Alvernia isännöi koulutusillallisen | Alvernian yliopisto

Cumberland Valleyn superintendentti Christopher pitää pääpuheen

Yli 30 paikallista koulutusjohtajaa kokoontui torstai-iltana DoubleTree by Hilton Readingiin Alvernian yliopiston isännöimään tapahtumaan Innovation in Education through Collaboration between School Districts & University Education Programs.

Yliopisto isännöi tapahtumaa edistääkseen yhteistä keskustelua PK-12-luokan koulupiirien koulutusjohtajien ja Alvernian opetushenkilökunnan kesken jakaakseen innovatiivisia lähestymistapoja PK-12-ympäristön muokkaamiseen tulevaisuuden opiskelijakeskeisiksi kouluiksi.

“COVID-19-pandemia toi käsittämättömiä haasteita ja muokkasi siten koulutusmaisemaa”, sanoi Alvernian yliopiston kasvatustieteen apulaisprofessori Elena Lawrick, Ph.D. “Reaktio pandemiaan on kuitenkin luonut runsaasti innovatiivisia ideoita ja lähestymistapoja, jotka ohjaavat koulutuksen muutosta tulevina vuosina. Siksi ideoiden jakaminen ja yhteistyö on välttämätöntä. Alvernian koulutusosaston tavoitteena on saada aikaan yhteistyökeskusteluja ja tiivistää yhteyksiä oppilaitosten välillä.”

Cumberland Valleyn koulupiirin superintendentti tohtori David Christopher piti pääpuheen, jossa hän esitteli korkean tason yleiskatsauksen American Association of School Administrators’ Learning 2025 Frameworkista ja tutki, kuinka strategista suunnittelua valmistuneiden odotettujen tulosten perusteella voidaan auttaa koulupiirejä luomaan. tarvitsi muutoksia koulutusympäristöissään ja tarjosi esimerkkejä siitä, kuinka Cumberland Valleyn koulupiiri käyttää tätä viitekehystä parantaakseen kaikkien opiskelijoiden tuloksia.

Muita puhujia olivat tohtori Christopher Trickett, Wilsonin koulupiirin väliaikainen superintendentti ja Christina Ruoss, Alvernian yliopiston tohtoriehdokas ja Conrad Weiser School Districtin opetusvalmentaja ja AP/Dual Enrollment -englannin opettaja. Tri Trickett puhui Wilsonin koulupiirissä kehittetystä innovatiivisesta strategisesta suunnitelmasta, jolla määritellään uudelleen opiskelijoiden valmiudet kehittää elämään, uraan ja korkeakoulusta valmistuneita. Ruossin esitys tarjosi koulutusjohtajille tärkeän näkemyksen ja toi opettajien näkemyksiä opettajien poistumiskysymykseen. Ruoss esitteli tutkimuksensa tuloksia, joissa selvitettiin opettajan kokemia syitä opettajan ammatissa pysymiseen.

Osallistujat kuulivat myös Alvernian presidentti John R. Loyackia, Alvernian varatoimitusjohtajaa, monimuotoisuutta ja osallisuutta, tri Darryl Macea ja Alvernian varapresidenttiä ja provosti tohtori Glynis Fitzgeraldia, kun taas tohtori Lawrick antoi yleiskatsauksen Alvernian koulutusohjelmista.

Esityksiä seurasi useiden tilaisuuteen osallistuneiden koulupiirien opetusjohtajien tiivis keskustelu.

Alvernian yliopiston koulutusosasto tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia laajalle joukolle kouluttajia, tulevista opettajista kokeneisiin opettajiin opetusjohtajiin. Kouluttajat voivat edetä ammattiuransa suorittamalla kandidaatin tutkinnon, opettajantutkinnon, maisterin tutkinnon tai superintendentin kelpoisuustodistuksen. Kaikki ohjelmat ovat Pennsylvanian osavaltion opetusministeriön akkreditoimia. Yliopisto tarjoaa myös Ph.D in Leadership -ohjelman, joka sisältää koulutusjohtajuuden.

Katso tapahtuman kuvagalleria tästä.

Leave a Comment