kuitenkin Normin työ opiskelijoiden kanssa teki hänestä todella poikkeuksellisen. Vuosien ajan Norm tapasi kymmeniä opiskelijoita joka lukukausi, neuvoen heitä heidän opintojensa tehokkuudesta, kuullen heidän huolenaiheitaan ja toimien aina asianajajana, joka etsi parasta jokaiselle opiskelijalle. Opiskelijoiden suhteidensa ansiosta Norm auttoi niitä, jotka kohtasivat vaikeita haasteita – mielenterveys, perheongelmat, akateemiset ongelmat jne. – ja auttoi heitä löytämään tarvitsemansa ammatilliset resurssit. Opiskelijamme oppivat tuntemaan Normin ja luottamaan siihen, ja hän on ollut monille The Business Schoolin kasvot.

Norm laajensi itsensä yli osastojen ja osastojen opiskelijoidemme hyödyksi. Sadat opiskelijat sitoutuivat ansaitsemaan johtamisen maisterin tutkinnon Normin vaikutuksen vuoksi, ja tätä tarkoitusta varten “BS in Anything / MS in Management” on tullut yksi suurimmista jatko-ohjelmistamme Business Schoolissa. Hänen vakuuttavuudellaan ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, että hän halusi kasvattaa jatko-ohjelmaa, vaan pikemminkin sen kanssa, että hän halusi opiskelijoiden lähtevän WPI:stä parhaiden mahdollisten pätevyyskirjojen kanssa. Hän työskenteli henkilökohtaisesti jokaisen tämän polun valinneen opiskelijan kanssa näyttääkseen heille, kuinka he voivat suorittaa jatko-opintojaan jopa ylioppilaana. Normin tehtävänä oli ymmärtää opiskelijaa, jotta hän voisi tukea häntä kohti heidän perimmäisiä tavoitteitaan ja menestystä.

Tämä intohimo opiskelijoihimme kohtaan näkyi myös hänen palveluksessaan Insight Advisorina. Yli vuosikymmenen Norm palveli ja omisti paljon aikaa opiskelijoille A- ja B-lukukaudella huolimatta lukuvuoden alun lisävaatimuksista. Hän kehitti kestäviä suhteita ensimmäisen vuoden neuvonantajiin, ja he etsivät hänen mentorointiaan koko WPI-aikansa. Hän henkilöllistyi palvelun ennen itseään tapaamalla opiskelijoita normaaleina työaikoina ja hoitaen merkittäviä hallinnollisia velvollisuuksiaan myöhään iltaan. Hänen sitoutumisensa opiskelijoihimme korostui entisestään, kun hänen perheensä muutti Yorkiin pandemian aikana. Siitä huolimatta hän teki matkan WPI:hen useana päivänä viikossa vain ollakseen tekemisissä opiskelijoiden kanssa. Yksi hänen henkilökunnastaan ​​kommentoi: ”Riihästä aikataulustaan ​​huolimatta Norm oli aina valmis viettämään niin paljon aikaa kuin tarvitsi tapaamiseen ja neuvontaan opiskelijoiden kanssa. Hän todella välitti heistä ja heidän kokemuksestaan ​​WPI:ssä akateemisesti ja luokkahuoneen ulkopuolella.”

Koulumme on kasvanut ja tunnustettu yhdeksi maan parhaista kauppakorkeakouluista, mikä on kunnianosoitus tiedekunnallemme, henkilökunnallemme ja kyllä, Normille, ohjelmiemme menestyksen vuoksi. Mutta opiskelijat pitivät Normin sitoutuneena tähän työhön. Hän huomautti, että parasta, mitä voimme antaa opiskelijoillemme, oli itseluottamus – itseluottamus. Normilla oli ainutlaatuinen etuoikeus nähdä hänen kannattamansa opiskelijat – olivatpa ne Mumbaista, Shanghaista, Tokiosta tai mistä tahansa paikasta, johon hän matkusti WPI:n puolesta – kukoistavan uudessa elämässään Yhdysvalloissa. Se on ollut hänen suurin palkintonsa. Hänen sanoin: “Ujojen, hiljaisten fuksieni neuvojen auttaminen muuttumaan vahvoiksi kampusjohtajiksi piti minut energisenä.” Normi ​​viroitettiin opiskelijoiden puolesta 27 vuoden ajan.

Norm jää eläkkeelle WPI:stä 1. heinäkuuta 2022. Hän on monella tapaa ollut The Business Schoolin selkäranka, ja sellaisena hän jättää valtavan reiän monien Normiin luottaneiden sydämiin. Hänen jatkuva omistautumisensa ja epäitsekäs sitoutumisensa muita kohtaan teki WPI:stä paremman tavoilla, joita emme voi alkaa mitata. Joten kiitollisen WPI-yhteisön puolesta lopetamme sanomalla “Kiitos Norm!” Toivotamme sinulle kaikkea hyvää tässä seuraavassa luvussa.

Leave a Comment