Työntekijöiden innostaminen ja luottamuksen kulttuurin edistäminen

Tässä erinomaisessa henkilökohtaisessa tapahtumassa on myös erityinen esitys merkittävältä kirjailijalta Don Tapscott tekoälyn, lohkoketjun ja esineiden internetin “trivergenssistä” ja sen vaikutuksesta innovaatioihin

WESTPORT, Conn., 18. toukokuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – HMG Strategy, maailman ykkönen digitaalinen alusta, jonka avulla teknologiajohtajat voivat kuvitella yritystä uudelleen ja muokata yritysmaailmaa, on innoissaan voidessaan isännöidä vuoden 2022 Toronton tietohallintojohtajan johtajien huippukokousta 1. kesäkuuta. HMG Strategyn erittäin interaktiiviset tapahtumat tuovat yhteen maailman arvostetuimmat ja innovatiivisimmat yritysteknologia- ja tietoturvajohtajat keskustelemaan kiireellisimmistä johtajuuden, innovaatioiden, strategisten, kulttuuristen, teknologian ja uran haasteista ja mahdollisuuksista, joita he kohtaavat tänään – ja tulevaisuudessa .

Tämä erittäin mukaansatempaava henkilökohtainen tapahtuma, joka järjestetään Glen Abbey Golf Clubilla Oakvillessä, ON, kokoaa yhteen Suur-Toronton alueen johtavat teknologiajohtajat ja alan asiantuntijat, jotka jakavat rohkeita ja aitoja johtamistapoja, joita he ovat käyttäneet. auttaa inspiroimaan työntekijöitä, edistämään luottamuskulttuuria ja viemään liiketoimintaa eteenpäin. Tämä tapahtuma sisältää myös mm erityinen esitys kriitikoiden ylistämä kirjailija Don Tapscottjoka kertoo, kuinka tekoälyn, lohkoketjun ja esineiden internetin “trivergenssi” muuttaa kaiken rahoituspalveluista globaaleihin toimitusketjuihin.

Makrotaloudelliset megatrendit, kuten nousevat korot, toimitusketjun haasteet, Ukrainan sota, suuri eroaminen ja maailmanlaajuinen energiakriisi, vaikuttavat dramaattisesti ylimmän johtoryhmän jäsenten strategiseen suunnitteluun, sanoo presidentti Hunter Muller. ja toimitusjohtaja HMG Strategyssa. “Tämä on luonut teknologiajohtajille uskomattoman mahdollisuuden johtaa rohkeasti ja aidosti koko C-sarjan, toimialan ja kokoushuoneen kautta auttaakseen yritystä saavuttamaan tavoitteensa.”

Maailmanluokan teknologiajohtajat ja alan johtajat, jotka puhuvat Toronton vuoden 2022 CIO Executive Leadership Summitissa, sisältävät:

 • mike andersonChief Digital and Information Officer, Netskope
 • Renee Arringtontoimitusjohtaja, COO ja johtaja, Pearson Partners International, Inc.
 • Brian ChanCxO:n neuvoa-antava johtaja, BlueQuartz Group
 • Roomalainen Cobateknologiajohtaja ja tietohallintojohtaja, Federated Co-operatives Ltd.
 • Stephen MR CoveyGlobal Authority on Trust, Leadership and Culture, Franklin Covey Global Speed ​​of Trust Practice
 • Ben Drapertoimitusjohtaja, CloudFusion Consulting Inc.
 • wayne hongtietohallintojohtaja, Fundserv
 • Kyoko Kobayashitoimitusjohtaja, tietohallintojohtajat Beyond Borders Group
 • Kin Lee YowCIO, CAA Club Group
 • Carolyn Levykonsernijohtaja, Randstad Technologies Group, Randstad Kanada
 • Peyman ParsiCTO, White Labs
 • Yasemin Sezertoimitusjohtaja, CAPCO
 • jamal shahtoimitusjohtaja, Causal Effects, Inc.
 • Don Tapscottyksi Blockchain Research Instituten perustajista ja pääjohtaja

Arvostettuja kumppaneita 2022 Toronton CIO Executive Leadership Summitissa ovat 8×8, Akamai, Automation Anywhere, BetterCloud, CIO Association of Canada, Darktrace, Fortinet, Globant, Moveworks, Netskope, Nutanix, OpenText, OutSystems, Palo Alto Networks, RinguCentral, SafeG Cynt , SentinelOne, SIM Toronto, Strata, Tonkean, Upwork, Zoom ja Zscaler.

Saat lisätietoja 2022 Toronton CIO Executive Leadership Summitista ja rekisteröityäksesi tapahtumaan napsauttamalla tätä.

HMG Strategy isännöi myös vuoden 2022 Financial Services CIO Executive Leadership Summit -kokousta 9. kesäkuuta Harvard Clubissa New Yorkissa. Tämä räätälöity henkilökohtainen tapahtuma kokoaa yhteen finanssipalvelualan globaalit teknologiajohtajat ja alan asiantuntijat, jotka jakavat tehokkaita strategioita voittaakseen maailmanlaajuisen sodan kykyjä rahoituspalveluissa. Huippukokoukseen sisältyy myös pöytäharjoitus, jossa kaikki osallistujat voivat pohtia johtamisstrategioita, jotka toimivat tällä hetkellä ja joita harkitaan jatkossa.

Huomattavia teknologiajohtajia ja alan asiantuntijoita, jotka puhuvat vuoden 2022 Financial Services CIO Executive Leadership Summitissa, ovat muun muassa:

 • Marianne BachynskiCIO – Investoinnit, AIG
 • Susan Certomahallituksen johtaja / johtaja / strateginen neuvonantaja, Point2Point
 • Cindy Finkelmanstrateginen neuvonantaja, Mantissa Group LLC
 • Hugo Fuegleintoimitusjohtaja, tietohallintojohtaja/IT-käytäntö, monipuolinen haku
 • Girish Jainyrityksen laadunvarmistuksesta ja arkkitehtuurista vastaava johtaja, Cenlar FSB
 • Herb HoffmanIT-johtaja, Loews Corp.
 • Sandeep Mangarajpankkialan johtaja, digitaalinen muutos, Microsoft
 • Natalie Myshkinarahoituspalvelualan johtaja, Adobe
 • Stephen SpagnuoloVP Digital Security & Risk, Mercuri Urval
 • Michael Zangatoimitusjohtaja, globaali teknologiajohtaja, kyber-, data- ja muutosriski, Barclays

Arvostettuja kumppaneita vuoden 2022 Financial Services CIO Executive Leadership Summitissa ovat 8×8, Adobe, Akamai, BetterCloud, Darktrace, Fortinet, Genesys Works, Globant, Nutanix, OutSystems, Palo Alto Networks, RingCentral, SafeGuard Cyber, Spectrum Upwork, Tonkean ja Zscaler.

Saat lisätietoja 2022 Financial Services CIO Executive Leadership Summitista ja rekisteröityäksesi tapahtumaan napsauttamalla tätä.

HMG STRATEGIA WEBINAARIT ja PYÖRÄPÖYRÄPÖYDÄT

HMG Strategy isännöi webinaarin 25. toukokuuta klo 11.00 ET nimeltä “Accelerate Time to Value with a Modern Data Integration Approach”. Keskustelussa keskitytään tuoreisiin mahdollisuuksiin hyödyntää dataa liiketoiminnan arvon saavuttamiseksi sekä keskeisiä trendejä, jotka muokkaavat dataintegraatiomarkkinoita.

Tapahtuman puhujat ovat Daniel Howard Bloor Researchista ja Saurabh Dutta Impetus Technologiesista. Webinaarin moderaattorina toimii Tom HoffmanHMG Strategyn tutkimusjohtaja.

Saat lisätietoja webinaarista ja ilmoittautua tapahtumaan napsauttamalla tätä.

Saat lisätietoja kaikista HMG Strategyn tulevista CIO- ja CISO-huippukokouksista napsauttamalla tässä.

Tietoja HMG-strategiasta

HMG Strategy on maailman johtava digitaalinen alusta, joka yhdistää teknologiajohtajat yrityksen uudistamiseksi ja yritysmaailman uudistamiseksi. HMG Strategyn maailmanlaajuinen verkosto koostuu yli 400 000 tietohallintojohtajasta, CTO:sta, CISO:sta, CDO:sta, johtavista yritysteknologian johtajista, hakualan johtajista, pääomasijoittajista, alan asiantuntijoista ja maailmanluokan ajatusjohtajista.

HMG Strategyn globaali mediamalli tuottaa yli miljoona näyttökertaa viikossa, mikä tarjoaa yritysteknologiajohtajille ja sponsorikumppaneille valtavia mahdollisuuksia mainostaa itseään ja brändeiään.

HMG Strategyn perusti vuonna 2008 Hunter Muller, johtamisasiantuntija, joka on työskennellyt rinnakkain Fortune 2000 -johtajien kanssa strategisen suunnittelun ja urakehityksen parissa yli 30 vuoden ajan.

HMG Strategyn alueelliset ja virtuaaliset CIO- ja CISO Executive Leadership -sarjat, kirjoittamat kirjat ja Digital Resource Center tarjoavat ainutlaatuisia, vertaisohjattuja ohjeita tietohallintojohtajilta, CISO:lta, CTO:lta, CDO:lta ja teknologiajohtajilta johtajuudesta, innovaatiosta, muutoksesta ja uran noususta.

HMG Strategy tarjoaa joukon vertaisjohtoisia tutkimuspalveluita, kuten CIO & CISO Executive Leadership Alliance (CELA) -ohjelmansa, joka kokoaa yhteen maailman parhaat tietohallintojohtajat, CISO:t ja teknologiajohtajat pohtimaan heidän roolissaan kohtaavia mahdollisuuksia ja haasteita.

HMG Strategyn Global Peer Actionable Insights Services Stack on ainutlaatuinen joukko tutkimuspalveluita, jotka on suunniteltu pitämään yritysteknologian johtajat ajan tasalla uusimmista johtajuudesta, liiketoiminnasta, teknologiasta ja globaaleista geotaloudellisista trendeistä, jotka vaikuttavat yrityksiin ja toimialoihin.

HMG Ventures on riskipääomayksikkö, joka on suunniteltu yhdistämään tietohallintojohtajat, teknologiajohtajat, CISO:t ja muut teknologiajohtajat innovatiivisiin alkuvaiheen teknologiayrityksiin Piilaaksosta Tel Aviviin. HMG Ventures tarjoaa teknologiajohtajille ikkunan kuumaan nouseviin teknologiayrityksiin, jotka voivat auttaa siirtämään neulaa heidän yrityksilleen ja samalla tarjota näille johtajille vertaansa vailla olevia henkilökohtaisia ​​sijoitusmahdollisuuksia. Yksi varhaisen vaiheen investointi yritystason tekoälyllä toimivaan palvelunhallinnan tarjoajaan on tuottanut 100-kertaisen tuoton.

HMG Strategy tuottaa myös HMG Security Innovation Accelerator Panelin, uuden webinaarisarjan, joka on suunniteltu yhdistämään yritysten teknologia- ja tietoturvajohtajat innovatiivisimpiin teknologia- ja kyberturvallisuusyrityksiin eri puolilta maailmaa.

Saat lisätietoja HMG Strategyn ainutlaatuisen liiketoimintamallin 7 luottamuksen pilarista napsauttamalla tässä.

Tähän ilmoitukseen liittyvä valokuva on saatavilla osoitteessa https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/19e6a204-70b9-444c-98b3-070a553d5a95

.

Leave a Comment