Ensimmäiset kohorttivalmistuneet ASU:n Master of Arts in Classical Liberal Education and Leadership -ohjelmasta

20. toukokuuta 2022

Teetä Kansalais- ja talousajattelun ja johtajuuden koulu Arizona State University ilmoittaa kaksi ensimmäistä valmistuneensa Klassisen liberaalin koulutuksen ja johtajuuden maisteri ajoittaa, Danny Wright ja Anthony Maratea, jotka puolustivat väitöskirjaansa huhtikuussa 2022.

Perustuu klassisten tekstien ja vapaan koulutuksen tutkimukseen, koulun maisteriohjelma Vuonna 2020 lanseerattu projekti tarjoaa kouluttajille ja johtajille sekä yksityisellä että julkisella sektorilla syvällisen älyllisen taustan kohdata erilaisia ​​2000-luvun haasteita.

“En olisi koskaan odottanut, että ASU:sta, niin suuresta yliopistosta, tulisi kotini opiskelemaan taiteita pienessä oppimisympäristössä”, sanoi Anthony Maratea, Great Hearts Academyn opettaja ja klassisen vapaakasvatuksen maisteri. ja johtajuusohjelma.
Lataa koko kuva

“Onnittelumme Dannylle ja Tonylle heidän kovasta työstään ja toivotamme heille parasta menestystä tulevissa pyrkimyksissään”, sanoi professori. Paul Carrese, kansalais- ja talousajattelun ja johtajuuden koulun johtaja. “Ohjelmamme tarjoaa taiteiden opetussuunnitelman ASU:n sydämessä yhdistämällä ihmiskunnan perusajatusten tiukan tutkimuksen kansalaisajatteluun ja johtajuuteen valmistautumiseen.”

Wright, joka on yhdistänyt valtiotieteen kandidaatin tutkinnon ASU:ssa armeijauran kanssa, sanoo olevansa kiitollinen mahdollisuudesta suorittaa poliittisen ajattelun opintojaan tämän maisteriohjelman kautta.

“Tämä ohjelma oli täydellinen reitti koulutukseni loppuun saattamiseksi, ja minulla on nyt hyvä käsitys poliittisesta ajattelusta ja keskustelusta”, sanoi Wright, joka puolusti väitöskirjaa Yhdysvaltain siviili-sotilassuhteista pohtien Machiavellin kirjoituksia. “Se tarjosi minulle myös sisältöä johtajuudesta, koska se viittaa armeijaan. Osallistuin koko kurssille Lincolnista, esimerkiksi johtajasta, joka muutti tapaamme ajatella vapaudesta, oikeudesta, maasta ja maailmasta. Tällaiset kurssit olivat juuri sitä mitä etsin.”

Liberaalin ja kansalaiskasvatuksen hengessä ohjelma kutsuu opiskelijat tutustumaan klassisen poliittisen filosofian ja etiikan teoksiin, amerikkalaisen poliittisen ajattelun ja perustuslaillisyyden perusteksteihin ja asiakirjoihin, merkittäviin taloustieteen ja historian traktaatteihin sekä kirjallisuuden keskeisiin teoksiin.

Danny Wright

Danny Wright suoritti kandidaatin tutkinnon valtiotieteissä ASU:ssa ja palveli armeijassa ennen hakemistaan ​​School of Civic and Economic Thought and Leadership maisteriohjelmaan.

Kansallisesti tunnettujen tutkijoiden opettama ohjelma yhdistää vapaan koulutuksen, kansalaiskoulutuksen amerikkalaisissa periaatteissa ja instituutioissa sekä valtiomiehen taiteen tutkimuksen. Koska se perustuu ihmiskunnan ikuisiin kysymyksiin, ohjelma tarjoaa kaikkien alojen ammattilaisille mahdollisuuden vahvistaa kriittistä ajattelua, pedagogisia ja johtamistaitoja.

Minulla on nyt hyvä käsitys poliittisesta ajattelusta ja keskustelusta.
– Danny Wright

Tony Maratea, opettaja osoitteessa Great Hearts Academy, näki ohjelmassa mahdollisuuden syventää ymmärrystään klassisesta koulutuksesta. Hän puolusti väitöskirjan “Gorgiasista”, Platonin kirjoittamasta sokraattisesta dialogista noin 380 eaa.

“Olin erittäin innoissani ollessani kahden ensimmäisen valmistuneen joukossa ja asettanut korkean riman tälle ohjelmalle”, Maratea sanoi. ”Olen aina halunnut jatkaa opintojani, mutta ajattelin, että minun on mentävä Kaliforniaan tai itärannikolle saadakseni klassisen koulutuksen tutkinnon. On huomattavaa löytää tämä ohjelma täältä Arizonasta, joka oli täydellinen minulle, ohjelma, joka noudattaa sen sitoutumista ottamaan vapaan koulutuksen vakavasti. En ollut koskaan odottanut, että ASU:sta, niin suuresta yliopistosta, tulisi kotini opiskelemaan taiteita pienessä oppimisympäristössä.

Hänet houkutteltiin tähän ohjelmaan koulun vuotuisen perustuslakipäivän luennon kautta vuonna 2017.

“Sitten kuulin, että professori Catherine Zuckert oli tulossa ASU:hun opettamaan kurssia (koulun) uudessa (maisteri)ohjelmassa”, hän sanoi. ”Olen viettänyt urani lukemalla professori Zuckertin kirjoja. En voinut uskoa, että hän olisi täällä ASU:ssa, joten päätin hakea ohjelmaan ja minut hyväksyttiin.

Maisteriohjelman opiskelijat tutkivat useiden ajattelijoiden ja kirjailijoiden kirjoittamia tekstejä, mukaan lukien Aristoteles, Locke, Jane Austen, Montesquieu, James Madison, Lincoln, Cicero ja Churchill.

”Klassinen koulutus on kutsu nöyryyteen. Nämä kirjoittajat voivat auttaa meitä muodostamaan parempia vastauksia ajankohtaisiin haasteisiin kutsumalla meitä purkamaan ajatuksemme ja tutkimaan tekstejä, jotka ovat oivaltavia vielä tänäkin päivänä”, sanoi Maratea, joka opettaa klassista opetusta.

“Nämä tekstit olivat merkityksellisiä muinaisessa Kreikassa ja ovat ajankohtaisia ​​edelleen”, sanoi Maratea ja lisäsi olevansa iloinen, että hän on ansainnut maisterin tutkinnon jostakin, josta hän todella välittää.

Hän suunnittelee hakevansa joko poliittisen filosofian tohtorin tai kasvatustieteen maisterin tutkintoa jatkaakseen matkaansa.

Ohjelma on integroitu, poikkitieteellinen opintojakso, joka on opiskelijakeskeinen ja jossa käytetään sokraattista luokkahuonevuoropuhelumenetelmää ja edistetään oppimisyhteisöä, joka on suuntautunut klassiseen, kokonaisvaltaiseen tiedon tavoitteluun.

“Sokraattisessa menetelmässä opiskelijat eivät ole passiivisia tiedon vastaanottajia ikään kuin voisi siirtää sitä riviltä toiselle”, Carrese sanoi.

Ja nyt opiskelijat eri puolilla maata voivat osallistua tähän ohjelmaan, koska se on äskettäin hyväksytty tarjoamaan synkronisia verkkoseminaareja sen henkilökohtaisen kurssien lisäksi, jota opetetaan Arizonassa syys-, kevät- ja kesälukukaudella ja Philadelphiassa kesällä 2023. Syksyllä 2022 opiskelijat voivat ilmoittautua live-verkkokursseille, joita opetetaan syys-, kevät- ja kesälukukaudella.

Useiden rahoitusapumahdollisuuksien ansiosta opiskelijat voivat alentaa omia kustannuksia apurahojen kautta.

“(Koulu) on tuonut vaikuttavaa rahoitusta auttaakseen opiskelijoita käymään tämän ohjelman läpi”, Maratea sanoi.

Näitä rahoitusvaihtoehtoja ovat Lyceum Fellowships in Classical Liberal Education and Leadership, Harry V. Jaffa Graduate Fellowships opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita poliittisesta ajattelusta ja amerikkalaisesta kansalaisjohtajuudesta, sekä Cook Family Graduate -stipendit Great Heartsissa työskenteleville klassisille opettajille.

Jos haluat lisätietoja ASU:n klassisen liberaalin koulutuksen ja johtajuuden maisteriohjelmasta, ota yhteyttä koulun jatko-opintojen apulaisjohtajaan, Trevor Shelley, teki trevor.shelley@asu.edu.

Leave a Comment