Poliittisesti jakautunut Amerikka on “erittäin hyvä liiketoiminnallemme”, Sinclair Broadcastin toimitusjohtaja sanoo; Ensisijaiset mainoksen nousupisteet suureen syksyyn

USA:n jyrkkä poliittinen jakautuminen on aiheuttanut tv-mainoskulujen nousun, kun Ohiossa, Pennsylvaniassa ja muissa keskeisissä osavaltioissa järjestetyt esikilpailut viittaavat massiiviseen nousuun tulevan syksyn puolivälissä.

Yksi tämän käteistulvan tärkeimmistä hyötyjistä on Sinclair Broadcast Group, joka on paikallisten tv-asemien omistaja Yhdysvalloissa. Yrityksen toimitusjohtaja Chris Ripley tarjosi näkemyksiään poliittisista mainoksista ja muista aiheista esiintyessään MoffettNathanson 9th Annual Mediassa ja -tapahtumassa. CommunicationsSummit.

“Jotkut näistä ensisijaisista roduista ovat hulluja”, Ripley sanoi. Hän viittasi Ohioon, jossa Donald Trumpin tukema Yhdysvaltain senaattiehdokas JD Vance voitti kovassa kilpailussa. Ripley sanoi, että 75 miljoonaa dollaria, jotka käytettiin TV-mainoksiin esivaaleissa, oli 40 kertaa enemmän kuin edellisissä vaaleissa, ja neljä kertaa enemmän kuin viime vaaleissa.

“Yhtäältä valitan, että olemme siinä poliittisessa ympäristössä, jossa olemme”, Ripley sanoi. “Toisaalta se on erittäin hyvä yrityksellemme.”

Ensisijaisten menojen nousu osoittaa ennätysmäisen keskipitkän aikavälin syksyllä, ja se, mitä Ripley kutsui “suuriksi rahoiksi”, iski kolmannella ja neljännellä vuosineljänneksellä.

Ripley piti huolen siitä, ettei hän antanut suosituksia, mutta hänen yrityksensä paikallinen TV-toiminta on ollut tunnettu erittäin puolueellisista kommenteistaan. Se päätti vuoden 2019 lopussa lopettaa kiistanalaiset “pakolliset” mielipidesegmentit, joissa esiintyy henkilöitä, kuten entinen Trumpin hallinnon virkamies Boris Epshteyn.

Niitä osavaltioita, joissa tärkeät kuvernööri- ja kongressikilpailut alkavat marraskuun ajan, ovat Ohio, Pennsylvania, Wisconsin ja Arizona. “Täällä on niin paljon vaakalaudalla”, Ripley sanoi ja huomautti muita osavaltioita, joissa on merkittävää Sinclairin asemaa, kuten Georgia, Kansas, Michigan, Nevada, Maryland ja Maine.

Ongelmiin liittyviin TV-mainoksiin kuluttaminen on toinen nouseva kasvualue, Ripley huomautti. “Yhä enemmän ongelmia tapahtuu suorissa nipuissa”, hän sanoi. “Se, mitä aborttioikeuksiin liittyy, tulee vain lisäämään tätä kategoriaa.” Urheiluvedonlyönnin tai kannabiksen laillistaminen ovat muita merkittäviä mainoskuluja tuottavia asioita.

Ripley käsitteli 45 minuutin keskustelun aikana monia muitakin aiheita politiikan lisäksi. Urheilun suoratoisto oli keskeinen teema, sillä Sinclairin ohjaama Diamond Sports Group on valmis lanseeraamaan pehmeästi suoraan kuluttajille suunnatun alueellisen urheiluverkoston. (Diamond otti haltuunsa 21 verkkoa, jotka olivat aiemmin Foxin johtamia ja jotka erosivat vuonna 2019 Disney-sopimuksen aikana, ja nimitti ne sitten uudelleen Bally Sportsiksi.)

Moderaattori Michael Nathanson kysyi urheilun tarjoamista mahdollisuuksista, Ripley sanoi: “Jäljessämme on noin 80 miljoonaa kotia. Tiedämme, että noin puolet heistä ei saa RSN-numeroa. Se on valtava [total available market] siellä, johon voimme puuttua.”

Mahdollisuus ottaa alueelliset urheiluverkot – kaapeli-TV-pakettien aikakaudelta syntyneet erittäin kannattavat yritykset – suoratoistoon on testaamaton. Vaikka NBCUniversal on vihjannut, että se tutkii RSN-verkkojensa suoratoistoversioita, taloudellinen tilanne on erilainen sekä teollisuuden että kuluttajien tasolla.

Ripley sanoi, että suoratoiston yleinen ilmapiiri on hyödyllinen Diamondin tulevaisuudennäkymille, ja sen on veloitettava melko mojova kuukausimaksu. Hinnoittelua ei ole vielä viimeistelty, mutta Sinclairin viimeaikaisten ennusteiden mukaan luku on noin 225 dollaria vuodessa tai 20 dollaria kuukaudessa. Kun otetaan huomioon fanien raivoisa innostus paikallisia joukkueitaan kohtaan, Ripley kuvaili äskettäisessä tulospuhelussa sitä “houkuttelevaksi hintapisteeksi”.

MoffettNathanson-istunnossa hän laajensi tätä näkemystä. Yleinen suoratoistoympäristö “rationalisoi, mikä oli väistämätöntä”, hän sanoi viitaten Netflixin viimeaikaisiin kompastumiseen ja joidenkin muiden pelaajien hillitsemiseen. ”Se tarkoittaa, että he keskittyvät enemmän voittoon, mikä tarkoittaa, että he nostavat hintoja. Netflix on jo ollut melko aggressiivinen hinnan nostamiseen. No, se tarkoittaa, että suhteellinen arvoyhtälö tulee myös paranemaan” alueellisille urheiluliikkeille.

Jopa kalliilla hinnoilla, se, että sisältöön ei kulu lisäkustannuksia, on Diamondin eduksi. Se on jyrkkä kontrasti moniin muihin tilattavissa oleviin suoratoistopisteisiin.

“Minulta kysytään usein CNN+:sta”, Ripley sanoi viitaten WarnerMedian käynnistämään palveluun, jonka uudet Warner Bros Discoveryn yritysjohtajat sulkivat satojen miljoonien käynnistyskustannusten jälkeen. “He menivät ulos ja yrittivät luoda täysin erilaisen palvelun” sen lineaarisesta verkosta. ”Otamme nykyisen palvelumme ytimen ja tuomme sen toisen ihmisryhmän saataville. Se on pohjimmiltaan erilainen ehdotus.”

Diamond-yksiköillä on suoratoistooikeudet Major League Baseball-, NBA- ja NHL-peleihin. Kun he aloittavat live-lähetyksen kesäkuussa, heillä on vain viisi markkina-aluetta MLB:lle, koska liigan strateginen kiinnostus suoratoistooikeuksiin on. Kysyttäessä muiden oikeuksien tilasta muilla MLB-markkinoilla, Ripley sanoi, että niistä neuvotellaan aktiivisesti.

Kun Ripleyltä kysyttiin, kuinka perinteiset ja virtuaaliset MVPD:t reagoivat siihen, että Sinclair asettaa alueellisen urheilun “päälle” ja antaa kuluttajille mahdollisuuden välttää maksutelevisiopakettia, Ripley sanoi, että urheilu ja uutiset ovat kaikki, mitä jäljellä pitää perinteisen paketin koossa. “En usko, että MVPD:t, kuten DirecTV, ovat valmiita ottamaan riskiä ja jäämään ilman jotain avaintuotetta”, hän sanoi.

Suuri satelliittipalveluntarjoaja Dish Network ja internetin kautta toimitettava YouTube-TV ovat niitä jakelijoita, jotka ovat vastustaneet Bally Sportsin ehtoja, mikä on johtanut sähkökatkoihin suurissa osissa maata. “MVPD:t haluavat kovasti tätä sisältöä”, Ripley sanoi. ”Olemme jossain määrin jo ylittäneet Rubiconin suoraan kuluttajille. Meidän piti neuvotella oikeudesta tehdä se vuosia etukäteen. Joten he kaikki haluavat tätä sisältöä, he tietävät tilaajansa haluavan sitä.”

Leave a Comment