‘Tämä bisnes voi olla julma:’ Huolimatta menestystä suurissa yhtiöissä, Twins alensi Lewisin

OAKLAND, Kalifornia — Royce Lewisin äiti ja isovanhemmat, jotka olivat kaupungissa noin kahden tusinan perheenjäsenen ja ystävien kanssa nauttimassa alokas saapumisesta suuriin sarjoihin, saivat viettää hänen kanssaan hieman ylimääräistä odottamatonta aikaa keskiviikkoaamuna. Aikaisin Keskiviikkoaamuna.

He ajoivat hänet lentokentälle kello 5, jotta Lewis voisi lentää Omahaan ja liittyä St. Paul Saintsin joukkoon.

“Tämä bisnes voi olla julmaa”, empatiaa Tyler Duffey, noiden auringonnousulentojen ja kiitos-ja onnea tunteiden veteraani. “Elämä tulee sinua vastaan ​​nopeasti baseballissa.”

Silti Lewis oli näennäisesti käsitellyt pelin nopeutta ja vastuunsa painoa jyrkästi, jopa lyömällä tuplauksen ja kotijuoksun viimeisessä pelissä. Hänen lyöntikeskiarvonsa 0,308 oli korkeampi kuin yksikään tiistaina pelannut, mutta 22-vuotias Twin Gilberto Celestino, ja hän teki viimeisimmän sarjan liukkaita kenttänäytelmiä tappaakseen Oaklandin rallin.

Joten ehkä hautajaistunnelma Twinsin klubitalossa heidän 5-2-tappion jälkeen – ei musiikkia, pelaajat puhuivat kuiskaten tai vain syövät hiljaa – oli hiljainen tunnustus siitä, mitä menetettiin, kun joukkue päätti pitää kiinni suunnitelmastaan ​​pitää Lewis mukana. Kaksosten univormu vain niin kauan kuin Carlos Correa ei ollut.

“Olimme kaikki hieman järkyttyneitä. Kun saat ensimmäisen kierroksen valinnan ja he tulevat ja menestyvät hyvin, se on hyvä asia”, Duffey sanoi. “Toivottavasti hän voi pitää sen pyörimässä. Mutta Carlos on täällä myös syystä.”

Yksi syistä on hänen halukkuutensa olla johtaja, joten Correa varmisti, että Lewis tiesi, että hänen joukkuetoverinsa haluavat hänet pian takaisin.

“Royce on pelannut loistavasti. Hän on ollut yksi kentän parhaista pelaajista siitä lähtien, kun hän on ollut nousussa. Joten joo, se oli eräänlainen yllätys”, sanoi Correa, jonka 11 päivän työskentely loukkaantuneiden listalla mustelmilla keskisormella. päättyi keskiviikkona. “Hän on vain ollut niin sähköinen, niin hyvä tämän matkan aikana kanssamme. Hänen joukkuetoverinsa tuki merkitsee paljon.”

Pelaajat tulivat luokse ja lohduttivat Lewisia, Correa sanoi, mutta alokas ei koskaan lakannut hymyilemään ja vakuuttamaan joukkuetovereitaan, että hän työskentelee vielä kovemmin palatakseen.

“Keskustelin hänen kanssaan pitkään varmistaakseni, että hän menee Triple-A:han oikealla asenteella, tietäen, että olemme hänen takanaan ja haluamme hänen olevan osa sitä, mitä olemme täällä rakentamassa, ja että hän kuuluu ehdottomasti tänne. “Correa sanoi. “Hän otti sen hyvin, ja tiedän, että hän tulee takaisin.”

Kaksoset ovat tietoisia siitä, että fanit haluavat Lewisin ja Correan samaan kokoonpanoon, mikä edellyttäisi Lewisin vaihtavan paikkaa sen jälkeen, kun hän on viettänyt uransa lähes kokonaan oikosulkussa. Maalivalvoja Rocco Baldelli sanoi, ettei halua niin arvokasta tulokasta oppivan uutta asemaa pääliigatasolla.

“Ihmiset haluavat pitää hänet lähellä. En usko, että se on mitään hullua kuulla”, manageri sanoi. “Mutta emme välttämättä tiedä, missä Royce voi pelata muilla paikoilla kentällä juuri nyt. Olisimme tavallaan vain siivittämässä sitä. Emme halua jäädä mansetista pois. Puhumme kavereiden asettamisesta asemaan. menestyä, ja se ei ole oikea tapa laittaa nuori pelaaja useisiin paikkoihin kentällä, missä hän ei ole kirjaimellisesti koskaan ottanut palloa koko elämänsä aikana.”

Hän saa pelin tai kaksi eri paikoissa St. Paulissa, manageri sanoi, mutta “En halua korostaa liikaa tätä keskustelun osaa. Hän tulee pelaamaan shortstopia suurimman osan ajasta.”

Leave a Comment