Emily Culpepper ansaitsee erinomaisen koulutuksen opiskelijapalkinnon VSU:ssa

20. toukokuuta 2022
22-84

Jessica Pope
Viestintä- ja mediasuhteiden koordinaattori

Emily Elizabeth Culpepper Lake Parkista, Georgiasta, on vuoden 2022 James L. ja Dorothy H. Dewar College of Education and Human Services korkeimman akateemisen saavutuksen palkinnon saaja Valdosta State Universityssä. Hän valmistui summa cum laude kasvatustieteiden kandidaatiksi keskiasteisessa koulutuksessa, keskittyen kielitaiteeseen ja matematiikkaan VSU:n 233:n aikana.rd Aloitus 7. toukokuuta. Hän on hyväksynyt opettajan työn Lowndes Middle Schoolissa, jossa hän toivoo inspiroivansa oppilaitaan rakastamaan oppimista. Hän on kuvassa tohtori Karla Hullin kanssa, hänen kollegion dekaaninsa; Dr. Robert Smith, provosti ja akateemisten asioiden varapresidentti; ja Dr. Richard A. Carvajal, VSU:n presidentti.

VALDOSTA — Emily Elizabeth Culpepper Lake Parkista, Georgiasta, on saanut 2022 James L. and Dorothy H. Dewar College of Education and Human Services -palkinnon korkeimman akateemisen saavutuksen palkinnon Valdosta State Universityssä.

Dewar College of Education and Human Services korkeimman akateemisen saavutuksen palkinto myönnetään opiskelijalle, joka on saavuttanut akateemisen huippuosaamisen ja erinomaisen palvelun luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella.

“Olen nöyrä ja kunnia saada tämä palkinto”, hän sanoi. ”Arvostan monia professoreitani, jotka auttoivat minua tulemaan ammattikasvattajaksi; he rohkaisivat minua, vastasivat moniin kysymyksiini ja antoivat arvokasta palautetta. Perheeni, ystäväni ja opettajani ovat rukoilleet puolestani ja inspiroineet minua toteuttamaan unelmiani. Ennen kaikkea kiitän Jumalaa siitä, että hän antoi minulle voiman, kyvyn ja mahdollisuuden palvella Häntä kasvattajana.”

Culpepper valmistui summa cum laude kasvatustieteiden kandidaatiksi keskiasteisessa koulutuksessa keskittyen kielitaiteeseen ja matematiikkaan VSU:n 233:n aikana.rd Aloitus 7. toukokuuta. Hän on hyväksynyt opettajan työn Lowndes Middle Schoolissa, jossa hän toivoo inspiroivansa oppilaitaan rakastamaan oppimista.

VSU:n opiskelijana Culpepper otettiin mukaan Alpha Chi: National College Honor Society -yhdistykseen ja Kappa Delta Pi: International Honor Society in Education -järjestöön. Hän oli myös Valdosta Sullivan Scholars -ohjelman ammatillisen oppimiskomitean jäsen. Vaadittujen kenttäkokemustensa lisäksi hän toimi vapaaehtoisena opettajan assistenttina alueen yläkouluissa. Hän on aktiivinen jäsen Landmark Calvary Hoiness Church of Valdostassa, jossa hän laulaa ja soittaa pianoa ja viulua, ja hän opettaa lastenkirkkoa kesäleirillä.

Culpepperin sitoutuminen akateemiseen, johtajuuteen ja palvelun erinomaisuuteen johti siihen, että hänet nimettiin Zell Miller Scholariksi, Honors Scholariksi ja Sullivan Scholariksi ja hän ansaitsi toistuvasti Dean’s List -palkinnot, Antonio ja Edna Criscuolo -säätiön stipendin ja Georgia Power Foundationin opiskelijarekrytointi. ja säilyttämisrahaston stipendi. Hän ansaitsi myös presidentin palkinnon akateemisesta erinomaisuudesta James L. ja Dorothy H. Dewar College of Education and Human Services -yliopistolle, ja hänellä oli kunnia johtaa kollegojaan kevään valmistumismarssin aikana.

Culpepperin tukiperheeseen kuuluvat hänen vanhempansa Ben ja Jennifer Culpepper.

Verkossa:
https://www.valdosta.edu/colleges/education/

.

Leave a Comment