Youngkinin hallinnon raportissa havaitaan “hälyttäviä” suuntauksia Virginian peruskoulun suorituskyvyssä | koulutus

Virginian peruskoulun suoritukset ovat heikentyneet oppilaiden ja koulujen alentuneiden odotusten ja avoimuuden puutteen vuoksi, mikä johtaa saavutuserojen kasvamiseen, Virginian julkisen opetuksen superintendentin kriittisen uuden arvion mukaan.

Raportissa todetaan, että Virginian julkisten koulujen sulkemiset COVID-19:n aikana pahensivat oppilaiden suoritusten heikkenemistä, ja “tuhoisimman” oppimisen menetys vaikutti mustiin ja latinalaisamerikkalaisiin opiskelijoihin ja köyhyydessä eläviin opiskelijoihin.

Raportin mukaan Virginian on pysäytettävä ja käännettävä “hälyttävä kehityskulku” lukemisessa ja lukutaidon, matematiikan ja päiväkotivalmiuksien suhteen.

“Tämän raportin pitäisi luoda kiireellisyyden ja tärkeyden tunne meille kaikille”, julkishallinnon superintendentti Jillian Balow sanoo raportin esipuheessa, joka on osoitettu kuvernöörille. Glenn Youngkin ja opetusministeri Aimee Rogstad Guidera.

“Osavaltion tasolla tehdyt päätökset loivat hämmennystä Virginian koulutuksessa ja vähättelivät huolestuttavia trendejä. On huomionarvoista, että oikeudenmukaisuuden retorinen painotus osui samaan aikaan opiskelijoiden suorituskyvyn erojen kasvamisen kanssa. Ja nyt osavaltiotason päätöksillä on korjattava nuo virheet ja käännettävä ne päinvastaiseksi. häiritseviä trendejä.”

Ihmiset lukevat myös…

Puhuessaan raportista torstaina, Youngkin sanoi: “Tänään meidän kaikkien on aika tunnustaa, että meidän on muutettava suuntaa. Emme palvele kaikkia Virginian lapsia ja meidän on tehtävä.”

Hän lisäsi: “Odotusten merkittävä lasku, tietojen läpinäkyvyyden puute, heikko vastuu näistä tuloksista, jotka kaikki päättyvät tänään.”

Balow ja Youngkin selittivät, että osavaltion kasvaneet saavutuserot johtuvat siitä, että osa opiskelijoista oli “kielletty” henkilökohtaisesta oppimisesta pitkäksi aikaa pandemian aikana.

“Uskon, että olemme nähneet viimeisen kahden vuoden aikana, että koulujemme pidennetty sulkeminen henkilökohtaiseen oppimiseen yli kaiken tarpeellisen, on vaikuttanut haitallisesti lapsiimme ja pysyvästi meidän elämäämme. lapset ja näemme sen näkyvän monin tavoin”, Youngkin sanoi.

Youngkin lisäsi, että opiskelijoiden on oltava koulussa viisi päivää viikossa.

Demokraatit syyttävät hallintoa tietojen valikoivasta valinnasta ja lukujen kontekstin jättämisestä.

“Tämä raportti pyrkii tekemään vain yhden asian: luomaan epäluottamusta julkisia kouluja kohtaan”, sanoi Del. Charniele Herring, D-Alexandria, edustajainhuoneen demokraattisen puoluekokouksen puheenjohtaja.

“Vain siksi, että hän ei ole kiinnittänyt huomiota, ei tarkoita, että raportoinnissa olisi ollut avoimuuden puutetta – hänen esiin tuomat ongelmat ovat samoja ongelmia, joita demokraatit taistelevat korjatakseen.

“Käyttämällä tietoja viimeiseltä viideltä vuodelta, joista kaksi käytettiin maailmanlaajuisen pandemian kanssa, kertoo epätäydellisen tarinan Virginian kouluista, emmekä jää hiljaa katsomaan tämän kuvernöörin luovan pohjan koulutusjärjestelmämme purkamiselle.”

Senaatin enemmistöjohtaja Dick Saslaw, D-Fairfax, totesi, että elokuussa 2020 Forbes Magazine lainasi Wallet Hub -luokitusta, jonka mukaan Virginiassa oli maan neljänneksi parhaat julkiset koulut.

“Virginian koulutusjärjestelmän syyttäminen epäonnistumisesta on suoraa valhetta, jota tukevat kirsikkapoimitut tiedot ja vääristynyt näkökulma”, Saslaw sanoi.

Virginia Education Associationin presidentti James Fedderman arvosteli myös Youngkinin hallintoa sen “räikeästä tietojen manipuloinnista” torstain raportissa.

“Kaikista puheenjohtamisesta datan avulla, raportti osoittaa järkyttävää sitoutumisen puutetta parhaisiin käytäntöihin analyysin suhteen – käytetään poikkeavuusvuosia trendien vahvistamiseen, korostetaan yli seitsemän vuoden takaista analyysiä, kun nykyiset tiedot ovat saatavilla, ja jätetään huomiotta. kriittisiä muuttujia, kuten vuosia, jolloin osavaltiotestistandardimme ja -formaatit muuttuivat”, Fedderman sanoi lausunnossaan.

Raportissa tuskin mainitaan huolestuttavimpia saavutuserojen suuntauksia, Fedderman sanoi, mukaan lukien englannin kielen oppijat. Vammaiset opiskelijat eivät myöskään olleet mukana torstain raportissa.

Youngkin vaati raporttia toimeenpanomääräyksessä, jonka hän allekirjoitti tammikuussa. 15. päivänä, jolloin hänet vihittiin käyttöön. Samassa toimeenpanomääräyksessä uusi republikaanikuvernööri vaati myös “luonnostaan ​​jakavien käsitteiden käytön lopettamista” Virginian perus- ja koulutusalalla.

Raportti väittää, että Youngkinin edeltäjän demokraatti Ralph Northamin toimikaudella Virginian koulutusviranomaiset alensivat odotuksia. Siinä esimerkiksi sanotaan, että osavaltion opetuslautakunta muutti akkreditointivaatimuksia vuonna 2017 “vähentääkseen luku- ja matematiikan luokkatason taitoa”.

Raportissa havaitaan kasvavia aukkoja siinä, kuinka Virginian opiskelijat menestyvät kansallisissa koulutusarvioinneissa verrattuna Virginian oppimistokeiden tasoihin.

Esimerkiksi se sanoo, että vain 38 prosenttia Virginian neljäsluokkalaisista ja 33 prosenttia kahdeksasluokkalaisista osasi lukea vuoden 2019 kansallisessa koulutuksen edistymisen arvioinnissa, kun vastaava luku oli 75 prosenttia ja 76 prosenttia vuoden 2019 neljännen ja kahdeksannen luokan oppilaista. -luokan SOL-lukutestit.

Se sanoo, että tämä ero valtion ja kansallisten arvioiden välillä, jota se kutsuu “rehellisyydeksi”, on laajempi mustien ja ruskeiden opiskelijoiden kohdalla.

Raportin mukaan 71 % mustista neljäsluokkalaisista osoitti pätevyyttä Virginian 2019 matematiikan SOL:ssa verrattuna 26 %:iin National Assessment of Educational Progress -arvioinnissa. Se havaitsi, että 77 % latinalaisamerikkalaisista opiskelijoista osoitti SOL-taidon, kun taas kansallisessa arvioinnissa 36 %.

Raportin mukaan SOL-testin tulosten lukeminen luokilla 3–8 laski joka vuosi vuodesta 2017 vuoteen 2019, ennen pandemian puhkeamista vuonna 2020.

Siinä sanotaan, että syksyllä 2021 42 % Virginian kakkosluokkalaisista saavutti lukutaidon vertailuarvon alapuolella Phonological Awareness Literacy -seulonnassa, nimeltään PALS.

“Toiminta on, että näemme itse asiassa opiskelijoiden pätevyyden, joka on toistaiseksi alle sen, mikä on ehdottoman hyväksyttävää”, Youngkin sanoi torstaina.

Vuonna Lukuvuosi 2018-2019, United Way of Greater Richmond & Petersburgin mukaan Pietarin kolmannella luokkalaisilla oli toiseksi alhaisin läpäisyaste lukuvaltion vastuullisuustestissä, ohittaen Richmondin alle yhdellä prosenttiyksiköllä. Pietarin divisioona, joka ylläpiti täysin virtuaalista oppimisympäristöä maaliskuuhun 2021 asti, on kohdannut vuosia paljain luiden rahoitusta, vaikka opiskelijat ovat osavaltion heikoimmin suoriutuneita.

Youngkinin toimiston julkaisemassa lausunnossa Petersburgin kaupungin julkisten koulujen superintendentti Maria Pitre-Martin sanoi: “Vaikka Pietari on vain kilometrien päässä Richmondista, joskus tuntuu, että olemme maailman kaukana, kun otetaan huomioon haasteemme kouluosastona ja yhteisönä. Olen kiitollinen siitä, että valtion virkamiesten ja VDOE:n tekemät sitoumukset tuovat valoa opiskelijoillemme, joilla ei aina ole samoja mahdollisuuksia kouluissa kuin muilla Virginian opiskelijoilla.”

Raportissa mainitaan myös 90 prosentin kasvu Virginian julkisista kouluista kotiopetukseen lähtevien opiskelijoiden määrässä vuosina 2019–2020 ja 2020–2021. Lisäksi se kertoo, että 5 828 oppilasta on siirtynyt Virginian julkisista kouluista osavaltion yksityisiin kouluihin lukuvuoden 2020-2021 alusta lähtien. Nämä luvut voivat johtua ainakin osittain julkisten koulujen sulkemisista pandemian aikana.

Youngkinin painotus vanhempien osallistumiseen koulutukseen oli käännekohta hänen menestyksekkäässä kampanjassaan vuonna 2021 entistä kuvernööriä vastaan. Terry McAuliffe. Hän vahvisti torstaina, että Virginia tulee jatkossakin olemaan “opastava valo kansakunnalle” vanhempien osallistumisesta koulutukseen.

Youngkin ilmoitti, että opetusosasto toteuttaa yksilöllisiä oppimissuunnitelmia jokaiselle kamppailevalle opiskelijalle. Suunnitelmat luovat kumppanuuden vanhempien ja opettajien välille.

Youngkin on myös ajanut “innovaatioita” koulutuksessa vaatien 20 uuden epäperinteisen laboratoriokoulun perustamista. Yksi lainsäätäjän edessä olevista ratkaisemattomista kysymyksistä on tällaisten koulujen siemenrahoituksen määrä.

Raportin mukaan hallinto asettaa uudelleen korkeat odotukset opiskelijoille ja kouluille. Ehdotettujen toimien joukossa se sanoo, että “kahden puolueen sidosryhmien ja arviointiasiantuntijoiden tutkimusryhmä” auttaa laatimaan suosituksia yleiskokoukselle syksyyn 2023 mennessä, ennen tammikuun 2024 istuntoa. Kaikki 40 senaatin paikkaa ja kaikki 100 edustajainhuoneen paikkaa ovat vaaleissa marraskuussa 2023.

Helmikuussa julkaisemassaan väliraportissa Youngkinin uusi koulutusosasto sanoi, että se oli poistanut kymmeniä resursseja kouluille, joiden tarkoituksena on edistää monimuotoisuutta ja tasa-arvoa, kutsuen niitä hajauttaviksi ja toisinaan syrjiviksi.

Jan. 15 toimeenpanomääräyksen mukaan Balow’n tulee toimittaa Youngkinille ja Guideralle 30 päivän kuluessa raportti “kaikista politiikoista, ohjelmista, koulutuksesta tai opetussuunnitelmista, jotka kuuluvat luonnostaan ​​​​jakavien käsitteiden määritelmään”. Se sanoi, että Balow’n on määrä seurata 90 päivän kuluessa ja “tunnistaa kaikki tarpeelliset toimeenpano- ja lainsäädäntötoimet, jotka ovat tarpeen kaikkien luontaisesti jakaa käsitteiden käytön lopettamiseksi julkisessa koulutuksessa”.

Youngkin sanoi torstaina, että väliraportti ja uusi raportti kattoivat tämän alueen eikä lopullista raporttia ole tulossa “jakavia käsitteitä”.

Kuvernööri toisti, että “opetamme koko historiamme – hyvät ja huonot”.

Hän sanoi myös: “Meidän ei pitäisi opettaa lapsiamme tuomitsemaan”, lisäsi: “Meidän on opetettava Virginian oppilaita ajattelemaan, ei mitä ajatella.”

Youngkin sanoi, että osavaltio tarjoaa koulutusta “kovien” ja “iänmukaisten” luokkahuonekeskustelujen helpottamiseksi “epämukavista” aiheista “kohteliaasti, armollisesti ja tuomitsematta”.

Juna Gov. Doug Wilder osallistui tiedotustilaisuuteen ja puhui tukensa Youngkinin aloitteille.

jnocera@timesdispatch.com

(804) 649-6023

Twitter: @jessmnocera

acain@timesdispatch.com

(804) 649-6645

Twitter:@AndrewCainRTD

.

Leave a Comment