Rakkaudesta askarteluun tulee naisten retriittikeskusyritys Calhounin piirikunnassa

Askartelu on iso bisnes kahdelle naiselle Calhoun Countyssa, jotka ovat tehneet yksityiskodeista omistettuja tiloja scrapbookerille ja tilkkutyöntekijöille.

Jokaisena viikonloppuna ja joinakin arkipäivinä Katrina Asselin, omistaja Riverside Retriitit Marshallissa ja Kim Hallissa, joka auttaa hallitsemaan Creekside Crafting Retriitit Emmett Townshipissa isännöivät käsityöläisiä kaikkialta Yhdysvalloista kokoontumaan ystävien ja perheen kanssa työskentelemään projekteissa, tapaamaan toisiaan ja jakamaan yhdessä aterioita ja myöhäisillan välipaloja.

Asselin vertaa näitä tapaamisia nykypäivän versioksi tikkausmehiläisistä.

”Tämä on tyttöjen viikonloppu ystävien kanssa. Se on yksi suurimmista syistä, miksi ihmiset tekevät niin”, Asselin sanoo. ”Nautin tämän tekemisestä yrityksenä, koska ihmiset tekevät muistoja yhdessä ja käyvät keskustelua kasvokkain. Ihmiset haluavat olla taiteellisia.”

Vaikka jokainen hänen vuokraamistaan ​​kuudesta kodista on suunniteltu erityisesti scrapbooker- ja tilkkutyöntekijöille, hän sanoo, että tilat tarjoavat joustavuutta myös asiakkaille, jotka tekevät korttia tai muita askartelutoimintoja. Heidän työnsä tehdään suurissa huoneissa, joissa on suorakaiteen muotoiset pöydät, jotka tarjoavat jopa kuusi jalkaa työtilaa jokaiselle käsityöläiselle ja joissa on erityinen valaistus.

Hallin äidin Glenda Brewerin omistama Creekside Crafting Retreatsin 7 000 neliömetrin kokoisessa kodissa on yksi suuri huone, jonka kokoonpano on samanlainen kuin Riverside Retreatsissa.

Riverside Retreatsin omistamien ja ylläpitämien retriittitalojen sisällä.Hall sanoo, että nämä tapaamiset ovat tapa Creekside-vieraille rentoutua ja virkistäytyä, “koska olet joukon ihmisiä, jotka pitävät ja tekevät samoista asioista kuin sinäkin. Saat myös ideoita toisiltaan, kuten paperilla tikkaus. Tämä pöytä saattaa tehdä yhtä asiaa ja tämä pöytä voi tehdä jotain muuta.”

Ajatus perustaa viikonloppuretriittejä yritysten myötä syntyi Asselinin ja Hallin omasta askarteluintressistä. Molemmat innokkaat scrapbookerit sanovat huomanneensa tarpeen, jonka he voisivat täyttää.

Hall kertoo saaneensa ensimmäisen kerran tietää näistä retriiteistä, kun ystävät Pohjois-Carolinassa, jossa hän asui, pyysivät häntä liittymään niihin. Kun hän muutti takaisin Battle Creekiin 11 vuotta sitten ollakseen lähempänä äitiään ja auttaakseen häntä kahdessa omistamassaan solariumissa, Hall kertoo keskusteleneensa ajatuksesta näiden retriittipaikkojen luomisesta hänen kanssaan.

“Jos pidät käsityöstä, kuulet näistä asioista. He ottavat yhteyttä ja kertovat siitä kaikille”, Hall sanoo.

Brewer osti kodin Creekside Drivelta Emmett Townshipista ajatuksella avata se käsityöläisten pakopaikkakeskukseksi. Hall, Brewerin poika Dan ja tyttärentytär Ashley Belcher (Hallin tytär) auttavat kaikki vuonna 2017 avatun yrityksen ylläpidossa ja toiminnassa.

Kolmikerroksisessa kodissa on yhdeksän makuuhuonetta, joissa on eri kokoonpanot erillisillä vuoteilla, useita kylpyhuoneita ja kaksi täysin varustettua keittiötä. Siellä on myös olohuone, jossa ihmiset voivat keskustella, katsella televisiota tai pelata korttia tai lautapelejä. Se voi nukkua jopa 35 henkilöä.

Riverside Retreatsin omistamien ja ylläpitämien retreat-talojen luominen.Asselinin kuuteen kotiin mahtuu kuhunkin 8-16 henkilöä. Pääaskarteluhuoneen lisäksi jokaisessa kodissa on täysin varustettu keittiö, ruokailutila ja olohuone. Viisi kodeista ovat kaikki peräkkäin B Driven varrella, ja kuudes sijaitsee kahden mailin päässä.

Ensimmäinen koti, jota Asselin käytti retriittien tekemiseen, oli talo, jossa hän ja hänen perheensä alun perin asuivat. Hän ja hänen miehensä, Henckel Chrysler Jeepin ostaja Battle Creekistä, rakensivat viereisen talon, josta tuli heidän ensisijainen asuinpaikkansa.

Yhteensä he ovat rakentaneet neljä uutta kotia ja uudistaneet kaksi, mukaan lukien viereisen talon, sen jälkeen, kun Riverside Retreats avattiin vuonna 2009.

Kuten Hall, Asselin sai tietää näistä retriiteistä käymällä niille. Entisen sairaanhoitajan esitteli scrapbookingin a Luovia muistoja konsultti. Tähän mennessä hän oli lopettanut sairaanhoitajan työnsä Coldwaterissa keskittyäkseen kahden lapsensa kasvattamiseen, ja hänestä tuli äiti, joka vapaaehtoisesti auttoi koulun taide- ja käsityöprojekteissa.

“Lapseni olivat tuolloin hyvin pieniä, ja scrapbooking oli hauska tapa tehdä albumeita ja äänittää perhetarinoita”, Asselin sanoo. Konsultti vuokrasi B&B:n Grand Beachilta, ja minä menin viikonlopuksi. Se oli tyttöjen viikonloppu, jolloin työskentelimme valokuva-albumien parissa, keskustelimme ja tutustuimme muihin ihmisiin.

Kun hänen poikansa tuli päiväkotiin, hän kertoo luulleensa miehensä kertovan hänelle, että hänen on aika palata töihin.

Riverside Retreatsin omistamien ja ylläpitämien retriittitalojen sisällä.“Pidin siitä, että olen sanaton kotiäiti, ja keksin idean alkaa tarjota viikonloppuretriittejä yrityksenä”, Asselin sanoo. ”Olemme hyviä säästäjiä. Teimme suunnitelman taloudesta ja siitä, mitä meidän pitäisi tehdä. Suunnitelmien laatimiseen meni vuosi tai kaksi. Ostimme viereisen kiinteistön rakentaaksemme uuden talon muuttaaksemme perheen kodiksi ja vanhasta talosta tehtiin ensimmäinen scrapbooking-talomme. Ajattelin “Yksi talo ja minä olisin hyvä.” En koskaan aikonut laajentua kuten olemme tehneet.”

Mutta vaatimus sai hänet harkitsemaan uudelleen.

Runsaasti valinnanvaraa Keskilännessä

Keskilännessä Michiganissa ja Minnesotassa näyttää olevan eniten scrapbooking-retriittipaikkoja, kertoo kartan. Retreats & Co:n verkkosivuilla. Seuraavaksi suurimmat määrät ovat Tennesseessä, Virginiassa ja Länsi-Virginiassa.

Mukaan Luovien alojen yhdistys 62 % – lähes kaksi kolmasosaa – yhdysvaltalaisista kotitalouksista osallistuu yhteen askarteluharrastukseen. AFCI sanoo, että käsityöläiset eivät tartu vain yhteen askarteluun, vaan osallistuvat yleensä useisiin askarteluharrastuksiin. Vain 16 % käsityöläisistä harrastaa yhtä käsityötä, 39 % 2–4 ja 45 % harrastaa viittä tai useampaa luovaa harrastusta.

Markkinoiden kokonaiskoko on 36 miljardia dollaria, ja askartelutarvikkeita myydään noin 75 000 vähittäismyyntipisteessä, mukaan lukien askartelualan erikoisliikkeet, kansalliset askarteluketjut, massamarkkinoiden halpaliikkeet, dollariliikkeet, taidetarvikeliikkeet, jopa rautakaupat ja apteekit.

Luovia harrastuksia ovat syötävät taiteet (17 %); maalaus ja piirtäminen (16 %); lasten käsityöt (16%); ompelu ja kangas (11 %) sekä paperikäsityöt (11 %). Nuoremmilla tuhatvuotiailla käsityöläisillä on kuitenkin omat mieltymykset: maalaus ja piirtäminen, paperikäsityöt, puukäsityöt ja kodin sisustaminen.

Millenniaalit myös rakastavat lastensa askartelua. AFCI sanoo: “Tuhatvuotiset vanhemmat osallistuvat lasten käsityöhön, koska he näkevät askartelun keinona luoda siteitä lapsiinsa. He myös tunnustavat lastensa edut, jotka osallistuvat näihin aktiviteetteihin luovan kehityksen ja käsien ja silmän koordinoinnin kannalta.

Riverside Retreatsin omistamien ja ylläpitämien retreat-talojen luominen.“Nykyään käsityöläiset ovat nuorimpia, mitä he ovat koskaan olleet”, sanoi Mark Hill, AFCI:n toimitusjohtaja. tarina Forbesissa -lehteä. ”Suurin osuus käsityöläisistä (41 %) on milleniaaleja, iältään 18–34-vuotiaita. Noin 36 prosenttia on 35–54-vuotiaita ja 23 prosenttia 55-vuotiaita tai vanhempia.

Asselin ja Hall sanovat, että suurin osa heidän vieraistaan ​​on edelleen yli 40-vuotiaita naisia, jotka keskittyvät scrapbookingiin ja tikkaukseen ja käyttävät näitä retriittejä tilaisuutena kokoontua ystävien ja perheenjäsenten kanssa, joista osa asuu muissa osissa maata. Suurin osa Asselinin vieraista tulee viiden tunnin säteeltä Marshallista, mutta hän on myös majoittanut naisia, jotka lentävät Floridasta ja yhtä naista, joka lentää Alaskasta kahdesti vuodessa tapaamaan ystäviä askarteluviikonloppuja varten.

Hall sanoo, että suuri osa hänen äitinsä asiakaskunnasta on kotoisin Battle Creekin alueelta, mutta hänellä on myös ihmisiä, jotka tulevat Ann Arborista, Detroitista ja Hollannista sekä yksi suuri ryhmä, joka lentää eri puolilta Yhdysvaltoja.

“Kun he tulevat, he varaavat uudelleen”, Hall sanoo. “Olemme alkaneet tehdä varauksia vuodelle 2024, koska on vaikea löytää paikkaa, jossa on tilaa suurelle määrälle ihmisiä.”

Asselin sanoo, että hänellä on myös paljon toistuvia asiakkaita, jotka varaavat saman viikonlopun vuodesta toiseen.

“Tammi-maaliskuussa ja syyskuusta marraskuuhun olemme täynnä”, hän sanoo.

Tyypilliset retriitit jatkuvat torstaista sunnuntaihin, mikä antaa siivoustyöntekijöille aikaa tulla sisään valmistelemaan koteja seuraaville vierailijoille. Asselin ja Brewer sekä hänen perheensä osallistuminen näiden retriitien aikana rajoittuu vieraiden tervehtimiseen ja pysähdykseen katsomaan, kuinka he voivat tai tarvitsevatko he jotain. Vieraat ovat vastuussa omista aterioistaan, jotka usein valmistetaan retriittikotien keittiöissä, ja kaikista tarvikkeista tai laitteista, joita he tarvitsevat työskennelläkseen projektiensa parissa.

“Koko ryhmä ei tee kaikkea yhdessä”, Hall sanoo. ”Jotkut voivat mennä ulos syömään, ja toiset voivat korjata aterian aamulla ja illalla ja syödä välipaloja. Se on vain rentoutumisviikonloppu, jossa he voivat myös katsoa elokuvia tai pelata korttia.

Asselin sanoo, että COVID ja sen asettamat rajoitteet ihmisten kokoontumiskyvylle lisäsivät todella kokoontumisen ja toistensa kanssa viettämisen merkitystä. Hän sanoo uskovansa tämän vuoksi, että nämä viikonloppuretriitit ovat edelleen suosittuja.

”Ihmiset haluavat kokoontua yhteen ja vielä enemmän COVIDin jälkeen. Olimme kiireisimpiä, mitä olimme koskaan olleet vuonna 2021, koska ihmiset halusivat vain olla yhdessä, hän sanoo. “Nämä retriitit antavat heille mahdollisuuden olla yhdessä ystävien kanssa ja rentoutua, eikä heidän tarvitse tehdä kotitöitä ja tallentaa ja luoda perhemuistoja, jotka he voivat siirtää eteenpäin.”

.

Leave a Comment