Tapaa Hannoverin piirikunnan koululautakunnan ehdokas Jerry E. McCormick Jr. | koulutus

Kahdeksan ihmistä kilpailee yhdestä paikasta Hannoverin piirikunnan koululautakunnassa.

Mechanicsvillen piirin paikka seitsemän jäsenen hallituksessa päättyy 30. kesäkuuta. Hannover on yksi 16 paikkakunnasta Virginiassa, joka nimittää kouluneuvostonsa jäsenet. Ei ole julkisia vaaleja; sen sijaan läänin hallintoneuvosto nimittää hallituksen jäsenet neljäksi vuodeksi porrastettuun toimikauteen. Mechanicsvillen valvoja on W. Canova Peterson.

Jokainen henkilö nimesi itsensä julkisesti 27. huhtikuuta pidetyssä valvojien hallituksen kokouksessa tai jonkun muun nimittämä. Toinen henkilö nimitti kokouksessa yhdeksännen henkilön, Chris Crayn, vaikka Cray on sittemmin kieltäytynyt ehdokkuudesta.

Peterson haastattelee jokaista ehdokasta, ja koko hallintoneuvosto äänestää nimityksestä kokouksessaan 25. toukokuuta.

Times-Dispatch esitti jokaiselle ehdokkaalle sarjan kysymyksiä. Heidän vastauksensa alkoivat viime sunnuntaina ja jatkuvat päivittäin. Tämän päivän ehdokas on Jerry E. McCormick Jr.

Ihmiset lukevat myös…

WHO: Jerry E. McCormick Jr. on suorittanut liiketalouden tutkinnon James Madison -yliopistosta ja hän on työskennellyt 25 vuotta rahoituspalvelualalla. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta Hannoverin kouluissa.

KYSYMYS: Mikä sai sinut asettumaan ehdolle? Mitä ominaisuuksia toisit Hannoverin piirikunnan kouluneuvostoon?

McCORMICK: Tunsin itseni pakotetuksi… sen takia, mitä olen nähnyt viimeisen kahden tai kolmen vuoden aikana. Kun vaimoni ja minä osallistuimme ensimmäiseen koulun johtokunnan kokoukseen, ilmapiiri tuntui kutsuvammalta. Entinen hallituksen jäsen Norman Sulser toivotti meidät tervetulleeksi ja kiitti osallistumisestamme. Olemme siirtyneet siitä hallituksen jäseniin, jotka uhkailevat osallistujia poistamisella. Nykyinen ilmapiiri tuntuu “me” vastaan ​​”he” eikä “me”. En uskoisi, että yksi henkilö muuttaa nykyistä ilmapiiriä, mutta se voisi olla alku.

KYSYMYS: Mitkä ovat Hannoverin piirikunnan koulujen kiireellisimmät ongelmat tai haasteet? Miten suhtautuisit niihin?

McCORMICK: On selvää, että oppilaamme ja vanhempamme ovat joutuneet kokemaan paljon muutoksia viime vuosien aikana pandemian vuoksi. Tuijotamme myös mahdollista muutosta kouluvuoden alkamis- ja päättymisaikoihin. Meidän on palattava vakauden tunteeseen… samalla kun pysymme joustavina vastaamaan päivän vaatimuksiin. Avoimuus ja asianmukainen vanhempien sitoutuminen ovat avainasemassa. Mikään politiikka ei tyydytä kaikkia, mutta meidän on saatava takaisin yhteisön luottamus. Koulutus on hyödyke, kuten monet muutkin asiat. Jos emme täytä tarpeita, vanhemmat katsovat muualle – kotiopetukseen, yksityiselle sektorille tai muihin koulujärjestelmiin. Meidän on oltava kansalaisten luottamuksen kunnon valvojia.

Käsitellessään asioita ajattelen takaisin sitä, mitä olen kuullut julkisten kommenttijaksojen aikana. Ennen keskustelua henkilökohtaisesta tai etäopiskelusta, naamioista tai ilman naamioita, muistan useaan otteeseen opettajien tai heidän puolisonsa tulleen lautakunnan eteen ja neuvoneen opettajien vammoista luokassa. Kenenkään opettajan ei pitäisi pelätä tulla töihin. Erityisesti meidän on varmistettava, että erityisopettajiamme tuetaan ja kuullaan. Erityisopetuksen opiskelijat ovat voimakkaasti riippuvaisia ​​suhteistaan ​​opettajiinsa ja avustajiinsa. Antaaksemme näille opiskelijoille parhaan koulutuksen meidän on tuettava heidän opettajiaan varmistamalla, että meillä on asianmukaiset protokollat.

hprestidge@timesdispatch.com

(804) 649-6945

.

Leave a Comment